Dutch Filmworks releases op DVD en Blu ray Disc in maart

Dutch FilmWorks Home Entertainment releases voor maart

BADGES OF FURY

Spetterende actiescènes, ongelofelijke stunts en wervelende vechtscènes wisselen elkaar in hoog tempo af in deze heerlijke terugkeer naar de gloriedagen van de Hongkong actiefilm!

Badges of Fury DVD & Blu-raySuperster Jet Li (The Expendables, Fearless) en veelbelovende nieuwkomer Wen Zhang bundelen hun krachten in deze spectaculaire actiekomedie waar de vonken vanaf spatten! Een uitgebluste inspecteur en een blunderende jonge rechercheur maken samen jacht op een seriemoordenaar die zijn slachtoffers allemaal op dezelfde wijze achterlaat: met een brede glimlach. De lijken stapelen zich op! Maar dan vindt het duo een aanwijzing: alle slachtoffers deelden ooit het bed met een populaire actrice. Hoe krijgen ze de moordenaar het snelst te pakken? Door een relatie aan te knopen met de actrice natuurlijk! Dat leidt tot een dodelijk kat -en-muisspel waarbij de seriemoordenaar slechts één van de gevaren vormt…

CAST Jet Li, Zhang Wen, Michelle Chen, Collin Chou
REGIE Tsz Ming Wong

GENRE Actie
TAAL Chinees gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 98 minuten
KIJKWIJZER
ADVIESPRIJS DVD € 14,99 Blu-ray € 17,99

RELEASEDATUM 28.03.2014

 

MANNENHARTEN

“Mannenharten profiteert flink van een topcast.” - Filmtotaal.nl

Mannenharten DVD & Blu rayWie loopt z’n hart achterna in de zoektocht naar liefde en geluk en wie niet? Verbonden door hun sportschoolbezoek leren we ze allemaal kennen. Reclameman Tim, die in paniek raakt door zijn naderende huwelijk met de perfecte Laura. Zijn beste vriend Wouter, die juist alles op alles moet zetten om zijn vriendin Nicole te houden. De verlegen Niels, die in de net gescheiden Susanne een vrouw voor het leven hoopt te vinden. Niet wetend dat haar ex, de gefrustreerde Frank, niet van opgeven weet. Maar ook de succesvolle volkszanger Roy, die womanizer Dennis in laat zien wie zijn ware liefde is. Stuk voor stuk op zoek naar hun plek in het leven en naar degene die ze aan hun zijde willen. Onvoorspelbaar maar o zo herkenbaar!

CAST Barry Atsma, Daan Schuurmans, Jeroen Spitzenberger, Teun Kuilboer
Ook met Jon van Eerd, Georgina Verbaan, Fabian Jansen, Katja Herbers, Liliana de Vries, Hadewych Minis, Kim Feenstra en Sanne Vogel.
REGIE Mark de Cloe (Boy Meets Girl Stories, Het leven uit een dag)

GENRE Romantische komedie
TAAL Nederlands gesproken
SPEELDUUR 116 minuten
KIJKWIJZER 9
EXTRA’S Verwijderde scenes, bloopers, videoclip Mannenharten (Bløf & Nielson + meezingversie)
ADVIESPRIJS DVD € 19,99 Blu-ray € 19,99

RELEASEDATUM 19.03.2014

 

 

SHERLOCK - SEIZOEN 3

Sherlock Holmes en Dr. Watson lossen ingewikkelde zaken op in het Londen van vandaag! Een spannende, fascinerende en humoristische update van Sir Arthur Conan Doyle’s klassieke detectiveboeken.

The Empty Hearse
Sherlock Seizoen 3 DVD & Blu rayNa de bloedstollende climax van seizoen 2, keert Holmes op verzoek van Mycroft terug naar Londen om te helpen bij het opsporen van een bende terroristen. Watson heeft andere zaken aan zijn hoofd: hij gaat trouwen. Maar wanneer hij wordt ontvoerd, raakt ook hij bij de zaak betrokken.

The Sign of Three
Sherlock heeft een zware taak: hij moet een speech geven op het huwelijksfeest van Watson en Mary. Terwijl hij het publiek amuseert met anekdotes over hun vroegere zaken, ontdekt Sherlock dat er een moordenaar in de zaal aanwezig is…

His Last Vow
Holmes doet onderzoek naar de diefstal van een aantal geheime documenten. Dit brengt hem op het spoor van Charles Augustus Magnussen, een superintelligente crimineel die chantage tot een kunst heeft verheven. Magnussen manipuleert iedereen met chantage en Sherlock weet niet meer wie hij kan vertrouwen…

CAST Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Una Stubbs, Rupert Graves
REGIE o.a. Nick Hurran (Doctor Who, The Prisoner) & Colm McCarthy (Ripper Street, The Tudors)

GENRE Detectiveserie
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 3 x 90 minuten
KIJKWIJZER
ADVIESPRIJS DVD € 19,99 BLU-RAY € 24,95

RELEASEDATUM 28.03.2014

 

Ook verkrijgbaar in maart:

A Common Man DVDA Common Man

Regie: Chandran Rutnam
Cast: Ben Cross, Ben Kingsley, Patrick Rutnam, Frederick-James Lobato, Numaya Siriwardena, Jerome de Silva
Speelduur: 86 minuten
Genre: Actie
Releasedatum: 28-03-2014 Adviesprijs: DVD: € 9,99

Dutch Filmworks

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina