Fast & Furious 5: vanaf 29 september te koop op DVD en Blu-ray Disc


 

Universal Pictures Benelux presenteert vanaf 29 september op DVD en Blu-ray Disc:

 

Actie en spektakel in de ultieme racesensatie….


titlelogo

 

 

 

Vanaf 29 september op DVD en Blu-ray Disc


cover Hoor de gierende banden, voel de snelheid en proef de adrenaline tijdens spectaculaire achtervolgingen en explosieve stunts in FAST & FURIOUS 5 - RIO HEIST, die vanaf 29 september verkrijgbaar is op DVD en Blu-ray Disc.

Ook het vijfde deel in de Fast and Furious-reeks is geregisseerd door Justin Lin, die eerder Fast & Furious: Tokyo Drift (2006) en Fast & Furious (2009) maakte. In de hoofdrollen zien we de bekende Fast & Furious cast Vin Diesel, Paul Walker en Jordana Brewster. Verder ook met o.a. Chris “Ludacris” Bridges, Tyrese Gibson, Matt Schulze en Dwayne The “Rock” Johnson.

Hoofdrolspelers Vin Diesel, Paul Walker en Dwayne Johnson geven plankgas in deze zinderende actiethriller boordevol spectaculaire stunts, blitse bolides en bloedmooie meiden. In het exotische Rio de Janeiro vinden de legendarische Dom Toretto (Diesel) en de rebelse agent Brian O’Conner (Walker) elkaar terug aan de andere kant van de wet. Op de hielen gezeten door de nietsontziende Agent Hobbs (Dwayne Johnson) en een legertje corrupte smerissen in dienst van een moorddadige drugsbaron, trommelen Toretto en O’Conner hun maatjes uit de vorige Fast & Furious avonturen op voor wat de ultieme kraak moet worden: een levensgevaarlijke overval die hen 100 miljoen dollar zal opleveren!

Fast & Furious 5 wordt uitgebracht op DVD (single disc) en een Blu-ray Disc steelbook (incl. DVD en digital copy). Tevens komt er een DVD boxset en een Blu-ray boxset uit met de hele Fast & Furious filmreeks.
De DVD bevat 15 minuten ‘Deleted scenes’, ‘Bloopers’, ‘Filmcommentaar van regisseur Justin Lin’ en ‘Een Nieuwe Auto: de waanzinnige auto’s in Fast 5’ als bonus features.
De Blu-ray Disc steelbook versie bevat meer dan 70 minuten adembenemende extra’s in high definition waaronder ‘Deleted scenes’, ‘Bloopers’, ‘De grote treinroof: de geheimen achter de openingsscène’, ‘De hereniging van het team’, ‘de waanzinnige auto’s in Fast 5’, ‘Op de set met Justin Lin’ en nog veel meer.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina