DVDStream biedt mogelijkheid tot online filmkijken

Films kijken via het internet lijkt niet langer een onmogelijke zaak. DVDStream BV biedt vanaf nu de mogelijkheid om films streaming via internet te bekijken, en dat alles gewoon legaal. Binnenkort zullen wij de service aan een test onderwerpen, hieronder tref je in alvast het persbericht:



Ridderkerk, 18 mei 2004 - Via DVDstream is het nu mogelijk om voor € 12,42 per maand onbeperkt films te kijken op uw TV.
Met behulp van de Palmbutler 600 kunt u op eenvoudige wijze de gewenste film selecteren, om deze direct via uw computer op uw TV te bekijken.

De PalmButler 600 verbindt uw computer met uw tv, waardoor u via het DVDstream menu gebruik kan maken van de mogelijkheden van DVDstream. Door middel van de bijgeleverde afstandbediening heeft u toegang tot de nieuwste films!

Het filmassortiment van DVDstream bevat de overbekende filmklassiekers en uiteraard de nieuwste topfilms!
Op dit moment telt het filmassortiment 500 titels, maar DVDstream streeft er naar om dit assortiment binnen enkele maanden uit te breiden tot maar liefst 2000 titels!

Als extra service biedt DVDstream de abonnees een exclusief online DVDmagazine , waarmee abonnees op de hoogte blijven van de nieuwste films (reviews).

DVDstream streeft er naar dat de consument op een snelle en goedkope wijze toegang krijgt tot de beste films. Door deze innovatieve manier van online films bekijken hopen wij de markt open te breken voor de consument.

Kortom DVDstream biedt de filmliefhebber op een eenvoudige en goedkope wijze de beste films aan.

Recente artikelen

Laatste reacties

Maarten van Krimpen  |  20-05-2004

het is niet voor je collectie maar ik zie het zeker als een concurent voor de videotheek :) Nee, ik denk van niet. Ik vind 12, 95 toch wel een beetje duur. ...
Lees meer >

Surya  |  19-05-2004

Idd, het is eerder dat. Een film die je wel eens wil zien maar niet kopen. Veel makkelijker op deze manier. En je kan hem nooit te laat terugdoen...
Lees meer >

Pascal Heister  |  19-05-2004

het is niet voor je collectie maar ik zie het zeker als een concurent voor de videotheek :)
Lees meer >

Maarten van Krimpen  |  18-05-2004

Nee! :evil: Ik vind het veel te leuk om DVD's in m'n verzameling te zien staan.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina