FOX DVD & Blu-ray Disc releases in augustus

Universal

20th Century Fox releases op DVD en Blu-ray Disc voor augustus


Feature Releases

coverRIO
Releasdatum: 17-08-2011 (Rental: 16-08)

GENRE: Animation,Adventure,Comedy,Family,Musical
DIRECTED BY: Carlos Saldanha
CAST: Stef Aerts,Nathalie Meskens
DVD & Blu-ray Disc

Blu is een zeldzame papegaai die nooit geleerd heeft om te vliegen. Hij woont samen met zijn baasje Linda in het koude Minnesota, waar hij geniet van zijn comfortabele leventje. Als Linda en Blu erachter komen dat er een vrouwelijke soortgenoot van Blu bestaat, reizen ze naar het exotische Rio de Janeiro om haar te ontmoeten… Rio is een prachtige animatiefilm van de makers van Ice Age, vol met swingende muziek en avontuur. Haal het feest in huis!

coverSTREET KINGS 2: MOTOR CITY
Releasdatum:: 24-08-2011 (Rental: 23-08)

GENRE: Action, Crime, Drama
DIRECTED BY: Chris Fisher
CAST: Ray Liotta

DVD

Ray Liotta speelt de hoofdrol in het spannende vervolg op de thriller Street Kings. Marty Kingston en zijn jonge opstandige collega proberen de moord op een geheime agent op te lossen. Al snel ontdekken ze een spoor van corruptie binnen hun politie-eenheid waardoor ze beiden wantrouwig zijn tegenover de betrokkenheid van de ander.

coverNEVER LET ME GO
Releasdatum:: 31-08-2011 (Rental: 30-08)

GENRE: Drama, Romance
DIRECTED BY: Mark Romanek
CAST: Keira Knightley, Andrew Garfield

DVD & Blu-ray Disc

Ruth (Keira Knightley), Kathy (Carey Mulligan) en Tommy (Andrew Garfield) brengen hun kindertijd door op een ogenschijnlijk idyllische Engelse kostschool. Ze groeien op tot jonge volwassenen en ontdekken dat ze moeten leren leven met de kracht van de liefde die ze voor elkaar voelen terwijl ze zich voorbereiden op de kwellende realiteit die hen te wachten staat.

TV Series

coverHOW I MET YOUR MOTHER - SEIZOEN 3
Releasdatum: 24-08-2011

GENRE: TV, Comedy
DIRECTED BY: Pamela Fryman
CAST: Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan

DVD

De dertigjarige Ted (Josh Radnor) heeft De Ware nog niet gevonden, maar zijn weg naar huiselijk geluk is bezaaid met vrouwelijke punkrockers, tatoeages, pornofilms en heftige feesten. Intussen proberen Marshall (Jason Segel) en Lily (Alyson Hannigan) te wennen aan het huwelijksleven terwijl de onverbeterlijke Barney (Neil Patrick Harris) op schandelijke wijze de “Bro Code” overtreedt. Seizoen 3 bevat de legendarische gastoptredens van onder andere Britney Spears, Enrique Iglesias, Heidi Klum en Mandy Moore.

Back Catalogue

coverMUCH ADO ABOUT NOTHING
Releasdatum: 03-08-2011

GENRE: Comedy, Romance
DIRECTED BY: Kenneth Branagh
CAST: Denzel Washington, Emma Bunton

Blu-ray Disc

Beatrice (Thompson) en Benedick (Branagh) kunnen het goed met elkaar vinden maar de overtuigde vrijgezel denkt er niet aan zich op het amoureuze pad te begeven. Maar daar zullen zijn vrienden wel eens een stokje voor steken! Wie had rekening gehouden met de venijnige leugens van de valse Don John (Reeves)? Het is aan de altijd blunderende Constable Dogberry (Keaton) om de kemphanen te scheiden en aan het einde van de dag de liefde te laten zegevieren. Maar voor het zover is moet hij zich in heel wat bochten wringen.

coverMIDNIGHT COWBOY
Releasdatum: 03-08-2011

GENRE: Drama
DIRECTED BY: John Schlesinger
CAST: Jon Voight, Dustin Hoffman

Blu-ray Disc

Joe Buck (Jon Voight) is de naïeve cowboy uit Texas, die ervan droomt New York te veroveren door rijke alleenstaande vrouwen te verleiden. Ratzo Rizzo (Dustin Hoffman) is een miezerige oplichter, uitgeteerd door tuberculose, die zich vermaakt bij het zien van deze boerenkinkel en al zijn mislukte pogingen om de vrouwen te verleiden. Deze ruwe vriendschap staat centraal in Midnight Cowboy, die in 1969 3 Oscars® kreeg: beste film, regie en scenario.

coverA FISH CALLED WANDA
Releasdatum: 03-08-2011

GENRE: Comedy, Crime
DIRECTED BY: Charles Crichton
CAST: John Cleese, Jamie Lee Curtis, Kevin Kline

Blu-ray Disc

Advocaat Archie (John Cleese) wordt verliefd op de sexy dievegge Wanda (Jamie Lee Curtis) - die met haar charmes elke man uit de broek krijgt. Maar Wanda heeft ook nog een relatie met Otto (Kevin Kline in een Oscar®-winnende rol), een verwarde intellectuele psychopaat. En Otto is dan weer goede maatjes met huur-moordenaar Ken (Michael Palin), dierenvriend en hondenmoordenaar, die dol is op een goudvis, genaamd Wanda. Begrepen iedereen?

coverMILLER’S CROSSING
Releasdatum: 03-08-2011

GENRE: Drama
DIRECTED BY: Coen Brothers
CAST: Gabriel Byrne, Albert Finney and John Turturro

Blu-ray Disc

Leo (Albert Finney, Traffic) is een gangster en politiek leider die samen met zijn vertrouweling en raadsman Tom Reagan (Gabriel Byrne, The Usual Suspects) de scepter zwaait over een in het oosten van Amerika gelegen stad. Hun controle wordt echter bedreigd door de Italiaanse gangster Johnny Casper en zijn meedogenloze handlanger Eddie Dane. Als Tom ruzie krijgt met Leo over een vrouw komt hij middenin de machtsstrijd terecht, met alle gevolgen van dien...

coverRAISING ARIZONA
Releasdatum: 03-08-2011

GENRE: Crime, Drama, Adventure
DIRECTED BY: Coen Brothers
CAST: Nicolas Cage, Holly Hunter,Trey Wilson

Blu-ray Disc

Zij zag er vruchtbaar uit, maar bleek het niet te zijn. Hij leek aardig maar was een ex-gevangene. Een baby konden ze niet krijgen en ook niet adopteren. De makkelijkste oplossing was om er een te stelen van iemand die er meer dan genoeg had. Met deze waanzinnige feiten als ingrediënten begint RAISING ARIZONA om vervolgens alleen maar hilarischer te worden. Voeg twee griezelige criminele types toe om de zaak te completeren en een gekke en prachtige komedie is geboren.

Recente artikelen

Laatste reacties

Werner  |  15-08-2011

A Fish Called Wanda heb ik al gekocht, maar vooral Rio is toch voor mij een must-buy.
Lees meer >

Rogier Burghout  |  15-08-2011

Miller's Crossing vast wel tzt....Idd erg goed en ook erg mooi artwork van de BD. De dvd was ook al in orde maar deze ziet er ook erg mooi uit.
Lees meer >

yves VALK  |  15-08-2011

street kings 2 voor mij
Lees meer >

Martino  |  07-08-2011

Miller's crossing voor mij! Een juweeltje van een film!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina