ER-OP-UIT - 4 DVD BOX met de leukste verhaaltjes voor kinderen

De leukste verhaaltjes nu verzameld op de 4-DVD Box ER-OP-UIT.
Je ideale maatje voor op reis, zodat je overal en altijd tijdens de vakantie kan genieten van de avonturen van Toet de boot, de magische truck Kiddo, reddingsbootje Elias, Pep de auto, Vroep-Vroep de helikopter en veel meer...

Vanaf 10 juni verkrijgbaar
Ruim 4 uur kijkplezier – Nederlands gesproken

Voor pre-school kids, ouders en grootouders
Met de grote vakantie in zicht is de 4-DVD Box ER-OP-UIT het ideale maatje voor op reis. De avonturen van Kiddo de super-truck, Toet de boot, Vroep-Vroep de helikopter en al die andere lieve vriendjes leveren maar liefst 4 uur kijkplezier. Natuurlijk zijn alle verhaaltjes Nederlands gesproken.

WIELEN VAN DE BUS
Vergezel Toet en zijn vriendjes van de band in hun magische en avontuurlijke reizen door Liedjesstad. Dit muzikale reisje introduceert kinderen met de leuke en grappige karakters uit bekende kinderliedjes.
ELIAS
Maak kennis met Elias! Dit kleine reddingsbootje gaat aan het werk in de gezellige kustplaats Thuishaven. En hoewel de kleine Elias nog veel te leren heeft, merkt hij al snel dat zijn nieuwe vriendjes hem nooit in de steek zullen laten!
PEP,- TOET & VROEP-VROEP
Maak kennis met Pep de auto, Toet de boot en Vroep-Vroep de helikopter en beleef samen met hen de leukste avonturen! Kinderen leren op een leuke manier om dagelijkse problemen op te lossen.
KIDDO
Kiddo is een magische truck, die zichzelf kan omtoveren tot wat hij maar wenst: van racewagen tot raket en alles daar tussenin! Kijk je mee naar de vrolijke avonturen van Kiddo?

Technische gegevens
Speelduur: ± 240 minuten Taal: Nederlands Beeldformaat: 4:3 & 16:9 Audio: Dolby Digital 2.0
Verpakking: 4DVD in amaray Genre: Pre-school
Kijkwijzer: al Consumentenadviesprijs: € 19,95

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina