Drie Twin Pics releases in mei, o.a. Potiche op DVD en Blu-ray Disc

Twin Pics

 

Twin Pics presenteert in mei op DVD en Blu-ray Disc:

 

 

POTICHE (2-DVD & Blu-ray Disc)

coverEen film van François Ozon

Het is 1977. In het burgerlijk stadje Sainte-Gudule in het noorden van Frankrijk woont Suzanne Pujol (Catherine Deneuve). Zij is de toegewijde en huiselijke vrouw van de rijke industrieel Robert Pujol, die zijn paraplufabriek met ijzeren hand leidt. De norse baas tiranniseert zijn arbeiders en voert thuis hetzelfde schrikbewind. Hier komt verandering in wanneer de arbeiders in staking gaan voor betere werkomstandigheden en Robert een hartaanval krijgt en rust moet nemen. Suzanne wordt gedwongen het werk van haar man over te nemen. Ze krijgt hierbij hulp van haar voormalig liefje en huidig vakbondsleider Maurice (Gérard Depardieu). Tot ieders verbazing ontpopt Suzanne zich tot een bekwame zakenvrouw die van aanpakken weet. Maar wanneer Robert volledig uitgerust terugkomt van zijn vakantie, worden de zaken gecompliceerd.

MEER DAN 100 MINUTEN EXTRA:

-
Making of
- Bloopers
- In de kleerkast
- Trailer jaren '70 versie
- audiocommentaar op de film

Releasedatum: 2 mei

 



LES PETITS MOUCHOIRS (DVD & Blu-ray Disc))

coverEen film van Guillaume Canet

Ieder jaar nodigen de rijke restauranthouder Max en zijn vrouw Véro hun vriendengroep uit om in hun prachtige strandhuis het begin van de vakantie te vieren. Maar dit jaar, voordat ze vanuit Parijs vertrekken, raakt hun vriend Ludo gewond bij een ongeluk. Dit brengt een kettingreactie aan emotionele uitbarstingen teweeg. Het masker gaat af en de vrienden laten voor het eerst zien wie ze echt zijn. Vriendschappen, liefdes en zekerheden worden op de proef gesteld en hun leven komt op losse schroeven te staan. 

Releasedatum: 2 mei

 


I COME WITH THE RAIN(DVD)

coverEen film van Ang Hung Tran

Voormalig politieagent Kline (Josh Hartnett) uit Los Angeles raakte getraumatiseerd na het uitschakelen van een seriemoordenaar. Hij wordt door een machtige Filipijnse zakenman ingeschakeld om zijn vermiste zoon Shitao op te sporen. Kline vertrekt naar de Filipijnen, waar speurwerk hem naar Hong Kong leidt. Verscheurd tussen goed en kwaad, raakt Kline in het kruisvuur tussen mafia en de politie. Hij spoort Shitao op, die een geheimzinnige landloper geworden blijkt te zijn.

Releasedatum: 30 mei

Recente artikelen

Laatste reacties

peptalk  |  21-04-2011

Dat klopt. Ik zie het ook bij ons in de videotheek. Zet ik er een keer een mooie BD neer, verhuurt hij niet, dus dan doe je dat een paar keer niet meer en dan p...
Lees meer >

Esteban  |  21-04-2011

Enigzins begrijpelijk, maar op die manier blijft het wel wat in een cirkel draaien natuurlijk.
Lees meer >

peptalk  |  21-04-2011

Ik snap wat je bedoelt, maar voor zulke mooie films is helaas te weinig BD markt in NL:-(
Lees meer >

Esteban  |  21-04-2011

Laat ik bij deze nog maar eens een luide zucht plaatsen. *Zucht!* (een luide) Zijn we nu niet stilaan in de periode gekomen waarop elke nieuwe release ook op ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina