FOX: Josie and the Pussycats 9 april op DVD


Josie and the Pussycats
Een swingende komedie over de platenindustrie

Vanaf 9 april te huur op video en dvd en te koop op dvd


Josie and the Pussycats is de verfilming van een populair Amerikaans stripverhaal uit de jaren '70. Josie, Melody en Valerie vormen samen een meidenrockband en zijn héél erg aantrekkelijke dames. Hun band schiet door naar de top van de hitlijsten, maar dan ontdekken ze dat ze worden ingeschakeld in een wijdvertakte samenzwering. Daar zit de tirannieke Fiona achter die haar connecties in de muziekwereld gebruikt om de Amerikaanse jeugd te hersenspoelen!

Deze release geeft een leuke satirische kijk op de muziekwereld en is met zijn excellente soundtrack een waar genoegen voor de thuisbioscoop. Perfect entertainment, vanaf 9 april te huur op dvd en video.

Synopsis

Al jarenlang verbergt de muziekindustrie onderbewuste boodschappen in muziek, zodat jongeren hersendode zombies worden die alleen maar platen en merkartikelen willen kopen. Als de jongensgroep DuJour dit ontdekt, laat hun manager Wyatt Frame (Alan Cumming) op bevel van z'n tirannieke bazin Fiona (Parker Posey) het vliegtuig van DuJour crashen. Vervolgens moet de manager een nieuwe band vinden die in hun kwaadaardige plannen past en zijn oog valt op Josie and The Pussycats. Josie (Rachel Leigh Cook), de wilde Melody (Tara Reid) en de stoere Valerie (Rosario Dawson) krijgen een contract en worden grote rocksterren. Zullen ze ontdekken dat ze pionnen zijn in de handen van de platenindustrie of zal de roem hen verblinden?

Regie en cast

De regie was in handen van Harry Elfont en Deborah Kaplan. Voor Rachel Leigh Cook effent deze vertolking de weg naar de top. Sinds haar rol in She's All That uit 1999, een Pygmalion-achtig verhaal, verwierf ze een sterstatus. Tara Reid kreeg naam in Hollywood na haar rol als Bunny in The Big Lebowski (1998) en in American Pie 1 en 2. Ook voor Rosario Dawson, half Cubaans, half Amerikaans-Indiaans, is deze rol een opstapje op weg naar de top. Zij werd door Spike Lee gecast in He Got Game en ze speelde onder andere in Men in Black 2 en een bijrol naast Eddie Murphy in Pluto Nash.


Video-gegevens
Titel: Josie and The Pussycats
Releasedatum: 9 april 2002
Formaat: pan & scan
Genre: komedy
Duur: 98 min.
Leeftijd: AL
Geluid: Dolby Digital
Talen: Nederlands ondertiteld

Productinformatie huur- en koop-dvd

Titel: Josie and The Pussycats
Releasedatum: 9 april 2002
Genre: komedy
Duur: 98 min.
Leeftijd: AL
Geluid: Dolby Digital 5.1 Engels, Frans, Spaans
Beeld: breedbeeld
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels, Spaans
Consumentenadviesprijs koop-dvd: 29,95 Euro


Dvd-extra's:
Nederlands:
 Originele bioscooptrailer
 Featurette "Back Stage Pass"
 Drie videoclips: "3 Small Words", "Backdoor Lover", "Around the World"
 Weggeknipte scènes


 

Recente artikelen

Laatste reacties

Jordé den Tenter  |  13-04-2002

Lijkt me geen reet aan zal hem zelfs niet huren.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina