Fast & Furious 7 Extended Edition vanaf 12 augustus op Blu-ray Disc

Fast & Furious 7 (Extended Edition) vanaf 12 augustus op DVD en Blu-ray Disc

DE WERELDWIJDE KASKRAKER VAN 1,5 MILJARD DOLLAR SCHIET NAAR ONGEKENDE HOOGTEN EN TART DE WAARTEKRACHT IN HET DOLSTE,  EMOTIONEELSTE EN SPETTERENDSTE RITJE TOT NOG TOE!

Fast & Furious 7 DVD & Extended Edition Blu-ray Disc

 Fast & Furious 7 DVD & Blu ray

MET MEER DAN 100 MINUTEN AAN BONUSMATERIAAL. BESCHIKBAAR OP BLU-RAY™ & DVD VANAF 12 AUGUSTUS 2015

“The best Fast & Furious by far” – Peter Travers, Rolling Stone

De onstuitbare wereldwijde snelheidsfranchise leverde met Fast & Furious 7 zijn beste, grootste en meest gedurfde film ooit af en raast op 12 augustus naar een release op Blu-ray™, DVD en On Demand via Universal Pictures Benelux. De film bracht wereldwijd meer dan 1,5 miljard dollar in het laatje en staat meer dan ooit bol van adembenemende waaghalzerij en stunts die de wetten van de zwaartekracht tarten, spetterende vechtscènes en bloedstollende actie. De Blu-ray™ Disc bevat een gloednieuwe extended edition met nog meer explosieve kicks, alsook de officiële muziekvideo van superhit “See You Again” uitgevoerd door Wiz Khalifa en Charlie Puth en meer dan 90 minuten exclusieve extra’s, kortom een must voor wie de Fast-franchise verzamelt.

De volledige Fast & Furious cast slaat de handen ineen voor een episch internationaal avontuur, waarbij ze opgejaagd worden door een wraakzuchtige huurmoordenaar. De zoektocht naar een stukje high tech technologie voor spionagedoeleinden voert hen van Abu Dhabi naar Londen en van Tokyo naar de Dominicaanse Republiek. Bovendien moeten ze de geniale hacker redden die de technologie bedacht heeft. Fast & Furious 7 vormt ook het aangrijpende laatste eresaluut aan Paul Walker, een vast en volwaardig lid van de Fast-familie. 

De film herenigt tal van franchisefavorieten zoals Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky en Lucas Black en laat de kijker ook kennismaken met nieuwelingen Jason Statham (The Expendables-franchise, The Transporter), Djimon Hounsou (Blood Diamond, Gladiator), Tony Jaa (Ong-bak), Nathalie Emmanuel (Game of Thrones), Ronda Rousey (The Expendables 3) en Kurt Russell (Poseidon, Escape From New York).  

EXCLUSIEF Blu-ray Disc BONUSMATERIAAL:

  1. Extended Edition
  2. Deleted Scenes
  3. The Cars of Furious: De autocoördinator en zijn team bekijken samen met cast en filmmakers de spectaculaire wagens uit de film.
  4. Flying Cars: Mensen springen voortdurend uit vliegtuigen, da’s niets nieuws onder de zon. Maar uit een vliegtuig springen, gezeten achter het stuur van een auto, da’s een ander verhaal. Deze vermakelijke featurette toont hoe het team achter Fast & Furious 7 deze adembenemende scène heeft waargemaakt.
  5. Tower Jumps: Een kijkje op hoe een van de opwindendste stuntscènes uit de film, de torenjumps in Abu Dhabi, werd gerealiseerd.
  6. Inside the Fight: Een combinatie van beelden van de gevechtstraining en interviews laat de kijkers zien hoe de keiharde lijf-aan-lijfgevechten tot stand kwamen.
  7. Talking Fast: Regisseur James Wan en de cast van Fast & Furious 7 analyseren de gedenkwaardigste momenten van de film en praten over hoe de Fast-franchise doorheen de jaren geëvolueerd is.
  8.  “See You Again” Official Music Video Wiz Khalifa en Charlie Puth
  9. Race Wars: Fast & Furious 7 voert de crew terug naar Race Wars, het iconische, fictieve race-event uit de allereerste film. Vin Diesel en een paar honderd vrienden tekenen weer present voor een furieus Fast-feestje met als speciale gast Iggy Azalea, opgeleukt met achter-de-schermen beelden van de auto’s, het zweet en de meiden.
  10. Snatch and Grab: een kijkje achter de schermen van het filmen van één van de beste actiesequensen in de geschiedenis van de franchise.
  11. Making of Fast & Furious Supercharged Ride

DVD BONUSMATERIAAL:

  1. Back to the Starting Line: Producer Neal Moritz, Chris Morgan en de cast kijken samen met franchise-nieuweling regisseur James Wan terug op de evolutie van de Franchise tot en met de recentste episode.

 

Attentie: Amerikaanse Extended Edition Blu-ray Disc trailer.

In Nederland is de releasedatun 12 augustus 2015.

Universal logo 2013 01.PNG

Recente artikelen

Laatste reacties

Rogier Burghout  |  04-07-2015

Ik hoop dat ik het nu goed verwoord : ''De dood van Paul Walker verdiend een apart onderwerp, en niet ff snel weggemoffeld in een filmpje over van alles en nog ...
Lees meer >

DVD Watcher  |  04-07-2015

Misschien dat ze er hier wat dieper op ingaan? " Talking Fast: Regisseur James Wan en de cast van Fast & Furious 7 analyseren de gedenkwaardigste momenten van...
Lees meer >

hstadman  |  04-07-2015

Top film maar schandalig dat er niks op staat betreffende Paul Walker. Een hele grote schande mijn inziens. Misschien dat ze er hier wat dieper op ingaan? " ...
Lees meer >

DVD Watcher  |  03-07-2015

Top film maar schandalig dat er niks op staat betreffende Paul Walker. Een hele grote schande mijn inziens.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina