Entertainment One releases op DVD en Blu-ray Disc in juni

eOne releases op DVD en Blu-ray Disc in juni

 

THE NUMBERS STATION (DVD & Blu-ray Disc)

• MET TOPACTEURS JOHN CUSACK EN MALIN AKERMAN
• GEINSPIREERD OP DE POPULAIRE GAME CALL OF DUTY: BLACK OPS
• VAN DE MAKERS VAN DAYBREAKERS EN THE COOLERS

coversJohn Cusack speelt de te schande gemaakte Black Ops-agent Emerson. Hij wordt belast met het beschermen van Katherine (Malin Akerman), een medewerkster van een klein CIA-zendstation op het Britse platteland. Het station zendt geheime berichten naar leden van de CIA, verpakt in codereeksen. Na een hinderlaag worden Emerson en Katherine gedwongen hun toevlucht te nemen tot het station zelf. Ze bevinden zich in een gevecht met een vastberaden, maar onduidelijke vijand die het heeft voorzien op het manipuleren van de codes..

Regie: Kasper Barfoed
Cast: John Cusack, Malin Akerman
Genre: actie/ thriller
Speelduur: 90 minuten

Releasedatum: 19 juni 2013

 

CAN'T STAND LOSING YOU: SURVIVING THE POLICE (DVD & Blu-ray Disc)

• DE ICONISCHE BAND THE POLICE DOOR DE OGEN VAN GITARIST ANDY SUMMERS
• VAN DE VOOR EEN OSCAR GENOMINEERDE REGISSEUR LAUREN LAZIN

coversGebaseerd op de memoires van 'The Police' gitarist Andy Summers is 'Can’t Stand Losing You' de ultieme documentaire over deze iconische rockgroep. Tegen alle verwachtingen in veroveren zij in de jaren ‘70 en ‘80 de wereld met hun vernieuwende muziek. We volgen Summers tijdens zijn zegetocht met The Police, die naar eigen zeggen begon op Pinkpop. Tevens zien we de onvermijdelijke ondergang en de opmerkelijke wederopstanding van de band aan het begin van de 21e eeuw.

De film van de voor een Oscar genomineerde regisseur Lauren Lazin geeft een unieke kijk achter de schermen bij de legendarische leden Sting, Andy Summers en Stewart Copeland. Naast archiefmateriaal bevat de documentaire beelden van de reünietour die de band hield ter ere van hun 30 jarige bestaan.

Regie: Lauren Lazin, Andy Grieve
Cast: Andy Summers, Stewart Copeland, Sting
Genre: Muziek
Speelduur: 82 minuten

Releasedatum: 26 juni 2013

 

FLASHPOINT - SEIZOEN 4 (DVD)

• DE HITSERIE VAN VERONICA IS TERUG MET EEN SPETTEREND VIERDE SEIZOEN
• FLASHPOINT IS EEN KIJKCIJFERHIT IN MEER DAN 50 LANDEN

Flashpoint Sezioen 4In het spannende vierde seizoen van de internationale hitserie Flashpoint staan de leden van de SRU (Strategic Response Unit) weer voor ogenschijnlijk onmogelijke opgaven. Gijzelingen en geweldsdelicten zijn aan de orde van de dag. Bij de start van dit nieuwe seizoen worden de agenten meteen in het diepe gegooid, waarbij één van hen levensgevaarlijk gewond raakt in een vuurgevecht. De sfeer binnen het team verslechterd wanneer blijkt dat het voortbestaan van de Strategic Response Unit aan een zijden draadje hangt..

Regie: Mark Ellis, Stephanie Morgenstern
Cast: Amy Jo Johnson, Hugh Dillon, Sergio Di Zio, Enrico Colantoni, Michael Cram, David Paetkau
Genre: TV Serie
Speelduur: 360 minuten

Releasedatum: 26 juni 2013

 

MANKIND: THE STORY OF ALL OF US - Deel 1 (DVD)

• HET ONTSTAAN VAN DE MENS OP SPECTACULAIRE WIJZE IN BEELD GEBRACHT
• VERTELD DOOR DE VOOR EEN OSCAR GENOMINEERDE ACTEUR JOSH BROLIN

Mankind 1Bereid je voor op een verhaal vol adrenaline over de opkomst van onze beschaving. Deze serie op HISTORY™, van de producers van America The Story of Us™, beslaat een periode vanaf de opbloeiende beschaving in Mesopotamië tot aan de ontdekking van Amerika.

Deze baanbrekende productie brengt de grootse momenten en mijlpalen in menselijke prestaties opnieuw tot leven door middel van CGI en interactieve mappen . Beleef op spectaculaire wijze hoe het oude Egypte opbloeide terwijl Stonehenge werd gebouwd, hoe China op zijn top was terwijl Europa in de donkere middeleeuwen terecht kwam. Een fascinerende reis naar ons eigen verleden in 3 delen. Beleef het eerste deel van dit avontuur vanaf 26 juni.

Genre: Documentaire
Speelduur: 180 minuten

Releasedatum: 26 juni 2013

logo

 

 

 

Recente artikelen

Laatste reacties

StefaanD  |  03-06-2013

Ludo, pagina bestaat blijkbaar waar je naartoe linkt
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina