Fox releases april t/m juni 2012

Universal

 

Fox Releases voor APRIL t/m JUNI 2012




THE DARKEST HOUR

RENTAL: 15-05-2012 RETAIL: 16-05-2012

GENRE: Action, Sci-Fi
DIRECTED BY: Chris Gorak
CAST: Emile Hirsch, Olivia Thirlby and Max Minghella
Een onverklaarde wereldwijde ramp zorgt ervoor dat elektronische apparaten overal ter wereld uitvallen. Wat volgt is chaos. Een onbekend ras van buitenaardse wezens met een bovennatuurlijke controle over de elektriciteit start met een grootscheepse aanval op de mensheid. In Moskou zoekt een groep jonge stedelingen dekking onder de grond...




ALVIN AND THE CHIPMUNKS 3: CHIPWRECKED

RENTAL: 24-04-2012 RETAIL: 25-04-2012
GENRE: Family, Adventure
DIRECTED BY: Mike Mitchell
CAST: Jason Lee, David Cross, Anna Faris
Tijdens een vakantie aan boord van een cruiseschip halen Alvin, Simon, Theodore en de Chipettes hun gebruikelijke streken uit en maken van het schip één grote speelplaats… totdat het schip strandt en ze op een onbewoond eiland terechtkomen. Ze staan voor de grootste verrassingen wanneer ze aan het eilandavontuur beginnen met hun nieuwe vriend, een mysterieuze schipbreukeling.



THE DESCENDANTS

RENTAL: 05-06-2012 RETAIL: 06-06-2012
GENRE: Drama
DIRECTED BY: Alexander Payne
CAST: George Clooney
Matt Kings leven (George Clooney) verandert op slag wanneer zijn vrouw betrokken raakt bij een bootongeluk in Hawaï. Hij tracht de relatie te herstellen met zijn dochters: de bijdehante Scottie en de opstandige Alexandra. Wanneer Alexandra aan Matt vertelt dat haar moeder vreemd ging, gaat hij samen met zijn dochters op zoek naar de minnaar van zijn vrouw. Hun zoektocht brengt Matt in humoristische en soms pijnlijke situaties… en hij beseft dat hij zijn leven en gezin weer aan het opbouwen is.


FLICKA 3

RENTAL: 15-05-2012 RETAIL: 16-05-2012
GENRE: Adventure, Family
DIRECTED BY: Michael Damian
CAST: Lisa Hartman, Kacey Rohl and Max Lloyd-Jones
Toby (Clint Black) gaat aan de slag in een stal en neemt Flicka op sleeptouw. Kelly, de tienerdochter van de eigenaar, ontwikkelt al snel een band met het wilde paard. Als ruiter in de dop hoopt Kelly dat ze Flicka kan dresseren om deel te nemen aan een naderende wedstrijd, hoewel haar moeder dat afkeurt.




THIS MEANS WAR

RENTAL: 26-06-2012 RETAIL: 27-06-2012
GENRE: Comedy, Action
DIRECTED BY: McG
CAST: Reese Whitherspoon, Tom Hardy, Chris Pine
THIS MEANS WAR is een explosieve actiekomedie over twee spionnen (Chris Pine & Tom Hardy) die met elkaar concurreren om een vrouw (Reese Whiterspoon) te veroveren en daarbij de meest sluwe en buitensporige spionagetrucs toepassen om elkaars versierpogingen te saboteren... met hilarische gevolgen.


FAMILY GUY – SEIZOEN 9

RETAIL: 23-05-2012
GENRE: Tv-Serie, animation
DIRECTED BY: Chris Sheridan, Seth MacFarlane, Mike Barker
CAST: Seth MacFarlane, Alex Borstein, Seth Green, Mila Kunis
Marihuana! Godsdienst! Boze apen! Oudere vrouwen! Dat en nog veel meer komt langs in seizoen 9! Mis deze 15 hilarische afleveringen van Family Guy niet en ontdek hoe de aandoenlijke Griffins aan elke lachwekkende tegenslag het hoofd bieden zonder angst… en zonder schaamte.




THE KILLING – SEIZOEN 1

RETAIL: 13-06-2012
GENRE: Drama, Crime
DIRECTED BY: Ed Bianchi, Phil Abraham
CAST: Mireille Enos - Neal Caffrey, Joel Kinnaman - Stephen Holder, Jamie Anne Allman - Terry Mare, Brent Sexton - Stan Larsen, Michelle Forbes - Mitch Larsen, Brendan Sexton III - Belko Royce
Nadat er een schokkende moord is gepleegd, raken de levens van de politie, verdachten en familieleden van het slachtoffer op complexe wijze met elkaar verweven in deze meeslepende nieuwe TV-serie. The Killing Seizoen 1 is de sterke Amerikaanse remake van de populaire Deense versie.

 

WHITE COLLAR – SEIZOEN 1

RETAIL: 13-06-2012
GENRE: Drama
DIRECTED BY: John T. Krechtmer, Michael Smith
CAST: Matt Bomer- Neal Caffrey, Tim DeKay - Peter Burke, Tiffani Thiessen - Elizabeth Burke, Willie Garson – Mozzie, Sharif Atkins - Sharif Atkins, Marsha Thomason - Marsha Thomason
In deze spannende nieuwe TV-serie ontsnapt de charmante oplichter Neal Caffrey (Matthew Bomer) uit een zwaar beveiligde gevangenis, maar hij wordt wederom opgepakt door zijn onverslaanbare tegenstander FBI-agent Peter Burke (Tim DeKay). Aangezien hij weinig keus heeft, maakt Caffrey een deal met de FBI: hij werkt mee om andere ongrijpbare criminelen op te kunnen pakken in ruil voor zijn vrijheid.

Recente artikelen

Laatste reacties

TheGodfather  |  03-06-2012

Nieuw seizoen Family Guy! (y)
Lees meer >

Frank  |  14-05-2012

Welke van deze titels worden ook op Blu Ray uitgebracht? Alvin and the Chipmunks 3, The Darkest Hour, The Desendants en This Means War.
Lees meer >

oteis  |  14-05-2012

Welke van deze titels worden ook op Blu Ray uitgebracht?
Lees meer >

WaymannDirector  |  13-05-2012

Enkel the descendants voor mij...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina