Einde van een tijdperk of begin van een nieuwe generatie: X-Men Apocalypse - binnenkort op DVD en BD

Einde van een tijdperk of begin van een nieuwe generatie

X-MEN: APOCALYPSE

Vanaf 21 september verkrijgbaar op Blu-ray, UHD en DVD

X-Men Apocalypse DVDX-Men Apocalypse Blu ray

Nadat de X-Men succesvol het verleden veranderden en een veilige toekomst voor alle mutanten konden garanderen, duikt uit het niets Apocalypse op, de eerste en meest krachtige mutant ooit. Tijd voor Bryan Singer om een blik jong talent open te trekken en met de nodige spetterende actie het einde van de aarde en haar ‘zwakke’ mutanten te voorkomen. Meteen ook dé kans voor Singer om te tonen dat hij opnieuw een memorabel blockbuster einde aan de tweede X-trilogie kan knopen. Redenen genoeg om je collectie compleet te maken en vanaf 21 september de DVD of (3D) Blu-ray in huis te halen. Voor de fanaten met een digitale collectie is X-Men: Apocalypse vanaf vandaag beschikbaar op DHD.
Toen Bryan Singer in 2013 via Twitter bekendmaakte dat er voor 2016 een X-Men film op de planning stond met in de hoofdrol Apocalypse, was het mysterie geboren en werd er massaal uitgekeken naar het werk. Kortom ‘challenge accepted’ voor Singer, met als resultaat een echte blockbuster met fenomenale actie en de gekende humoristische ondertonen. Maar naast de gekende sterke cast, staat de film ook garant voor een nieuwe garde mutanten en plotlijnen. Bryan Singer slaagt erin het einde opnieuw te doen aanvoelen als een nieuw begin. Dus duidelijk ook ‘challenge succeeded’ want na het kijken van X-Men: Apocalypse kijk je gegarandeerd uit naar meer van de nieuwe X-Men generatie en de komst van de volgende trilogie. 

Synopsis
Sinds het ontstaan van de beschaving, is hij aanbeden als een god. Apocalypse (Oscar Isaac), de eerste en meest krachtige mutant van Marvel’s X-Men universum, vergaarde de krachten van veel andere mutanten, werd onsterfelijk en onverslaanbaar. Als hij na duizenden jaren ontwaakt, raakt hij gedesillusioneerd met de wereld die hij ontdekt en rekruteert een team van krachtige mutanten, waaronder een ontmoedigde Magneto (Michael Fassbender), om de mensheid op te ruimen en een nieuwe wereldorde te scheppen, waar hij de macht over zal hebben. Met het lot van de Aarde in de balans, moet Raven (Jennifer Lawrence) met behulp van Professor X (James McAvoy) leidinggeven aan een team van jonge X-Men om hun grootste vijand ooit te stoppen en de mensheid te redden van complete vernietiging.

Bekijk de trailer:

Cast
X-MEN: APOCALYPSE staat garant voor een perfect samenspel van zowel een gekende en gelauwerde cast als van een nieuwe garde talenten. Hugh Jackman (The WolverineAustraliaLes Misérables), Michael Fassbender (The CounselorA Dangerous Mind), James McAvoy (TranceBecoming Jane) en Jennifer Lawrence (The Hunger GamesAmerican Hustle) tonen overtuigend hun X-Men expertise. Maar ook Olivia Munn (Magic Mike) en opkomend talent Lana Condor maken hun debuut in binnen X-Men. 

X-Men Apocalypse promo

PRODUCTINFORMATIE
Regie: Bryan Singer
Cast: Hugh Jackman, Michael Fassbender, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Olivia Munn, Lana Condor
Genre: Science Fiction
Leeftijd: 12 jaar

Technische specificaties DVD:
Lengte: 138 minuten
Audio: Engels 5.1 Dolby Digital, Frans 5.1 Dolby Digital
Aspect ratio: 16:9 (2:40:1)
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Extra’s:
• Bloopers
• Audiocommerntaar van Bryan Singer en Simon Kinberg
• Galerij

Technische specificaties Blu-ray:
Lengte: 144 minuten
Audio: Engels DTS-HD-MA 7.1, Frans DTS 5.1
Aspect ratio: 16:9 (2:40:1)
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Extra’s:
• Verwijderde/verlengde scènes
• Bloopers
• Video slotfeest
• X-MEN: Apocalypse onthult
• Galerij

Einde van een hoofdstuk, tijd voor nieuwe verzamelingen
X-MEN: APOCALYPSE luidt dan wel het einde van een nieuwe trilogie in, het opent ook de deuren voor nieuwe boxsets en verzamelingen. Met de herfst om de hoek en de feestdagen in het vooruitzicht redenen genoeg om één van de vier nieuwe collecties in huis te halen. X-Men Collection laat je het epische spektakel van de X-Men volledig opnieuw ervaren met alle 6 blockbusters in één box. Fan van de laatste X-Men films, maar het begin gemist? Ontdek dan nu de eerste trilogie met supersterren als Hugh Jackman, Halle Berry, Patrick Stewart en Ian McKellen. Toch meer honger naar de echte oorsprong van je favoriete X-Men? Dan is de X-Men Prequel Trilogy jouw ultieme kerstcadeau. Blijft Hugh Jackman je all time favoriet? Zet dan zeker de Wolverine Collection op je verlanglijstje.

X-Men boxset

20th Century Fox

Recente artikelen

Laatste reacties

defour  |  17-09-2016

Idee van de prijs? 2D versie 19 euro 3D 22.78 euro
Lees meer >

Werner  |  17-09-2016

In video palace hebben ze die blijkbaar al terug. Idee van de prijs?
Lees meer >

WaymannDirector  |  17-09-2016

Zal voor maandag zijn.
Lees meer >

Claudio Santulli  |  17-09-2016

In Amsterdam en omstreken ook niet, maar dat is eigenlijk nooit.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina