DVD.nl introduceert de DVD.nl gebruikers Top 50

Vorige maand presenteerden we op DVD.nl een systeem waarbij geregistreerde gebruikers van de site kunnen stemmen op DVD's om zo hun mening te geven over de DVD als totaalproduct. Nu breiden we het systeem uit met een gebruikers Top 50, een lijst die real-time wordt bijgehouden en waarin de 50 hoogst gewaardeerde DVD's terug te vinden zijn.

U vindt de Top 50 hier.

Om zelf invloed uit te oefenen op deze lijst moet je geregistreerd gebruiker van DVD.nl zijn, zodat je in de lijst met recensies kunt aangeven wat je zelf van de DVD's denkt.

Wil je een groot aantal DVD's van waarderingen voorzien? Dan is het aan te raden om de recensies vanuit het overzicht te openen in een nieuw venster (klik met de rechter muisknop op de link en kies voor 'openen in nieuw venster'), dat werkt het makkelijkst.

Stem aub alleen op DVD's die je hebt gezien, het is de bedoeling dat je stemt op een DVD als totaal product en niet op de film alleen.

Recente artikelen

Laatste reacties

Henk Heideveld  |  21-11-2001

De huidige rangvolgorde kan ik grotendeels wel plaatsen. Ik denk dat die wel ongeveer overeenkomt met een soortgelijke toplijst van meestverkochte DVD's. Som...
Lees meer >

Vincent  |  12-11-2001

Ik vindt dit een super ideè wat jullie zo hebben gedaan het is een super strak plan. Het is leuk dat de stemmen worden meegeteld.
Lees meer >

sender  |  12-11-2001

ja, compliment! Nu nog werken aan gebruikerswaardering, zodat iedereen kan stemmen. Dan wordt t nóg betrouwbaarder...
Lees meer >

Henk Heideveld  |  12-11-2001

Ik weet niet wie hier allemaal aan gewerkt hebben. Geweldig! Goed dat jullie het aantal uitgebracht stemmen er bij vermelden, dan kun je de gewogen waarde van...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina