Drie Splendid Film releases op 27 oktober op DVD en Blu-ray Disc

Splendid Film brengt op 27 oktober de volgende titels uit op DVD en Blu-ray Disc:

TAKE DOWN (DVD)

Van de regisseur van I Know What You Did Last Summer

Take Down DVDNa een roekeloos auto-ongeluk is de maat vol voor de families van Kyle en Amy. Samen met zes andere verwende en onhandelbare kinderen van gefrustreerde miljardairs worden ze naar een afgelegen eiland net buiten Schotland gestuurd. Daar moet de groep deelnemen aan een zwaar overlevings-bootcamp die hen hopelijk leert volwassen te worden en verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leven. Eenmaal op het eiland worden de tieners overvallen en gegijzeld door een groep doortrapte kidnappers die de grootste som losgeld ooit vraagt: een miljard dollar. Plotseling biedt hun korte training de enige hoop op overleven…

Genre Thriller
Cast (o.a.) Ed Westwick, Phoebe Tonkin, Dominic Sherwood
Regisseur Jim Gillespie
Speelduur ca. 108 min.

 

JIMMY VESTVOOD - AMERKIAN HERO (DVD & Blu ray)

The Pink Panther meets Borat

Jimmy VestvoodIn deze hilarische satire krijgt de lompe maar sympathieke Iranese immigrant Jimmy Vestvood tot grote blijdschap een Amerikaans visum. Hij verhuist met zijn moeder naar Los Angeles en wil niets liever dan een Amerikaanse held worden. Jimmy droomt van een carrière als privédetective, maar al snel komt hij erachter dat de het beste werk dat hij kan krijgen een baan als bewaker bij een Perzische supermarkt is.
 
Naïef als hij is neemt hij de eerste de beste klus aan als privédetective, onwetend dat hij eigenlijk wordt opgelicht door een corrupte wapenhandelaar. Een reeks komische en noodlottige gebeurtenissen volgt als hij wordt neergezet als terrorist door de angst-zaaiende televisiezender Kox News en hij zonder het te weten in een derde Wereldoorlog-complot verzeild raakt. Met de hulp van zijn zevende achternicht die verliefd op hem is, is het de taak aan Jimmy om de dag te redden, de dreigende oorlog te stoppen en tegelijkertijd alles geheim te houden voor zijn overbezorgde moeder.

Genre Comedy
Cast (o.a.) Maz Jobrani, John Heard, Deanna Russo
Regisseur Jonathan Kesselman
Speelduur ca. 84 min.

 

TERRA FORMARS (DVD & Blu ray)

Live-action adaptatie van de populaire manga TV-serie 

Terra Formars DVDIn de 21e eeuw slaagden wetenschappers erin de planeet Mars op te warmen met als doel dat mensen er zouden kunnen overleven. Ze stuurden schimmels naar het oppervlak die het zonlicht zouden absorberen en kakkerlakken als voedselbron voor de schimmels.
 
Het is nu het jaar 2599. De kakkerlakken zijn gemuteerd tot reusachtige mensachtige TERRAFORMARS, met ongelooflijke fysieke krachten. Een ruimteschip met 15 Japanse bemanningsleden is naar Mars gestuurd met de missie ze uit te roeien. Om de kakkerlakken te kunnen verslaan ondergaan ze genetische modificatie waardoor ze zelf insect-achtige eigenschappen krijgen. Zullen de gemuteerde menselijke krijgers in staat zijn de TERRAFORMARS te vernietigen en Mars terug te veroveren?!

Genre Action/horror/sci-fi
Cast (o.a.) Rinko Kikuchi, Rila Fukushima, Kane Kosugi
Regisseur Takashi Miike
Speelduur ca. 108 min.

Splendid Film Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina