DVD.nl Awards 2009: Breng nu je stem uit in de eindronde!

dvd.nl logo


De DVD.nl AWARDS 2009 EINDRONDE


DVD.nl Awards LogoBegin januari konden jullie DVD’s en Blu-ray Discs nomineren voor de DVD.nl Awards 2009 verkiezingen. Alle nominaties zijn nu verwerkt en samengevoegd met de nominaties van de DVD.nl redactie. Hoogste tijd dus voor deeindronde waar de stemmen écht geteld gaan worden.

In maar liefst achttien categorieën, eerlijk verdeeld tussen DVD's en Blu-ray Discs, kun je stemmen op de beste releases van het afgelopen jaar. Dit is hét uitgelezen moment om de filmmaatschappijen te laten weten welke films, in welke kwaliteit en met welke extra’s jullie als echte liefhebbers graag zien.

Als bonus verloten we dit jaar onder de inzenders een DVD en Blu-ray Disc van The Haunting in Connecticut, beschikbaar gesteld door Dutch Filmworks!

covercover

The Haunting in Connecticut - Nu als Unrated Cut!

Sommige zaken kunnen niet worden verklaard.

De film THE HAUNTING IN CONNECTICUT vertelt het ijzingwekkende, waargebeurde relaas van de familie Campbell die een oud huis koopt. In datzelfde huis woonde vroeger een begrafenisondernemer, wiens helderziende zoon Jonah boodschappen van overledenen en demonen overbracht. Na een reeks onverklaarbare gebeurtenissen komen de Campbells tot de schokkende ontdekking dat de geest van Jonah nog steeds rondwaart, vastberaden om duistere krachten los te laten op de nieuwe bewoners… Kan het kwaad worden gestopt?

Met in de voornaamste rollen: Virginia Madsen (Sideways / Candyman), Kyle Gallner (A Nightmare on Elm Street / Jennifer's Body) en Elias Koteas (The Curious Case of Benjamin Button / Gattaca).
Regie: Peter Cornwell (Ward 13 / Post Apocalyptic Pizza).

HET IS INMIDDELS NIET MEER MOGELIJK OM TE STEMMEN!

Recente artikelen

Laatste reacties

peptalk  |  01-02-2010

Ook gestemd waar het kon.
Lees meer >

RDV  |  01-02-2010

Gestemd (y)
Lees meer >

Thomas Gabriel  |  31-01-2010

Klaar!(y)
Lees meer >

TheGodfather  |  30-01-2010

Voted :D
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina