Freecom lanceert compacte oplaadbare portable DVD-RW

Freecom heeft een nieuwe lijn met uiterst compacte Traveller producten op de markt gebracht. De modellenreeks uit  DVD-ROM drive, een CD-RW, een CD-RW/DVD Combo én een DVD-RW drive. Bijzonder van de producten is dat in het apparaat een accu is geïntegreerd.

De accu van de Traveller II PLUS-lijn laadt zichzelf automatisch op zodra hij via de meegeleverde PCCard kabel wordt aangesloten. Er is dus geen additionele adapter meer nodig voor onderweg. Via de meegeleverde USB-2 kabel kan de Traveller II PLUS ook worden aangesloten op elke desktop PC. De power module wordt eenvoudig weer opgeladen door middel van de PCCard kabel of universele power adapter.

Het vlaggeschip uit de Traveller II PLUS-lijn is de slimline DVD-RW oplossing. Met de nieuwe Traveller II PLUS DVD-RW biedt Freecom de kleinste externe notebook DVDbrander verkrijgbaar op de markt. De Traveller II PLUS DVD-RW is als externe notebookdrive ideaal voor mobiel gebruik.

Alle modellen uit de Traveller II PLUS-lijn worden zeer compleet geleverd inclusief twee aansluitkabels; PCCard- en USB-2 kabel en geïntegreerde power module. De Traveller II PLUS DVD-RW en Combo worden tevens geleverd met Power DVD voor het afspelen van DVD-films en Roxio Easy CD Creator 5 software voor het beschijven van CD’s en DVD’s.

Prijs en beschikbaarheid

De Traveller II-modellen zijn vanaf februari verkrijgbaar.

  • Traveller II PLUS DVD-ROM 8x24x € 279,00
  • Traveller II PLUS CD-RW 24x10x24x € 285,00
  • Traveller II PLUS Combo 24x10x24x8x € 309,00
  • Traveller II PLUS DVD-RW 1x1x8x / 16x10x24x € 519,00
     

Prijzen zijn incl. BTW

Recente artikelen

Laatste reacties

Surya  |  31-01-2003

Amai, veel kleinder konden ze het presies niet maken!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina