DVD.nl gaat samenwerking aan met Cinemarathon 2003

DVD.nl gaat samenwerking aan met Cinemarathon 2003

Met gepaste trots kunnen wij jullie melden dat DVD.nl een samenwerkingsverband is aangegaan met de organisatie van de Cinemarathon 2003!
Zoals jullie wellicht al hebben gehoord gaan we eind dit jaar proberen om het wereldrecord filmkijken te verbeteren, een record dat nu in Thaise handen is en staat op zo\'n 65 uur(!).

DVD.nl gaat nauw samenwerken met de Cinemarathon en kan zich dan ook per direct \'officieel partner\' noemen. Dit partnerschap houdt ondermeer in dat we veel ruchtbaarheid gaan geven aan dit evenement, onder andere in de vorm van interviews, een kijkje achter de schermen, updates en zo verder. Onze eigen crewmember Ronald Stiebolt is inmiddels officieel aangeschoven aan de zijde van de Cinemarathon en is daarmee een van de mede-organisatoren. Van zijn hand zullen jullie hier regelmatig de nieuwste ontwikkelingen kunnen teruglezen. Marcel van Driel is de initiator van dit alles, middels zijn \'public relations\'-bedrijf Storyville is hij de drijvende kracht achter de Cinemarathon. Ondanks het drukke schema van Marcel zijn wij in staat geweest om hem alvast wat vragen voor te leggen:

1) Waarom dit initiatief?

Ik las in de Metro dat het wereldrecord film kijken gebroken was in Thailand en dacht meteen \'Dit record moet in Nederlandse handen komen\'. Ik heb contact opgenomen met het Filmmuseum in Amsterdam en die waren zo enthousiast dat ze direct een zaal ter beschikking stelden. De afgelopen maanden zijn we bezig geweest met het bouwen van de website, het organiseren van de Cinemarathon zelf en natuurlijk het verzamelen van de films.


2) Kun je iets vertellen over de reacties tot nu toe?

Veel mensen verklaren ons compleet voor gek, maar de deelnemers zijn vastbesloten het record te gaan halen. Het is opvallend hoeveel aandacht de Cinemarathon in de pers krijgt, kennelijk willen mensen graag dat het record in Nederlandse handen komt.


3) Kun je een tipje van de sluier oplichten voor wat betreft de films die gaan draaien?

We willen een mix hebben van oude en nieuwe films en van allerlei filmgenres. Tot nu toe hebben we horror (Cabin Fever), actie (Underworld), romantische komedie (Alex & Emma, Mambo Italiano), actie komedie (Shaolin Soccer), muziek (24 hour Party People) en thriller (Shade). Vijf van deze films zijn premières! En er komen nog een aantal heel bijzondere films aan.

4) Gaat het record sneuvelen?

Ik kan mij niet voorstellen van niet.

Op de website van de Cinemarathon (www.cinemarathon.nl) kunnen jullie alles teruglezen voor wat betreft deelname aan het evenement en overige relevante informatie, ook kun je je opgeven voor de nieuwsbrief. Op de site van DVD.nl is een nieuw forum geopend waarin iedereen (deelnemers, vrijwilligers, organisatie en belangstellenden) naar hartelust kan discussieren. Het Cinemarathon-forum is te hier te vinden.

Binnenkort kunnen jullie van ons dus nog het nodige verwachten!

Recente artikelen

Laatste reacties

Rolf  |  23-10-2003

Misschien een spelfoutje! Ruchtbaarheid = vruchtbaarheid?Pak voor de gein Van Dale of iets dergelijks er eens bij voordat je luidvruchtig doet... :lol: r...
Lees meer >

Alex van den Berg  |  23-10-2003

Misschien een spelfoutje! Ruchtbaarheid = vruchtbaarheid?Pak voor de gein Van Dale of iets dergelijks er eens bij voordat je luidvruchtig doet... :lol: r...
Lees meer >

Rolf  |  22-10-2003

Misschien een spelfoutje! Ruchtbaarheid = vruchtbaarheid? PS Ronald, succes.
Lees meer >

HiddeV  |  22-10-2003

ik hoop dat ze het halen en Ronald succes ermee!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina