Dutch Filmworks releases op DVD en Blu ray Disc in mei

Dutch FilmWorks Home Entertainment releases voor mei

THE WOLF OF WALL STREET

The Wolf of Wall Street DVD & Blu ray
Leonardo DiCaprio is de Wolf van Wall Street in de nieuwe film van Oscar®winnaar Martin Scorsese. Een bizar verhaal over decadentie, hebzucht, totale gekte en hoe de steenrijke twintiger Jordan Belfort jarenlang ‘king of the world’ kon zijn. In ’87 geïntroduceerd in de wereld van het snelle geld door de gehaaide beurshandelaar Mark Hanna, start Belfort op zijn 26e zijn eigen firma Stratton Oakmont. Al snel verdient hij bijna een miljoen dollar ; per week. Zijn tomeloze ambitie leidt tot een gestoord leven vol bedrog, overdadige diners, doorgesnoven prostituees, uitzinnige feesten, peperdure bolides en bergen coke. En dat terwijl zijn bloedmooie vrouw Naomi op hem wacht in zijn landhuis in de Hamptons. Om beide levens vast te houden, bedenkt Belfort met zakenpartner Donnie inventieve manieren om de bakken illegaal geld wit te wassen bij de Zwitserse bank van Jean-Jacques Handali. De meest notoire geldwolf van de jaren ‘90 staat boven alles en iedereen, maar dan begint het net van de FBI zich om hem heen te sluiten...

The Wolf of Wall Street is gebaseerd op de autobiografische bestseller van voormalig multimiljonair Jordan Belfort.

CAST Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie, Matthew McConaughey, Jean Dujardin, Kyle Chandler, Joanna Lumley
REGIE Martin Scorsese (Goodfellas, The Departed, Shutter Island)

GENRE Komedie/Satire
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 180 minuten
KIJKWIJZER 16
EXTRA’S The Wolf Pack - Running Wild - The Wolf of Wall Street Round Table
ADVIESPRIJS DVD (2 DISC EDITIE) € 19,99 Blu-ray € 24,99

RELEASEDATUM 30.05.2014

 

WALKING WITH DINOSAURS - THE MOVIE (2D + 3D)

"aandoenlijk, spannend en grappig tegelijk…deze animatie is levensecht” - Spits

Walking With Dinosaurs - The Movie DVD & Blu ray
WALKING WITH DINOSAURS – THE MOVIE is het grootste spektakel van de laatste 70 miljoen jaar. De tijd dat de dinosaurussen over deze planeet liepen. En de tijd dat Patchi, een Pachyrhinosaurus, uit zijn ei kruipt. Hij is de kleinste van het nest, maar ook de meest avontuurlijke. Zijn grote broer Scowler is de stoerste; hij wil vooral de leider van de kudde worden. En omdat dinosaurussen vechten om hun vrouwtjes, lijkt Scowler ook nog eens Patchi’s vriendinnetje Juniper in te pikken. Pas als de kudde in gevecht raakt met bloeddorstige Gorgosaurussen, kan Patchi laten zien hoe dapper hij echt is. Geholpen door een vogeltje dat Alex heet, beleeft Patchi het grootste avontuur van zijn leven!

WALKING WITH DINOSAURS – THE MOVIE is geïnspireerd op de gelijknamige en Emmy Award-winnende BBC serie.
VOICE CAST ORIGINEEL o.a. Justin Long, John Leguizamo en Tiya Sircar
VOICE CAST NL o.a. Freek Vonk, Johnny Kraaijkamp jr. en Georgina Verbaan
VOICE CAST BE o.a. Chris Dusauchoit, Charlotte Vandermeersch en Alex Agnew

REGIE Barry Cook (Mulan, Arthur Christmas), Neil Nightingale (Enchanted Kingdom 3D, One Life)
GENRE Familie/Avontuur

TAAL Engels/Nederlands/Vlaams gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 85 minuten
EXTRA’S PREHISTORISCHE VERSIE: Ervaar de complete film met uitsluitend het geluid van dinosaurussen.
DINO FILES: Kom alles te weten over de dinosaurussen uit de film.
KIJKWIJZER 6
ADVIESPRIJS DVD € 19,99 Blu-ray (combopack) € 21,99
Blu-ray (triplepack inclusief Real 3D versie) € 26,99

RELEASEDATUM 16.05.2014

 

DIVORCE - SEIZOEN 2

Divorce - Seizoen 2 DVD
Het complete tweede seizoen van de best bekeken komische dramaserie over drie totaal verschillende mannen tussen de 35 en 45 jaar, die midden in een scheiding zitten en noodgedwongen bij elkaar zijn ingetrokken. Ze delen lief en leed en hebben inmiddels veel meegemaakt samen, waardoor een diepe vriendschap is ontstaan. In seizoen 2 verwerkt Joris dat hij (ongewild) vader wordt van een tweeling. Hij krijgt een minnares, de mooie advocate Simone, waardoor de zwangere Joyce gek wordt van jaloezie… De broer van Boudewijn duikt op en brengt Sophie van haar stuk. Boudewijn kan dit absoluut niet verdragen en doet zijn uiterste best Sophie voor zich terug te winnen, maar ondertussen kan hij nog steeds de verleiding van al het andere vrouwelijk schoon niet weerstaan… David en zijn cardiologe Desiree proberen in hun relatie om te gaan met haar aseksualiteit. David vindt dit moeilijker dan hij aanvankelijk denkt, wat hem geheel onverwacht dichter brengt tot zijn ex-vrouw Tamar…

CAST Dirk Zeelenberg, Waldemar Torenstra, Jeroen Spitzenberger, Chantal Janzen, Katja Herbers, Carly Wijs
REGIE o.a. Will Koopman (Gooische Vrouwen)

GENRE Komedie/Drama
TAAL Nederlands gesproken
SPEELDUUR 532 minuten
KIJKWIJZER 12
EXTRA’S Bloopers
ADVIESPRIJS DVD € 34,99

RELEASEDATUM 02.05.2014

 

CELBLOK H

Het complete eerste seizoen van de populaire Nederlandse gevangenisserie die wekelijks ruim 1 miljoen kijkers aan de buis gekluisterd houdt.

Celblok H DVD
Hoe neemt een doodgewone kapster en moeder de touwtjes in handen in één van de meest intimiderende gevangenissen van Nederland? Celblok H is de Nederlandse remake van de Australische serie Wentworth. Het is een dynamische en confronterende drama serie die het verhaal vertelt van Susanne Kramer. Een kapster die moet leren omgaan met het ruige gevangenisleven. Het is een verhaal over overleven. Over vrouwen die het beste proberen te maken van hun ellendige situatie. Ondanks de rivaliteit en machtsspelletjes zullen de ‘dames’ onwaarschijnlijke vriendschappen sluiten en allianties aan moeten gaan om in deze helse bak te overleven.

CAST Isa Hoes, Eva van de Wijdeven, Inge Ipenburg
REGIE o.a. Dennis Bots (Oorlogsgeheimen, Achtste Groepers Huilen Niet), Pollo de Pimentel (Heer & Meester, Oesters van Nam Kee)

GENRE Drama
TAAL Nederlands gesproken

SPEELDUUR Circa 400 minuten
KIJKWIJZER 12
EXTRA’S Making of Celblok H
ADVIESPRIJS DVD € 29,99

RELEASEDATUM 23.05.2014

 

DEADLINE 25/5

Deadline 25/5 is een thriller die speelt tegen de achtergrond van de Vlaamse, federale en Europese verkiezingen van 25 mei 2014.

Deadline 25/5 DVD
Een veelbesproken en dramatisch CO-ongeluk in een basisschool is dit keer bepalend voor het persoonlijk en professioneel leven van journaliste Marianne Smidt en voor het politieke reilen en zeilen in Antwerpen. En bij uitbreiding zelfs de rest van het land. Marianne Smidt werkt niet langer als journaliste, waardoor ze meer tijd heeft voor zichzelf en voor haar zoontje Seppe. Haar rustige leven wordt echter door elkaar geschud wanneer Seppe en zijn klasgenoten het slachtoffer worden van een CO-vergiftiging op school. Een ongeluk met dramatische gevolgen en er wordt druk gespeculeerd over de oorzaak. Alles wijst op een menselijke fout, maar Marianne vermoedt dat er meer aan de hand is. Ze pikt haar job bij Gazet van Antwerpen terug op, want ze gelooft principieel dat de waarheid moet verteld worden; altijd en overal.

CAST Koen de Bouw, Charlotte Vandermeersch, Peter van den Begin, Ruth Becquart
REGIE Maarten Moerkerke (Deadline 14/10, Zone stad)

GENRE Misdaad
TAAL Nederlands gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR circa 400 minuten
KIJKWIJZER 12
ADVIESPRIJS DVD € 29,99

RELEASEDATUM 30.05.2014

 

ASPE - SEIZOEN 10

Het allerlaatste seizoen van de populairste Vlaamse misdaadserie aller tijden.

Aspe Seizoen 10 DVD
In het allerlaatste seizoen van Aspe probeert commissaris De Kee het hoofd koel te houden na de bloedstollende climax van seizoen 9. Omdat zijn team onderbemand is, dringt de zoektocht naar een nieuwe speurder zich op. Die zoektocht brengt De Kee achtereenvolgens bij inspecteurs Vereecke, Snels en Franckx, drie nieuwe en opvallende personages. Daarnaast wordt het voor Van In een blij weerzien met Carine Neels , Guido Versavel en Hannelore Martens. Of is niets nog wat het ooit is geweest? Zet je schrap voor de allerlaatste dertien afleveringen van deze spannende en veelgeprezen serie.

CAST Herbert Flack, Ludo Hoogmartens, Michel Van Dousselaere, Francesca Van Thielen
REGIE o.a. Kurt Vervaeren (Wittekerke, Zone stad), Vincent Rouffaer (Witse, Kongo)
GENRE Misdaad
TAAL Nederlands gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR circa 650 minuten
KIJKWIJZER 12
ADVIESPRIJS DVD € 34,99

RELEASEDATUM 30.05.2014

 

BBC EARTH: HIDDEN KINGDOMS

“Another smashing BBC hour of natural history that made you gasp in delight and wonder, most of all at how we humans... ever managed to dominate a world full of these beautifully interlocking miracles of precision engineering” - The Guardian

BBC Earth - Hidden Kingdoms DVD & Blu ray

Regendruppels komen als meteorieten naar beneden, stofdeeltjes prikken als scherpe stenen en een briesje heeft de kracht van een tornado. Welkom in de wereld van kleine diertjes. Als je maar een paar millimeter of centimeter groot bent, ziet de wereld er heel anders uit. Ook tijd beleef je heel anders. Een boomspitsmuisje bijvoorbeeld, moet elke drie uur eten. Anders sterft het. Letterlijk elke seconde telt. De fantastische verborgen werelden van kleine beestjes worden in al hun pracht getoond in deze baanbrekende BBCdocumentaire in drie delen. Gefilmd in adembenemende landschappen – van savanne en woestijn tot jungle en bos – en in de betonnen wildernis van de grote stad, waar kleine beestjes voortdurend vechten om te overleven. Dankzij de nieuwste technieken volgen we de diertjes tijdens hun dagelijkse strijd tegen het weer, de honger, roofdieren en de mens. Een uniek perspectief op werelden die doorgaans verborgen blijven.

GENRE Natuurdocumentaire

TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR circa 150 minuten
EXTRA’S Making of Hidden Kingdoms
KIJKWIJZER 6
ADVIESPRIJS DVD € 24,99 BLU-RAY € 29,99

RELEASEDATUM 30.05.2014

 

Ook verkrijgbaar in mei:

247 Degrees Fahrenheit - DVD 16-05 Adviesprijs € 9,95

CSI: New York 9.1 - DVD 02-05 Adviesprijs € 29,99

WK 2014: De Top Spelers - DVD 16-05 Adviesprijs € 5,00

BBC Earth: Wild Brazil - DVD & BD 16-05 Adviesprijs DVD € 14,95 Adviesprijs BD € 17,95

Dutch Filmworks

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina