Dutch Filmworks releases op DVD en Blu-ray Disc in december

Dutch FilmWorks Home Entertainment releases voor december


DE NIEUWE WERELD

"De Nieuwe Wildernis is een majestueuze ode aan het alledaagse dier.” - Volkskrant

De Nieuwe Wereld DVD & Blu-ray DiscIn één van ‘s werelds dichtst bevolkte landen heeft zich een natuurgebied ontwikkeld van in ternationale allure: de Oostvaardersplassen. Hier bepaalt de natuur het ritme. Twee jaar lang volgde een filmteam de vossen, ganzen, ijsvogels, herten en de grootste kudde wilde paarden ter wereld. Het resultaat is een natuurfilm zoals die nog nooit eerder in Nederland is gemaakt. De expressieve konikpaarden werpen hun veulens tussen de kalveren van de majestueuze edelherten en heckrunderen. Een overvloed aan nieuw leven probeert met spectaculaire gevechten nieuwe territoria te veroveren. Het is een plek die in de lente en zomer een paradijs vormt, maar in de winter een grimmig landschap. Er is minder voedsel waardoor de bewoners van de graslanden en moerassen keuzes moeten maken die van levensbelang zijn. De Nieuwe Wildernis is een natuurspektakel voor het hele gezin. De ‘Circle of Life’ van de Oostvaardersplassen wordt schitterend in beeld gebracht. Soms aangrijpend maar ook humoristisch en vertederend.

REGIE Ruben Smit en Mark Verkerk (Buddha's Lost Children)

GENRE Natuurfilm
TAAL Nederlands gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 97 minuten
KIJKWIJZER 6
EXTRA’S Achter de schermen bij De Nieuwe Wildernis (65 minuten)
ADVIESPRIJS DVD € 19,99 Blu-ray € 24,99

RELEASEDATUM 10.12.2013

 

BEHIND THE CANDELABRA

"Tmeer dan een extravagante filmbiografie over de Amerikaanse showpianist Liberace” - NRC Handelsblad –

Behind the Candelabra DVD & Blu-ray DiscVoor Elvis, voor Elton John, Madonna en Lady Gaga was er Liberace: virtuoos pianist, waanzinnig entertainer en flamboyante ster van tv en toneel. Liberace (Michael Douglas) stond synoniem voor ‘showmanship’, extravagantie en kandelaren. Een wereldberoemd performer met een unieke flair die hem geliefd maakte bij zijn trouwe schare fans. Liberace leefde een luxe leven en omhelsde zijn overdadige levensstijl zowel in als buiten de spotlights. In de zomer van 1977 voegde hij daar nog een spectaculair liefdesleven aan toe, nadat de knappe Scott Thorson (Matt Damon) zijn kleedkamer inliep na een show in Las Vegas. Ondanks hun leeftijdsverschil en ogenschijnlijk verschillende werelden, begonnen de twee een stormachtige liefdesgeschiedenis.

CAST Michael Douglas, Matt Damon, Rob Lowe, Dan Aykroyd
REGIE Steven Soderbergh (Traffic, Ocean's Thirteen, Side Effects)

GENRE Romantisch drama
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 118 minuten
KIJKWIJZER
EXTRA Making of (15 minuten)
ADVIESPRIJS DVD € 19,99 Blu-ray € 19,99

RELEASEDATUM 10.12.2013

 

SMOORVERLIEFD

“Prille liefdes, uitgebluste relaties, overspel en alles wat daartussen ligt, wordt in een pakkend tempo behandeld” - AD

Smoorverlieffd DVD & Blu-ray DiscDeze heerlijke romantische feelgoodfilm draait om de romantische verwikkelingen in de turbulente levens van vier vrouwen in Den Haag. Puberdochter Eva (Beatrice Hillen), haar chaotische moeder Judith (Susan Visser), haar brave tante Barbara (Anna Drijver) en ambitieuze grote zus Anna (Anna Raadsveld) maken er onder één Haags dak samen gezellig een potje van. Ze zijn mooi, moedig en verstandig, maar soms weten ze het ook even niet meer in een wereld vol prille verliefdheid, serial dating, ongebluste lust, affaires, kinderwensen en onverwoestbare oude liefdes.

CAST Susan Visser, Anna Drijver, Johnny de Mol, Anna Raadsveld, Rik Launspach
REGIE Hilde van Mieghem

GENRE Romantische komedie
TAAL Nederlands gesproken
SPEELDUUR 91 minuten
KIJKWIJZER
EXTRA Making of, videoclip Glennis Grace: Ondanks alles
ADVIESPRIJS DVD € 19,99 BLU-RAY € 19,99

RELEASEDATUM 31.12.2013

 

BBC EARTH: FROZEN PLANET
more stories from the Arctic

NA HET OVERWELDIGENDE SUCCES VAN FROZEN PLANET KEERT BBC EARTH TERUG NAAR DE IJSWERELD VOL NIEUE VERHALEN, VERRASSENDE EN ZELFS UITGESTORVEN DIERSOORTEN EN ONTZAGWEKKENDE BEELDEN.

BBC Earth Frozen PlanetHoe kun je overleven op de koudste plek op aarde? Frozen Planet: More Stories from the Arctic geeft het antwoord. We bevinden ons tussen de pinguïns en zien hoe zij zeestormen trotseren, hoge kliffen beklimmen en roofdieren te slim af zijn. We gaan mee op reis met een ijsberenfamilie, waarvan het pasgeboren jong in een wereld vol gevaar slechts een kleine kans heeft om zijn eerste winter te overleven. Ook gaan we 20.000 jaar terug. Toen het noordelijk halfrond bedekt was met ijs. De mens probeerde zich staande te houden in een bevroren wereld, waar sabeltandtijgers, mammoeten en andere vreemde dieren de baas waren. Met een combinatie van de nieuwste wetenschappelijke inzichten, verbluffende digitale effecten en baanbrekende natuuropnamen biedt Frozen Planet: More Stories from the Arctic het definitieve verhaal van het leven in een ijswereld.

PRODUCENTEN o.a. John Downer & Alastair Fothergill (Planet Earth, Frozen Planet)
GENRE Natuurdocumentaire
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 700 minuten
KIJKWIJZER
ADVIESPRIJS DVD € 29,99 BLU-RAY € 34,99

RELEASEDATUM 10.12.2013

 

Ook verkrijgbaar in december:

K9 Adventures: A Christmas Tale op 10-12-2013 Adviesprijs DVD: 6,99
Home Alone Dogs (Step Dogs) op 10-12-2013 Adviesprijs DVD: 6,99

Planet Dinosaur 3D - Walking With Dinosaurs edition op 10-12-2013
Adviesprijs DVD: 7,99 Blu-ray Disc: 9,99

Dutch Filmworks

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina