Films en TV-series van Annie M.G. Schmidt beschikbaar op Video on Demand

Bos Bros

Vier TV-series en vier films nu online beschikbaar op Video on Demand

Bos Bros Digital eert geboortedag Annie M.G.Schmidt met www.100jaarannie.nl


Annie MG SchmidtDe „100ste verjaardag‟ van Annie M.G. Schmidt kreeg op 20 mei j.l. een unieke lading als vanaf deze dag drie TV-series en vier bioscoopfilms beschikbaar zijn via Video on Demand op de nieuwe portal www.100jaarannie.nl. De speciale website is het eerste wapenfeit van de nieuwe onderneming BosBrosDigital van Burny Bos (directeur Bos Bros) en Ruud Lamers (oud-directeur Warner Home Video Benelux) en een eerbetoon van het bedrijf aan de kinderboekenschrijfster. Filmproducent en scenarioschrijver Burny Bos is de man achter de vele succesvolle bioscoopfilms en TV-series die verschenen naar aan leiding van de boeken van Annie M.G. Schmidt, waaronder Minoes, Abeltje, Ja Zuster Nee Zuster, Otje en Ibbeltje. Deze en meer titels van Bos Bros werden onder leiding van Ruud Lamers op DVD uitgebracht door Warner Home Video.

BosBrosDigital BV stelt sinds 20 mei tot en met eind december zeven titels beschikbaar via op 100jaarannie.nl. Het complete assortiment is sinds deze datum te huur op Video on Demand. De website zet iedere maand tot eind 2011 een bioscoopfilm of TV-serie in de spot lights. De prijs van de bioscoopfilms bedraagt € 3,99 per download. Voor een aflevering (25 minuten) van de TV-serie betaalt men €1,49 per aflevering. BosBrosDigital stelt de volgende titels online beschikbaar:

Minoes (bioscooprelease) € 3,99 per download
Abeltje (bioscooprelease) € 3,99 per download
Pluk van de Petteflet (bioscooprelease) € 3,99 per download
Ja Zuster, Nee Zuster (bioscooprelease) € 3,99 per download
Otje (13-delige TV-serie) €1,49 per aflevering (25 minuten)
Ibbeltje (6-delige TV-serie) €1,49 per aflevering (25 minuten)
De succesvolle 7-delige TV-serie Annie M.G., uitgezonden door de NPS en de VARA in 2009 en 2010, is beschikbaar op VOD voor € 2,99 per aflevering (50 minuten).

De opening van de portal 100jaarannie.nl beschouw ik als een hoogtepunt in het prille bestaan van BosBrosDigital”, aldus Burny Bos. “Dat we 100 jaar na de geboorte van Annie M.G. Schmidt nu in staat zijn haar boeken als films en TV-series aan iedereen van 8 tot 88 jaar beschikbaar te stellen op internet via VOD, mag je gerust een unicum noemen”.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina