DVD.nl Consumenten Top 50: De hekkensluiters

De DVD.nl Consumenten Top 50 bestaat inmiddels geruime tijd en de 'onzichtbare' lijst telt inmiddels meer dan 250 titels, alleen de beste 50 hiervan zijn zichbaar. Toch is het wel aardig om ook te weten hoe de onderkant van de lijst eruit ziet. Dus bij deze presenteren wij: De 10 hekkensluiters uit de lijst, de DVD's die jullie als DVD-liefhebbers het laagst waarderen.

Lord of the Rings, The (animatie) 4.82
Atlantis – De Verzonken Stad 4.69
Horse Whisperer, The (SE) 4.55
Battlefield Earth 4.40
Ajax - Daar hoorden zij Engelen zingen 4.15
Tom Green Show, The – Something Smells Funny 3.69
Freddy Got Fingered 3.50
Anaconda 2.41
Jaws 3 (Jaws 3D) 2.30
Lachen met Ab - Deel 2 1.12

Om zelf invloed uit te oefenen op deze lijst moet je geregistreerd gebruiker van DVD.nl zijn, zodat je in de lijst met recensies kunt aangeven wat je zelf van de DVD's denkt.

Wil je een groot aantal DVD's van waarderingen voorzien? Dan is het aan te raden om de recensies vanuit het overzicht te openen in een nieuw venster (klik met de rechter muisknop op de link en kies voor 'openen in nieuw venster'), dat werkt het makkelijkst.

Stem aub alleen op DVD's die je hebt gezien, het is de bedoeling dat je stemt op een DVD als totaal product en niet op de film alleen.

Recente artikelen

Laatste reacties

Werner  |  11-06-2002

Is eens een leuk idee, maar deze bottom-lijst zou ook af en toe geupdatet moeten worden.
Lees meer >

Lex v/d Moolen  |  08-06-2002

Het zijn inderdaad wel de DVD's waarvan je verwacht dat ze onderaan staan. Heb gelukkig ook geen van deze titels in mijn collectie, ik pas wel op. :) Ik heb Aj...
Lees meer >

Remco Out  |  08-06-2002

Het zijn inderdaad wel de DVD's waarvan je verwacht dat ze onderaan staan. Heb gelukkig ook geen van deze titels in mijn collectie, ik pas wel op. :)
Lees meer >

R. Schaap  |  08-06-2002

knip Hebben regisseur en producent inmiddels al zelfmoord gepleegd? :D :D nope, want ze durven hier niet meer te kijken omdat ze weten dat ze crap hebben ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina