Family Ties - 1e deel seizoen 1 - vanaf 3 maart verkrijgbaar.

FAMILY TIES

De sitcom die van Michael J. Fox een ster maakte!
De eerste 11 afleveringen van het eerste seizoen van de vele malen bekroonde TV-serie met o.a. een gastrol van Tom Hanks.

Het eerste deel van Seizoen 1
Vanaf 3 maart 2009 verkrijgbaar als 4 DVD Box (ruim 5 uur)

De vele malen met Emmy - en Golden Globe Awards bekroonde TV-serie FAMILY TIES, die van 1982 tot 1989 in de US op televisie werd uitgezonden en ook in Nederland door Veronica mateloos populair was, betekende de doorbraak van acteur Michael J. Fox. n de serie speelt hij Alex P. Keaton, een doorgewinterde fan van Ronald Reagan. Iets wat zijn ouders Steven en Elyse, die in de jaren zestig zijn getrouwd en een nogal vrijgevochten leven hebben geleid, totaal niet begrijpen. Verder telt het gezin nog twee meisjes. De mbitieloze en niet bijster slimme Mallory en de bijdehante Jennifer.
Al snel blijkt Michael J. Fox, die als Alex P. Keaton altijd een keurig overhemd en een stropdas om heeft, de show te stelen. De tekstschrijvers besluiten het scenario zó aan te passen dat hij nóg meer uimte en aandacht krijgt. Hij is 21 jaar als hij aan de serie begint. Na 180 afleveringen en zeven seizoenen heeft hij drie Emmy Awards en een Golden Globe in ontvangst mogen nemen. Vanaf dat moment is Michael J. Fox een ongekende ster. Het is de start van een rachtige filmcarrière. Inmiddels heeft de acteur de ziekte van Parkinson. Hij is getrouwd met Tracy Pollan, die in FAMILY TIES zijn eerste vriendin speelde. Ze hebben vier kinderen.
De serie wordt ook gekenmerkt door het feit dat niemand minder dan Tom Hanks en Courtney Cox in het begin van hun carrière er gastrollen in speelden.

Korte inhoud
Steve (Michael Gross) en Elyse Keaton (Meredith Baxter) waren ooit vrijgevochten hippies. Nu hebben ze een gezin met drie kinderen, die ze iets willen eegeven van hun vroegere idealen. Maar hun 17-jarige zoon Alex (Michael J. Fox) is een overtuigd Republikein die niets moet weten van hun linkse praatjes. ochter Mallory (Justine Bateman) heeft alleen oog voor jongens, mode en de nieuwste popbandjes. Hun enige normale kind is de jongste dochter Jennifer Tina others). Maar ondanks hun verschillen weten de Keatons elke familiecrisis te doorstaan.

Starring: Michael Gross , Meredith Baxter, Michael J. Fox, Justine Bateman, Tina Yothers
Regie: Gary David Goldberg
Copyright: © Paramount Pictures. All Rights Reserved.

Technische gegevens
4:3 Full Frame - Dolby Surround 2.0 - Subtitles on/off - Speelduur: circa 5 uur
Genre: TVp-serie - Engels gesproken - Nederlands ondertiteld - Kijkwijzer: AL
EAN-code: 8715664062852 - Consumentenadviesprijs € 19,99

Recente artikelen

Laatste reacties

Hayko de Boer  |  09-03-2009

Er is niet in geknipt, de openings scene en de end credits hebben gewoon hun muziek. Het gaat niet alleen om de tunes, maar om scenes waar een muzieknummer i...
Lees meer >

RDV  |  09-03-2009

En nu maar afwachten of het niet zoals in de US de ingekorte versie is, zonder de scénes met muziek (waarvoor ze niet wilden betalen). Er is niet in geknipt, ...
Lees meer >

SuperDre  |  16-02-2009

Dat ze opdonderen met hun halve seizoenen.. gewoon 1 compleet seizoen ipv zo uit te melken.. nee, deze laat ik mooi liggen..
Lees meer >

Bettina  |  14-02-2009

ik vind het niks die halve seizoenen. Dan betaal je toch weer veel meer voor 1 heel seizoen. Ik wacht nog met de aanschaf tot ik hoor of er in geknipt is.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina