DVD.nl gaat samenwerking aan met Beslist.nl, de pricewatch site van Nederland

DVD.nl gaat samenwerking aan met Beslist.nl

Pricewatch bij alle DVD.nl recensies.

beslist.nlSinds vandaag is DVD.nl een samenwerking aangegaan met Beslist.nl, de pricewatch site van Nederland. Bij elke recensie van DVD.nl staat een overzicht met de actuele prijzen bij diverse webshops in Nederland. Op deze manier weet je bij welke webwinkel je het best terecht kunt voor de aanschaf van deze titel. De samenwerking werkt tweeledig: DVD.nl ontvangt voor elke klik een klein bedrag, Beslist.nl heeft de toegang tot de recensies van onze site. Daarmee hoopt DVD.nl via de site van Beslist.nl nog meer bezoekers te trekken!

We hopen op deze manier ook een extra service te bieden aan onze bezoekers. Wie interesse heeft in de besproken titel hoeft nu niet zelf meer op zoek te gaan naar de goedkoopste webwinkel in Nederland. Dat heeft Beslist.nl inmiddels al gedaan!

Bekijk de pricewatch bij de eerste meest recente bespreking: de Blu-ray Disc van American Psycho.

De samenwerking met Beslist.nl is niet de enige aanpassing aan DVD.nl. De zoekfunctie bij de recensies is nu ook aangepast, waardoor het makkelijker zoeken is. Voor elk zoekresultaat staat nu omschreven of het om een DVD of Blu-ray Disc gaat. Dit op veler verzoek van bezoekers van DVD.nl. Daarnaast is het mogelijk de 20 meest recente recensies te laten zien als titellijst of als lijst met afbeeldingen.
Bekijk het nieuwe uiterlijk op de recensiepagina.

Recente artikelen

Laatste reacties

le-nnart  |  18-08-2010

ik heb niet gekeken, maar dit soort sites werken met abbo's.
Lees meer >

Pieter V  |  17-08-2010

Dat komt omdat wehkamp dan ' lid ' moet worden van die site (+bijbehorende kosten). Kieskeurig en tweakers werken precies hetzelfde. Wehkamp staat er gewoon t...
Lees meer >

le-nnart  |  17-08-2010

Dat komt omdat wehkamp dan ' lid ' moet worden van die site (+bijbehorende kosten). Kieskeurig en tweakers werken precies hetzelfde.
Lees meer >

Pieter V  |  17-08-2010

Beetje raar, dat zo'n beslist.nl niet eens de Wehkamp mee neemt. Die komt vaak als goedkoopste uit de bus. Maar ze laten liever duurdere winkels zien...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina