Harry Potter and the Half-Blood Prince vanaf 18 november verkrijgbaar

Warner Home Entertainment presenteert:

Harry Potter and the Half-Blood Prince


Op DVD, Blu-ray Disc en Video on Demand

coverHarry Potter and the Half-Blood Prince ™ tekent zonder twijfel voor het filmische hoogtepunt van 2009. De verhaallijn blijft onverminderd boeiend, aan het niveau van de special effects lijkt geen plafond te zitten en de schare fans groeit nog steeds. Dat is ook duidelijk terug te zien in de box office van Harry Potter and the Half-Blood Prince ™, die op peildatum 13 september jl. stond ophet astronomische bedrag van 922.444.700 dollar. Als op 18 november a.s. de film op DVD, Blu-ray Disc en Video on Demand wordt uitgebracht zal in december ongetwijfeld de magisch grens van 1 miljard dollar opbrengst zijn bereikt.

Korte inhoud:
Harry vermoedt dat er gevaar schuilt binnen de muren van Hogwarts, maar Dumbledore is meer bezig met Harry voor te bereiden op de laatste strijd die snel nadert. Samen proberen ze een manier te vinden om de verdediging van Voldemort te doorbreken. Dumbledore schakelt hiervoor zijn oude vriend en collega in: de argeloze Professor Horace Slughorn, die goede connecties heeft en mogelijk over cruciale informatie beschikt. Intussen krijgen de studenten met een tegenstander van een heel andere orde te maken. Hun hormonen spelen hn namelijk parten. Terwijl de romantiek in de lucht hangt, houdt één student zich op de vlakte. Hij wil koste wat kost zijn plan trekken, al is dat een duister plan. Zweinstein zal nooit meer hetzelfde zijn.

Vanaf 18 november op DVD, Blu-ray Disc en Video on Demand
Met name de Blu-ray Disc uitgave van Harry Potter and the Half-Blood Prince ™ betekent voor de kijker winst op twee fronten: thuis het avontuur bekijken in de allerhoogste beeldkwaliteit en in aanvulling op de film een aparte disc met een enorme reeks extra's.

Op die Blu-ray Disc extra's is sprake van een echte primeur, want dit is de eerste Harry Potter-film uit de geschiedenis die is uitgerust met BD Live. BD Live betekent voor de kijkers dat zij de Hight Defenition filmervaring naar een nog hoger peil kunnen brengen door de beschikbaarheid van exclusieve content, interactiviteit en social networking. Tot het scala van mogelijkheden behoort onder meer het kunnen leveren van je persoonlijke picture-in-picture commentaar bij de film en dit wereldwijd delen met anderen. Bovendien biedt allen BD Live de optie om alvast een 'sneak-peek' van Harry Potter 7 te bekijken.

Extra's:
The Cast Close Up
What's on Your Mind
One-Minute Drille
J.K. Rowlings A Year in the Life
The Wizarding World of Harry Potter
Additional Scenes

Exclusief op Blu-ray Disc:
Maximum Movie Mode
BD Live:
- HP 7 Sneak Peek
- Tease the Ultimate Collectors Edition
- Live Londen Community Screening
- My Web Commentary

Recente artikelen

Laatste reacties

Coen P.  |  29-10-2009

Nog niet gezien, ga ik op zeker halen!
Lees meer >

Thomas Gabriel  |  27-10-2009

Ik ga toch proberen om de steelbook Blu-Ray versie te pakken te krijgen...
Lees meer >

Ingmar B.  |  25-10-2009

Komt er zeker in hier, gewoon op DVD net als de vorige 5. Zag op Bol een speciale versie met deel 1 tm 6 waar ook deel 7 in zou passen ( een groot kasteel ) maa...
Lees meer >

martini  |  24-10-2009

Helaas wordt nergens uit het persbericht duidelijk of de DVD-uitgave een 2-disc is ... Volgens Bol.com is het een 2 disc.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina