EMI: Muziek-DVD releases in november

EMI brengt deze maand een aantal interessante muziek-DVD\'s uit, hieronder het overzicht

GENESIS - Live At Wembley
1e - 4e Juli 1987, Genesis geeft 4 uitverkochte concerten in het legendarische Wembley Stadium. Deze concerten, onderdeel van de Invisible Touch tour zijn nu voor het eerst beschikbaar op DVD in 5.1 surround sound.
Live At Wembley laat Genesis zien op de top van hun carrière (1967 - 1998) met Phil Collins, Tony Banks en Mike Rutherford.
Releasedate: 17 november


DI-RECT- Live at Paradiso
Op 13 oktober jongstleden speelde Di-rect in poptempel Paradiso. Dat optreden uit hun “Over The Moon” clubtour is opgenomen en wordt op 24 november uitgebracht. Behalve beelden van het optreden volgt de kijker ieder bandlid op deze “show dag”. Van het opstaan tot het weer naar bed gaan, de jongens hebben alles gefilmd die dag.
Releasedate: 24 november


Overige Releases 17 november:

Ben Harper Live at the Hollywood Bowl DVD

Releases 24 november:

Robbie Williams Live Summer 2003 DVD

Recente artikelen

Laatste reacties

Danz  |  04-12-2003

Michiel Offerman: Helemaal mee eens! nu koop ik de dvd ook niet, als ze cage / medley er af hebben geknikkerd!! :evil: Iedere echte muziek kenner weet d...
Lees meer >

Michiel Offerman  |  19-11-2003

Live At Wembley laat Genesis zien op de top van hun carrière (1967 - 1998) met Phil Collins, Tony Banks en Mike Rutherford. Natuurlijk muggezifterij (om ma...
Lees meer >

Mich  |  18-11-2003

Ik heb die show van Robbie gedeeltelijk op TV gezien. Auw dat was goed. Als DVD een mooie prijs heeft, wil ik hem zekers hebben.
Lees meer >

seetie  |  18-11-2003

Robbie Williams staat al in bestelling bij cd wow. De cd klinkt al veelbelovend, dus ik wacht de dvd release met smart af! Robbie rules!!!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina