DVD.nl dinsdagavond offline wegens werkzaamheden

Door een grootschalige upgrade van de serverprogrammatuur zullen DVD.nl en Hardware.Info dinsdagavond vanaf ca. 19:00 niet bereikbaar zijn. Verwacht wordt, dat de site tegen 22:00 weer beschikbaar is. Beoogd resultaat van deze upgrade is een duidelijke snelheidswinst van de website en het forum. Er zal worden overgestapt naar de nieuwe generatie MySQL database server (versie 4) waarin o.a. door middel van query_cache snelheidswinsten geboekt moeten worden. Tevens zullen de belangrijkste tabellen in de database omgezet worden naar een ander formaat (InnoDB) hetgeen ook een positieve invloed op de snelheid moet hebben. Wij hopen op begrip voor deze downtime en op een grote snelheidswinst als resultaat.

Recente artikelen

Laatste reacties

pavko  |  19-11-2003

ik kan het haast niet geloven <edit> deze post stond er dus echt in No-Time!!!.....Ok, het is 10 over 1 's nachts, maar zelfs op dat tijdstip wilde het de af...
Lees meer >

Richard B.  |  19-11-2003

Ik krijg tunnelvision! :shock: Maar serieus: het lijkt wel duidelijk sneller te zijn.
Lees meer >

Ronald Dassen  |  19-11-2003

Posten gaat lekker snel, toppertje mensen (y) Ik hoop ook dat het morgenavond vanaf zo'n uurtje of 19:00 snel gaat. Nu gaat het iig top (y)
Lees meer >

René Groen  |  18-11-2003

Posten gaat lekker snel, toppertje mensen (y)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina