Het 4e seizoen van Boardwalk Empire verschijnt op 20 augustus.

Warner Bros. Home Entertainment presenteert de bekroonde HBO-serie

BOARDWALK EMPIRE – seizoen 4

Vanaf 20 augustus verkrijgbaar op Blu-ray Disc en DVD

Boardwalk Empire seizoen 4 Blu rayWarner Bros. Home Entertainment brengt op 20 augustus het vierde seizoen van de bekroonde HBO-serie Boardwalk Empire uit op Blu-ray™en DVD. Boardwalk Empire kent een uitzonderlijke cast en crew: bedenker Terence Winter (The Sopranos) en Academy Award® winnaar Martin Scorsese zijn uitvoerend producent en Steve Buscemi werd meermaals bekroond voor zijn rol van de onbetwiste leider van Atlantic City tijdens de hoogtijdagen van de drooglegging. De serie kent een grote fanbase en is met een 8.7 op IMDB een van de hoogst gewaardeerde series van het moment.

Boardwalk Empire Seizoen 4 screenshotBoardwalk Empire heeft 9 prijzen en 32 nominaties in de wacht gesleept, waaronder een Golden Globe® en een Emmy® Award. Hoofdrolspeler Steve Buscemi (Reservoir Dogs, The Big Lebowski) won twee Golden Globes en kreeg twee Emmy Awards nominaties. Bobby Cannavale won een Award voor zijn rol als Gyp Rosetti in seizoen drie. Daarnaast speelt de voor een Golden Globe en Emmy Award genomineerde Kelly Macdonald (Harry Potter and the deathly Hallows – Part 2) de rol van Margaret Thompson. Het vierde seizoen van Boardwalk Empire speelt zich acht maanden na de tumultueuze finale van seizoen drie af.

Synopsis
Het is februari 1924. Jazz drukt meer en meer een stempel op het uitgaansleven. Nucky Thompson probeert zich gedeisd te houden, nadat hij ternauwernood een machtsgreep van Gyp Rossetti overleefde. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en al snel ligt hij weer overhoop met Burgemeester Bader, heeft hij onenigheid met zijn broer Eli over het lot van diens zoon Willie en zet hij zijn zinnen op een lucratieve landinvestering in Tampa.

Bonusmateriaal  Blu-ray en DVD:
* 6 Comments - Comments of the episodes from the director Terence Winter as well as other members from the cast such as actor and star: Steve Buscemi
* Season 3 Recap & Revisited
* The Onyx Club: A step back in time
* Becoming Harrow

Speelduur: 12 afleveringen van 56 minuten
Kijkwijzer: 16, geweld en grof taalgebruik

 

Warner Logo

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina