Het 3e seizoen van Warehouse 13 is vanaf 6 februari verkrijgbaar op DVD


Ben jij klaar voor een nieuw seizoen vol buitenaardse spanning?

WAREHOUSE 13 – seizoen 3

Vanaf 6 februari 2013 verkrijgbaar op DVD

Universal Pictures Benelux brengt 6 februari 2013 het derde seizoen van Warehouse 13, Syfy’s meest succesvolle TV-serie, uit op DVD. Geniet van de nieuwste afleveringen, boordevol buitenaardse avonturen!

Warehouse 13 - seizoen 3 Warehouse 13 is een luchtige en tegelijkertijd spannende serie, ontwikkeld door Jane Espenson (Once Upon a Time, Caprica en Battlestar Galactica). Acteurs Joanne Kelly (Vanished, Solar Strike) en Eddie McClintock (The Sweetest Thing, Three Wise Guys) kruipen in de huid van respectievelijk Myka Bering en Pete Lattimer. Myka houdt niet van verassingen, is een planner, serieus en vindt haar carrière heel belangrijk. Pete is compleet het tegenovergestelde, hij houdt van een grapje, het woord plannen kent hij niet en luistert altijd naar zijn instinct.

De geheim agenten zijn overgeplaatst naar een geheime locatie in South Dakota, waar ze worden gedwongen om samen te werken. Door hun verschillende achtergronden en persoonlijkheden hebben ze een intieme haat-liefde verhouding. De bewaker van de geheime locatie is Artie Nielsen (Saul Rubinek) en hij geeft agenten Pete en Myka opdrachten om meldingen van buitengewone en paranormale gebeurtenissen te onderzoeken. Tijdens dit onderzoek moeten ze vooral hun ogen open houden voor nieuwe artefacten, mysterieuze relikwieën, fantastische objecten en buitenaardse souvenirs.
     
Seizoen 3 van het populaire Warehouse 13 start met de vraag of Myka Bering het team voorgoed heeft verlaten. Is de kwaadaardige H.G. Wells verdwenen, of komt hij nog terug? In dit nieuwe seizoen gaat de zoektocht naar nieuwe objecten voor Warehouse 13 verder. Warehouse 13 – Seizoen 3 van deze buitenaards goede serie straalt weer van de actie, spanning en grappige aanvaringen met onwaarschijnlijke objecten en mensen.


Warehouse 13 - seizoen 3 - screenshot 1 mailing.jpg    Warehouse 13 - seizoen 3 - screenshot 3 mailing.jpg

Releasedatum: 6 februari 2013
Consumentenadviesprijs: € 24,99
Speelduur: 120 minuten
Kijkwijzer: 16

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina