Het 2e seizoen van Broadchurch komt op 21 juli uit op DVD en Blu-ray

Het verhaal van de bekroonde serie gaat verder

BROADCHURCH - seizoen 2

Vanaf 21 juli op DVD, Blu-ray en Video on Demand

Broadchurch - Seizoen 2 DVD & Blu ray

Seizoen 1 van de Britse detectiveserie/misdaaddrama Broadchurch was begin vorig jaar een groot succes met ruim 1 miljoen kijkers per aflevering. Vanwege het wereldwijde succes (o.a. bekroond met maar liefst 4 BAFTA Awards, waaronder Best Drama Series) werd seizoen 2 aangekondigd. Sinds mei wordt het tweede seizoen van Broadchurch uitgezonden op RTL 4 en trekt wederom ruim 1 miljoen kijkers per aflevering. Voor alle liefhebbers is het volledige tweede seizoen van de spannende crimeserie vanaf 21 juli verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en Video on Demand met maar liefst 55 minuten aan extra’s, waaronder deleted scenes en making of-beelden.

Het verhaal
In het eerste seizoen van Broadchurch zagen we hoe de moord op de 11-jarige Danny een heftige schok veroorzaakte in een vredig kustplaatsje. In seizoen 2 loopt het proces tegen de verdachte van deze moord, Joe Miller. De dorpelingen hadden een snelle veroordeling verwacht, maar naarmate het proces vordert komen er verrassende nieuwe feiten aan het licht. Sommige bewoners blijken nog meer geheimen met zich mee te dragen. Tegelijkertijd wordt inspecteur Alex Hardy (David Tennant) opnieuw keihard geconfronteerd met de oude moordzaak waarin hij ooit zulke vreselijke fouten heeft gemaakt.

Acteurs David Tennant (Doctor Who, Harry Potter) en Olivia Colman (Hot Fuzz) vertolken de hoofdrollen in deze bloedstollende serie.

Technische specificaties:
Speelduur: 360 minuten (8 x 45 minuten)
Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Beeldformaat: 16:9 (DVD) / 1080i (Blu-ray)
Audio: Dolby Digital 5.1 (DVD) / DTS HD (Blu-ray)
Kijkwijzer: 12
Consumenten Adviesprijs: € 19,99 (DVD & Blu-ray)
Verpakking: 2 DVD Versapack /2 Blu-ray Amaray + Slipcase

Just Entertainment Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina