Het 3e en laatste seizoen van The Following komt 7 oktober uit op DVD en Blu-ray

De rillingen lopen over je rug in de horror dramaserie

THE FOLLOWING

Het complete derde en daarmee laatste seizoen – vanaf 7 oktober verkrijgbaar op Blu-ray en DVD

The Following Seizoen 3Nog eenmaal schittert Kevin Bacon als de volhardende FBI detective Ryan Hardy die zich in een netwerk van seriemoordenaars bevindt. In zijn pogingen het netwerk voor eens en voor altijd te stoppen, zet hij zijn leven meermaals op het spel in het derde en laatste seizoen van The Following. Warner Bros. Home Entertainment brengt 7 oktober het complete derde seizoen uit op Blu-ray en DVD. Geniet van 15 razend spannende en keiharde afleveringen, waar en wanneer je maar wil. Ook komt op 7 oktober de boxset uit van The Following met alle drie seizoenen en een bijzondere selectie aan bonusmaterialen.

Synopsis:
In het derde seizoen van The Following zit Joe Carroll (James Purefoy; John Carter) in de dodencel en alle tekenen van zijn volgers lijken uitgewist. Ryan Hardy (Kevin Bacon; Flatliners, Apollo 13) kan eindelijk verder met zijn leven, maar zijn prille geluk wordt teniet gedaan door een aantal gruwelijke gebeurtenissen. Ryan en zijn team moeten de waarheid achter de vreselijke geweldsmisdrijven ontrafelen, voor het hen allen vernietigt. De uitkomst is erger dan ze ooit hadden kunnen bedenken: Joe Carroll was slechts het begin… Weet het team deze onmogelijke missie succesvol te volbrengen?
The Following is meermalen onderscheiden, waaronder Critic’s Choice Award voor beste nieuwe serie (2012).

Bonusmaterialen Blu-ray en DVD:

- When Heroes Lie Kevin Bacon, Shawn Ashmore en Jessica Stroup onderzoeken de duistere kant van heldendom door de ogen van hun karakters in seizoen 3
- Evil Has Many Faces van Joe Carroll naar Mark Grey en de introductie van de kwade Theo; de vele gezichten van het kwaad in seizoen 3 zijn gedetailleerd.
- The Art of the Crime Scene Photo uitvoerend producent Marcos Siega legt uit hoe belangrijk het is om realistische plaats delicten te hebben in de serie en de moeite die de productie heeft gedaan om dit te verzekeren.
- New York Comic-Con Panel 2014 Kevin Bacon, Shawn Ashmore en uitvoerend producent Marcos Siega bespreken seizoen 3 voordat zij de vragen van fans beantwoorden.
- Funny and Die Kevin Bacon speelt zichzelf in een parodie van The Following

Releasedatum: 7 oktober 2015
Speelduur: 15 afleveringen van 44 minuten
Kijkwijzer: 16

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  05-10-2015

Is nu blijkbaar een weekje verschoven naar 14/10 volgens bol.com
Lees meer >

WaymannDirector  |  30-09-2015

Nja dan laat ik het maar bij het einde van seizoen 2 wat redelijk afgerond was...
Lees meer >

gompier  |  30-09-2015

Min of meer. Vond het allemaal niet echt de moeite ook meer.
Lees meer >

WaymannDirector  |  30-09-2015

Heeft dit laatste seizoen een afgerond einde ?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina