Dutch Filmworks: DVD release documentaire Once In A Lifetime

ONCE IN A LIFETIME, de amusante documentaire vol hilarische en dramatische momenten, over een van de meest bizarre voetbalteams uit de geschiedenis. Het ongelooflijke verhaal van voetbalclub THE NEW YORK COSMOS, met o.a. Johan Cruijff, Pélé, Johan Neeskens en vele andere voetballegendes, met als bonus de Men & Moments docu met Pélé en Maradona.

Als 2-Disc Special Edition DVD verkrijgbaar vanaf 8 januari 2008

Girls, Greed, Goals, Superstars and Excess.
That’s just the first half.


ONCE IN A LIFETIME is een fascinerende documentaire over de opkomst en ondergang van het legendarische voetbalteam The New York Cosmos, waar onder andere Pélé, Franz Beckenbauer en Johan Neeskens voor speelden. In de jaren zeventig zette New York Cosmos de voetbalsport op de kaart in de Verenigde Staten. Sterspelers van over de hele wereld werden gecontracteerd, ook al waren ze vaak al over hun hoogtepunt heen. Met een elftal vol egotrippers groeide New York Cosmos uit tot een waar fenomeen. Deze amusante documentaire, vol hilarische en dramatische momenten, gunt de kijker een kijkje achter de schermen bij een van de meest bizarre voetbalteams uit de geschiedenis. Vanaf 8 januari 2008 is deze documentaire als 2-Disc Special Edition op DVD verkrijgbaar. Inclusief de Men & Moments documentaire met Pélé en Maradona.

FEATURES DISC 1:
16:9 Anamorphic Widescreen [1.78:1]
Dolby Surround 5.1
Subtitles on/off
Genre: documentaire
Speelduur: 96 minuten
Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld

FEATURES DISC 2:
Docu Men & Moments met Pélé en Maradona
 

Kijkwijzer: 6 jaar, geweld en grof taalgebruik
2 DVD- Amaray met slipcase
Consumentenadviesprijs: € 22,99

Recente artikelen

Laatste reacties

TJ Weissel  |  20-12-2007

Deze docu is te gek, voor 'n ieder die van voetbal houdt of totaal niet.... mooi voorbeeld van hoe amerika alles denkt op te kunnen lossen met geld. :bier:
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina