DVD van Sonny Boy bereikt Platinum status


DVD Sonny Boy bereikt platina status

De DVD van Sonny Boy is sinds de release in mei 100.000 keer over de toonbank gegaan. De film ontving eerder al een platina onderscheiding voor 400.000 bioscoopbezoekers.

coverSonny Boy is de verfilming van de gelijknamige bestseller van Annejet van der Zijl, gebaseerd op het waargebeurde verhaal over een verboden liefde. Rika (Ricky Koole) heeft goede redenen om het huwelijk met haar man Willem (Marcel Hensema) te beëindigen. Ze verlaat hem en haar vier kinderen en vestigt zich in Den Haag. Dan begint de zware strijd om haar kinderen te kunnen zien en om het hoofd boven water te houden. Ze ontmoet de 17 jaar jongere Surinaamse Waldemar (Sergio Hasselbaink). Ze krijgen een stormachtige verhouding. Rika raakt al snel zwanger en bevalt van een zoon, Waldy, die ze “Sonny Boy” noemen. Als de oorlog uitbreekt, verandert Rika’s pension als snel in een toevluchtsoord voor onderduikers. Dit gaat een tijd goed, totdat er op een morgen een inval plaatsvindt. Ze zijn verraden en worden samen met alle onderduikers afgevoerd. Zal Sonny Boy zijn beide ouders ooit nog terugzien…?

Onlangs werd bekend dat de film van Maria Peters de Nederlandse inzending voor de Oscars is. Eerder was Sonny Boy de openingsfilm op het Stony Brook Festival in New York.

Met ruim 25.000 verkopen op Video on Demand is de film ook op de digitale platformen succesvol. Sonny Boy is sinds 25 mei 2011 verkrijgbaar op DVD, Blu-ray Disc en Video on Demand.

Om een indruk te krijgen van de film kun je de recensie van de Sonny Boy Blu-ray Disc lezen op DVD.nl.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina