Hauppauge verbindt PC met huiskamer

Hauppauge brengt met de MediaMVP een slim apparaat op de markt dat de brug vormt tussen de TV en computer. Het apparaat kun je verbinden via een Ethernetnetwerk en brengt digitale muziek (MP3), digitale video (MPEG-1) en (MPEG-2), afbeeldingen (JPEG en GIF) en andere digitale content naar de huiskamer en kan verbonden worden met je televisietoestel en of versterker.

Wanneer je het apparaat gebruikt in combinatie met een Hauppauge Win-TV PVR (digitale videorecorder) in een PC dan creeër je een systeem waarmee je niet alleen op slimme wijze uitzendingen kunt opnemen maar ook door het hele huis kunt distribueren. De MediaMVP is voorzien van een 100 Mbit Ethernet-poort die met het huisnetwerk communiceert. Met behulp van de meegeleverde software tover je een pc om tot een server voor de MediaMVP. Hauppauge is van plan haar lijn met MediaMVP’s later uit te breiden met ondersteuning voor bijvoorbeeld Wireless 802.11b/g en meedere digitale formaten.

De MediaMVP heeft een richtprijs van € 159,-

Recente artikelen

Laatste reacties

Albert Kostwinder  |  17-11-2003

Hauppauge verbindt PC met huiskamer Lees dit artikel Alleen jammer dat ie niet build in wireless connections heeft......
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina