Gangster Squad is vanaf 12 juni verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en VOD

Waan je in rauwe gangsterwereld van de jaren ’40 in los angeles met

GANGSTER SQUAD

Het Waargebeurde verhaal met glansrollen van Ryan Gosling, Sean Penn, Nick Nolte

Vanaf 12 juni verkrijgbaar op Blu-ray Disc, DVD en Video on Demand

Warner Home Video brengt op 12 juni de rauwe gangsterfilm Gangster Squad, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, uit op Blu-ray Disc, DVD en Video on Demand. Regisseur Ruben Fleisher (Zombieland) weet in Gangster Squad de typische Amerikaanse jaren ’40 sfeer tot in perfectie vast te leggen en een meeslepend en spannend verhaal neer te zetten, waardoor je twee uur lang op het puntje van je stoel zit.

covercover

Gangster Squad kent een ware sterrencast, met hoofrollen voor Oscar-genomineerden Josh Brolin (Milk, True Grit)en Ryan Gosling (Half Nelson, Blue Valentine) als brigadiers John O’Mara en Jerry Wooters; Oscar-winnaar Sean Penn (Milk, Mystic River)als de gangster Mickey Cohen; Oscargenomineerde Nick Nolte (Affliction, The Prince of Tides) als LAPD-chef ‘Whiskey Bill’ Parker; en Emma Stone als Grace Faraday. Laat je meeslepen in het keiharde gangsterverhaal met de old Hollywood glamour en beleef het waargebeurde verhaal van een groep politieagenten van de LAPD, die hun stad proberen terug te veroveren van de gevaarlijkste maffiabaas aller tijden.

Synopsis:
Het is het jaar 1949, locatie: Los Angeles. De gewetenloze en keiharde, in Brooklyn geboren, maffiabaas Mickey Cohen (Sean Penn) heeft de stad in zijn greep. Hij zwaait de scepter over de drugs- en wapenhandel, prostitutie en de gokindustrie over het deel van Amerika ten westen van Chicago. Dankzij de bescherming van niet alleen zijn eigen mensen, maar ook corrupte politieambtenaren en politici, weet Cohen zijn rijk en macht steeds verder uit te breiden. Alleen een geheime eenheid van de LAPD, onder leiding van brigadier John O’Mara (Josh Brolin) en Jerry Wooters (Ryan Gosling) durft het gevecht met Cohen aan te gaan.

Bonusmaterialen:

Blu-ray Disc:
• Commentaar van regisseur Ruben Fleischer.
• The Gangland Files: Ryan Gosling, Emma Stone, Josh Brolin en cast nemen je mee op onderzoek naar het leven van de legendarische Gangster Squad en onthullen verhalen en unieke locaties die de inspiratie voor de film vormden.
• The Set-Up (Focus Points).
• Then and now locations: Bekijk vintage foto’s van de glamoureuze – en veelal gevaarlijke - locaties waar het verhaal plaatsvond, evenals beelden van de locaties zoals ze er tegenwoordig uit zien.
• Rogues Gallery:Mickey Cohen: Een bijzondere profielschets van gangster Mickey Cohen, die in de gokwereld heer en meester was. Later in zijn carrière werd hij bekend als de man die door de Hearst familie wordt benaderd om hun geliefde Patty terug te vinden. Cohen werkte in zijn hoogtijdagen samen met de legendarische Benjamin “Bugsy” Siegel.
• Tough Guys with style: Josh Brolin en Ryan Gosling nemen je mee naar de duistere onderwereld van Los Angeles rond 1949. Van kogels tot vrouwen, naar de zware jongens met stijl en wereldwijsheid. We krijgen te zien hoe deze dappere agenten en notoire foute mannen de kruisvaarders van de nacht werden.
• Deleted scenes: Introductie door regisseur Ruben Fleischer.

DVD:
• Tough Guys with style: Josh Brolin en Ryan Gosling nemen je mee naar de duistere onderwereld van Los Angeles rond 1949. Van kogels tot vrouwen, naar de zware jongens met stijl en wereldwijsheid. We krijgen te zien hoe deze dappere agenten en notoire foute mannen de kruisvaarders van de nacht werden.

Releasedatum: 12 juni 2013
Speelduur: 113 minuten, excl. bonusmateriaal
Kijkwijzer: 16

 

Warner Logo

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina