Dutch Filmwork releases op DVD en Blu-ray Disc in januari

Dutch FilmWorks Home Entertainment releases voor januari

PIJNSTILLERS

“De meest volwassen Carry Slee-film tot nu toe.“ - Spits

Pijnstillers DVD & Blu rayCasper (Gijs Blom) heeft zijn vader nooit leren kennen en woont bij zijn moeder Marit (Birgit Schuurman). In zijn vrije tijd zit hij het liefst achter de piano. Hij is dan ook heel blij als hij wordt gekozen om pianist te worden in een jeugdorkest. Helemaal als hij daar bevriend raakt met Anouk (Susan Radder) die weet wat Casper meemaakt als hij ontdekt dat zijn moeder ernstig ziek is. Marit heeft kanker. Bang voor wat er met haar kan gebeuren besluit Casper met zijn beste vriend Pim (Massimo Pesik) zijn vader te gaan zoeken…

CAST Gijs Blom, Birgit Schuurman, Susan Radder, Raymond Thiry. Massimo Pesik, Kees Boot, Miryanna van Reeden,Tijn Docter, Lara Leijs en Anouar Ennali
REGIE Tessa Schram

GENRE Jeugd/Drama
TAAL Nederlands gesproken
SPEELDUUR 97 minuten
EXTRA’S Audiocommentaar Tessa, Gijs, Susan & Anouar I making of Pijnstillers I bloopers
op de set van Pijnstillers I trailer
KIJKWIJZER 9
ADVIESPRIJS DVD € 14,99 BLU-RAY € 14,99

RELEASEDATUM 09.01.2015

 

NOVEMBER MAN

“Pierce Brosnan overtuigt nog altijd als bikkelharde geheim agent” - Spits

November Man DVD & Blu rayPierce Brosnan is terug als bikkelharde geheim agent in het verraderlijke Oostblok, waar de enige die hij kan vertrouwen een advocate is met een schimmig verleden. Ex-CIA agent Peter hoopt rust te vinden in het runnen van een vredig Zwitsers hotel, maar wordt terug in het spel gebracht door een ex-collega. Als een vriendin van Peter vlak daarna vermoord wordt, is hem duidelijk dat er dubbelspel wordt gespeeld. Zijn protegé David opent de jacht op hem, maar zal heel wat uit de kast moeten trekken om zijn leraar af te troeven. Peter zal al zijn kennis en ervaring nodig hebben als blijkt dat de missie van de CIA directie tot het Kremlin reikt. De enige die hij kan vertrouwen is de mysterieuze advocate Alice. Maar wat is haar motief om hem te helpen?

CAST Pierce Brosnan, Olga Kurylenko, Luke Bracey, Will Patton
REGIE Roger Donaldson (The Bank Job, The Recruit)

GENRE Actie/Thriller
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 108 minuten
KIJKWIJZER 16
ADVIESPRIJS DVD € 14,99 BLU-RAY € 17,99

RELEASEDATUM 16.01.2015

 

OUT OF SIGHT

Out of Sight DVD & Blu rayHet zelfhulpboek ‘Reach Me’ is een rage in Los Angeles. Talloze mensen halen er inspiratie uit om hun angsten en hun vijanden te overwinnen. Onder hen een hiphop-mogul, een undercover-politieman en een ex-crimineel. Maar wie is de schrijver van dit krachtige boek? Niemand die het weet. Daarom krijgt een jonge journalist de opdracht hem op te sporen en te ontmaskeren… Met een indrukwekkende cast vol beroemde acteurs toont Out of Sight ons uiteenlopende personages wier levens door het mysterieuze boek beïnvloed worden. Een mozaïek-film in de traditie van Paul Haggis’ Crash en Robert Altmans Short Cuts.

CAST Sylvester Stallone, Tom Berenger, Kyra Sedgwick, Lauren Cohan, Thomas Jane
REGIE John Herzfeld (15 Minutes, 2 Days in the Valley)

GENRE Drama
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 89 minuten
KIJKWIJZER 9
ADVIESPRIJS DVD € 14,99 BLU-RAY € 17,99

RELEASEDATUM 23.01.2015

 

CELBLOK H - SEIZOEN 2

Cellblok H Seizoen 2 DVDSeizoen 2 van de populaire gevangenis serie Celblok H begint 3 maanden nadat Suus Kramer Lex Holt heeft vermoord. Terwijl Suus gedrogeerd in een isolatiecel heeft zitten wegkwijnen heeft Freddy de definitieve leiding over genomen en denkt ze de touwtjes in handen te hebben. De nieuwe directrice, Agnes Brinkhorst, zal echter alles bewerkstelligen om daar verandering in brengen. Brinkhorst’s missie is om van De Banckert een drugsvrije gevangenis te maken waar alles ordelijk verloopt en ze schroomt niet om extreme maatregelen te nemen om dit doel te bereiken. Freddy’s positie als Top Dog wordt bedreigt als Brinkhorst meteen probeert Suus naar voren te schuiven als haar nieuwe concurrent. Suus heeft echter andere plannen. Ze zal de moord op haar dochter Noortje wreken. Haar moordenaar zal kost wat het kost boeten. Seizoen 2 werpt de vraag op aan welke kant van het prikkeldraad het eigenlijk veiliger is, als de vrouwen proberen te overleven in de strijd om macht en wraak.

CAST Isa Hoes, Eva van de Wijdeven, Barbara Pouwels, Christine van Stralen
REGIE o.a. Dennis Bots (Oorlogsgeheimen, Achtste-Groepers huilen niet), Pollo de Pimentel (Baantjer, Oesters van Nam Kee)

GENRE Drama
TAAL Nederlands gesproken
SPEELDUUR 12 x 45 minuten
KIJKWIJZER 12
ADVIESPRIJS DVD € 29,99

RELEASEDATUM 23.01.2015

 

CROSSBONES

“Crossbones is één en al plezier. Boordevol avontuur op zee en seks en intrige op het land.” - San Francisco Gate

Crossbones DVD1729. In de Caribische zee ligt een eiland dat op geen enkele kaart staat: Santa Compana. Een paradijs voor piraten, dieven en moordenaars. Hier heerst Edward Teach, alias Blackbeard. De meest beruchte en gevreesde piraat aller tijden. Bij hun laatste kaping maakten Blackbeard en zijn mannen een ontwerp buit van een chronometer, een uitvinding die de zeevaart voor altijd zal veranderen. Als Blackbeard zo’n apparaat kan maken, wordt hij onoverwinnelijk. Daarom is de Britse spion Tom Lowe op Santa Compana. Aan hem de bijna onmogelijke taak om het ontwerp van de chronometer terug te stelen en Blackbeard te doden. Maar Blackbeard heeft ondertussen zijn eigen plan om de Britse kroon te verslaan…
Neil Cross, de maker van de bekroonde tv-serie Luther, scoort opnieuw een gigantische televisiehit met Crossbones, waarin historische feiten, actie, mysterie en avontuur een opwindende wereld vormen waarin helden en schurken soms moeilijk van elkaar te onderscheiden zijn.

CAST John Malkovich, Richard Coyle, Claire Foy, Julian Sands
REGIE o.a. David Slade (The Twilight Saga: Eclipse, Hard Candy), Ciaran Donnelly (The Tudors, Vikings)
GENRE Avontuur/Drama
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 9 x 45 minuten
KIJKWIJZER 16
ADVIESPRIJS DVD € 24,99

RELEASEDATUM 16.01.2015

 

Ook verkrijgbaar in januari:

Plan Bart 16-1-2015 Adviesprijs DVD: 14,99
Road To Paloma 23-1-2015 Adviesprijs DVD: 9,99

Dutch Filmworks

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina