Family Guy - seizoen 6 is vanaf 25 mei verkrijgbaar op DVD

20th Century Fox


20th Century Fox presenteert:

FAMILY GUY - Seizoen 6

Verkrijgbaar op dvd vanaf 25 mei

20th Century FoxFamily Guy is sterker dan ooit in dit hilarische zesde seizoen! Ga mee met Peter in zijn van bier doordrenkte wereld en ontdek hoe Stewie complotten smeedt om de wereld te overheersen. Brian is nog steeds aan de martini en Meg faalt als geen ander. Subversief, ongepast en volstrekt onweerstaanbaar: Family Guy is met voorsprong de leukste cultcomedy die nergens voor terug deinst!

Het verhaal
De bizarre familie met de pratende hond en maniakale baby is terug! Schuif aan bij de Griffins voor dertien nieuwe en hilarische afleveringen waarin paniekzaaier Peter voor het eerst zijn prostaat laat onderzoeken, de lieflijke Lois in bed duikt met Bill Clinton, de beroerde Meg een rotbaantje krijgt in de lokale supermarkt, de dwaze Chris in een gothic bandje zingt, de zuipende Brian naar Irak reist en de smoorverliefde Stewie een zeer jonge, oude vlam aan de haak slaat… seizoen zes van Family Guy!

Veel beroemde gaststemmen
Eens te meer maken beroemde gaststemmen hun opwachting bij de Griffins. Dit seizoen zijn de namen van de celebrities bijzonder indrukwekkend: Lee Majors, Will Ferrell, Jimmy Kimmel, Drew Barrymore, Kiefer Sutherland, James Woods, Phyllis Diller, Robert Downey Jr., Carol Channing, Candice Bergen, Tom Brady en de maffe glamrockband Kiss.

Ongecensureerde versie op DVD
Op deze DVD vind je de ongecensureerde, volledige afleveringen: dé garantie voor de grootste dosis oneerbiedige en misplaatste gags. Overigens zitten die afleveringen zo vol grappen, knipogen en satire dat je ze makkelijk meermaals met evenveel plezier kan bekijken. En alleen op DVD kan je genieten van de audiocommentaar en animatics, naast drie featurettes en maar liefst 38 verwijderde scènes!

Creatie van Seth MacFarlane
Seth MacFarlane is de geestelijke vader van Family Guy. MacFarlane studeerde begin jaren negentig af in animatie met als eindwerk de animatiefilm Life of Larry. Die cartoon bracht hem binnen bij Hanna- Barbera, de beroemde animatiestudio die onder andere de Flintstones produceerde. In 1996 werkte MacFarlane Larry and Steve af, de sequel van Life of Larry, waarin we de hoofdpersonages van Family Guy al herkennen. Larry and Steve trok de aandacht van Fox, dat MacFarlane vroeg een serie te maken op basis van deze personages: Family Guy was geboren en zou in 1999 voor het eerst op tv verschijnen.

Productinformatie
RELEASEDATUM: 25 MEI 2011
GENRE: TV-SERIE, ANIMATIE
LEEFTIJD: 12
LENGTE: ± 335 MINUTEN
AUDIO: ENGELS 5.1 DOLBY DIGITAL
FRANS 2.0 DOLBY STEREO
ASPECT RATIO: 4X3 FULLFRAME 1.33:1
MENU: ENGELS, FRANS
ONDERTITELING: NEDERLANDS, FRANS, ENGELS
EXTRA'S:
• AUDIOCOMMENTAAR
• ANIMATICS
• 38 VERWIJDERDE SCÈNES
• 3 FEATURETTES

ADVIESPRIJS: € 24,95

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina