Epson introduceert nieuwe multimedia projector

Epson heeft onlangs een nieuwe multimediaprojector, de PowerLite S1+, geïntroduceerd. De nieuwe projector biedt 1400 ANSI-lumens, een native resolutie van 800x600 (SVGA) en een contrast ratio van 500:1.

De PowerLite S1+ gebruikt drie Epson LCD-panels, en opereert volgens Epson op een geluidsniveau van 33dB. De gebruikte lamp zou ongeveer 2000 uur mee moeten gaan, en is te vervangen voor $199 dollar.

De installatie van de projector is intuïtief met onder andere gekleurde connectors. Nadat de power button wordt ingedrukt is een verificatietoon te horen zodat de presentator weet dat de projector aanstaat, en na 6 seconden kan de voorstelling beginnen. Ook zit er een monitor-out functie op de PowerLite S1+.

Omdat projectors tegenwoordig steeds vaker gebruikt worden om films mee te kijken en te gamen, heeft Epson een aantal videofuncties toegevoegd, waaronder een high-end video input en voorgeprogrammeerde kleurmodussen. Die kleurmodussen zorgen ervoor dat beeld afkomstig van verschillende bronnen en applicaties geoptimaliseerd wordt. De kleurmodus en aspect ratio (standaard 4:3 of wide-screen 16:9) kunnen geselecteerd worden met één druk op de afstandbediening.
 

De nieuwe PowerLite S1+ met accesoires.



De zeven pond wegende PowerLite S1+ kost $999 dollar, en wordt geleverd met twee jaar garantie.

Vertaald en bewerkt door: Joost Huizinga

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Albert Kostwinder  |  17-03-2004

Hmm, leuk voor presentaties maar voor film kun je voor iets meer wel wat leukers krijgen.... ;)
Lees meer >

Tremor  |  17-03-2004

Leuk maar waarom een resolutie van 800x600 als de meeste nieuwe beamers richting de HDTV resolutie gaan? Lijkt me niet zo handig van Epson. Al is het dan wel e...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina