Glee - Seizoen 2 - deel 2 is vanaf 28 september te koop op 3-DVD!

20th Century Fox

Maak nu je collectie compleet met:

GLEE - Seizoen 2 - deel 2

verkrijgbaar vanaf 28 september op DVD!

GLEE, het internationale fenomeen, blijft televisiegeschiedenis schrijven! Ook in dit tweede deel van seizoen 2 kunnen we weergaloos genieten van grensverleggend entertainment vol muziek en dans. Glee voert geen helden op maar gewone mensen die door hun inzet en talent tot buitengewone realisaties in staat zijn! Zet je schrap voor een superswingende dvd-box met geweldige gaststerren en extra’s!

Het verhaal
coversTerwijl de Glee(k)s zich voorbereiden op de allesbepalende optredens, worstelt Mr. Shuester met zijn turbulente liefdesleven. Sue realiseert zich dat ze de Glee-club niet kan verslaan … en besluit zich bij hen aan te sluiten.
Met twaalf nieuwe afleveringen, swingt dit 2de deel van Glee seizoen 2 de kamer uit met waanzinnige muziek, sterke gastoptredens (o.a. Gwyneth Paltrow en John Stamos) en exclusieve ‘achter de schermen’-video’s.

Tweede seizoen met Paltrow en Stamos
De gaststerren die ook in dit tweede deel van seizoen 2 voorbij komen, klinken elke filmliefhebber bekend in de oren. Gwyneth Paltrow is een veelzijdige topactrice die zowel in thrillers (Se7en) als comedy (Shallow Hal) het beste van zichzelf geeft. John Stamos kennen we als dokter Tony Gates uit ER, in Glee duikt hij op als dokter Carl Howell ... Ook schitterend zijn de opwindende nieuwe personages: Charice Pempengco als Sunshine Corazon en Chord Overstreet (iCarly) als Sam Evans.

De hype gaat in hogere versnelling!
De Glee-acteurs zijn op tournee gegaan door Amerika en Europa, zodat ontelbare fans ook live de sensatie van Glee konden meemaken. Bovendien werden de voorstellingen in Londen gefilmd: binnenkort verschijnt dan ook de concertfilm Glee: The 3D Concert Movie in de zalen. Maar ook op televisie blijft Glee een favoriet van jong en oud Nederland. Gemiddeld zaten er zo’n 500.000 kijkers per aflevering te genieten voor de televisie, een cijfer dat bovendien geen terugval kent. Wie Glee kijkt, blijft veelal kijken! Dat geldt overigens ook voor celebrities als Obama, Madonna, Britney Spears en Lady Gaga. Op Twitter vind je ook van bekende Nederlanders enthousiaste posts zoals van 3FM DJ Roosmarijn Reijmer en TV presentator en radio DJ Gijs Staverman. We houden allemaal van Glee!

Jukebox
Onder de extra’s op de dvd verdient de Glee Jukebox een bijzondere vermelding. Hiermee kunnen kijkers alle songs achter elkaar afspelen, dus zonder onderbreking van scènes met dialogen enzovoorts. Superleuk om de muziek over je heen te laten komen, en wie weet, met je sneakers wat pasjes te oefenen ...


Technische gegevens:
RELEASEDATUM: 28 SEPTEMBER 2011
GENRE: TV-SERIE, MUSICAL
LEEFTIJD: ALLE LEEFTIJDEN
LENGTE: CA. 546 MIN.
AUDIO: ENGELS: 5.1 DOLBY DIGITAL
BEELD: 16X9 WIDESCREEN 1.78:
ONDERTITELING: NEDERLANDS, ENGELS
EXTRA'S:
* GLEE JUKEBOX
* ACHTER DE SCHERMEN: DE OPNAME VAN GLEE IN NEW YORK
* FEATURETTES:
• BUILDING GLEE'S AUDITORIUM WITH CORY MONTIETH
• A DAY IN THE LIFE OF BRITTANY
• GUESTING ON GLEE
• STEVIE NICKS GOES GLEE
• SUE'S QUIPS
• SANTANA'S SLAMS

ADVIESPRIJS: € 34,95

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina