Het 1e deel van het 3e seizoen Downton Abbey is vanaf 19 december verkrijgbaar


De historische serie Downton Abbey, geschreven door Oscarwinnaar Julian Fellowes, groeide wereldwijd uit tot een onwaarschijnlijk tv-fenomeen. Universal Pictures Benelux bracht onlangs een prachtige DVDbox uit met seizoen 1 en 2.
Op 19 december wordt het eerste deel van seizoen 3 (aflevering 1 – 6) op DVD uitgebracht. Deel 2 van seizoen 3 wordt in februari 2013 verwacht.

DOWNTON ABBEY - seizoen 3 deel 1

coverWe schrijven 1920… Engeland likt nog steeds zijn wonden van de Eerste Wereldoorlog. Ook bij de geliefde personages van Downton Abbey heeft de oorlog littekens nagelaten. In de levens van de Crawleys en hun bedienden spelen romantiek, ambitie en verlangen echter nog altijd een centrale rol. De wereld van Downton lijkt veilig en sereen, totdat de komst van nieuwe familieleden en veranderingen in het personeel de boel stevig opschudden. In het onbestendige, naoorlogse landschap lijkt niets nog zeker. Terwijl het land overspoeld wordt door financiële chaos, wacht de Crawleys in het nieuwe seizoen van deze epische televisie hit een bittere strijd voor het behoud van hun geliefde thuis…

Downton Abbey is een schitterende serie over leven en liefhebben in turbulente tijden, met meeslepende verhaallijnen en doorleefde vertolkingen van onder meer Maggie Smith, Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Brendan Coyle, Joanne Froggatt en Dan Stevens.

Technische gegevens DVD:
Speelduur: ruim 5 uur
Beeld: 1.78:1
Geluid: Dolby Digital 2.0: ENG
Ondertiteling: ENG, NL

Extra’s features op de DVD:

  • Downton Abbey in 1920
  • The Men of Downton Abbey

Recente artikelen

Laatste reacties

Marcel Hoeve  |  19-12-2012

Nog steeds geen Blu-ray versie. Dat wordt dus weer importeren uit de UK.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina