Drie Splendid Film releases in juli en augustus op DVD en Blu-ray Disc



Splendid Film presenteert:


Legendary Amazons, één van de beste actiefilms ooit gemaakt - 26 juli op DVD & Blu-ray Disc. White Vengeance, laat je meeslepen in de allesbepalende oorlog van de Qin-dynastie of waan je tussen een zombie-leger in Outpost - Black Sun – 30 augustus op DVD & Blu-Ray Disc


LEGENDARY AMAZONS

coverDit wraak actie spektakel, geregisseerd door Frankie Chan,  is met Cecilia Cheung („The Promise“), Cheng Pei-pei („Crouching Tiger, Hidden Dragon“) en Richie Jen („Exiled“) onbetwistbaar één van beste actiefilms ooit gemaakt.  Hong Kong icoon Jackie Chan produceerde deze remake van de visueel verbluffende martial arts klassieker uit 1972 (Shaw Brothers).
Met prachtig gefilmde martial arts scenes en adembenemende decors past Legendary Amazons in het rijtje met genre hoogtepunten als „House of the Flying Daggers“ en “Curse of the Golden Flower“. Legendary Amazons  is een ware must have.

China; begin van de 11e eeuw. Tijdens het bewind van keizer Renzong, gedurende de Songdynastie, worden staatszaken verwaarloosd en voert corruptie de boventoon. Er heerst veel ontevredenheid bij de bevolking. De rivaliserende staat “Western Xia” maakt gebruik van deze situatie en besluit Songdynastie aan te vallen. Als Yang Zongbao (Richie Ren), de laatst overgeblevene van de Yangclan, die de Songdynastie beschermt tegen vijanden. In een strijd met Western Xia op brute wijze sterft lijkt Songdynastie verloren. De weduwe van Yang, Mu Guiying (Cecilia Cheung), besluit echter het commando over te nemen en berust op wraak. Onder leiding van Mu Guiying gaan de troepen en geharde vrouwen van andere gesneuvelden generaals de strijd aan met Western Xia.                                                    

Amasia label
Regie: Frankie Chan
Producent: Jackie Chan
DVD: Adviesprijs 14.99
Blu-ray Disc: Adviesprijs 19.99.
*Ook verkrijgbaar op VOD

 

WHITE VENGEANCE

coverMartial Arts expert Daniel Lee („14 Blades“, „Three Kingdoms“) brengt ons met White Vengeance een briljant gefilmde epische oorlogsfilm die zich afspeelt tijdens een historisch mijlpaal in de Chinese geschiedenis. Met een rijke visuele uitvoering blijft het spannende verhaal over deze alles bepalende oorlog ten tijde van de Qin-dynastie van begin tot eind meeslepend. Tijdens de massale veldslagen vechten Leon Lai („Bodyguards & Assassins“), Yifei Liu („The Forbidden Kingdom“), Andy On („True Legend“) en Anthony Wong („The Mummy - Tomb of the Dragon Emperor") om de ultieme macht.

206 jaar voor Christus, tijdens de regeringsperiode van Qin-dynastie, komen de rebellen vanuit alle hoeken van China in opstand en doordrenken het gehele land in een bloederige chaos.
Leiders Lui Bang (Leon Lai) en Xiang Yu (Feng Shaofeng) strijden samen als broeders om de macht van het koninkrijk van koning Huai (Huinan Zhao).  Koning Huai beseft dat Lui Bang en Xiang Yu de strijd niet willen opgeven en dat ze zullen vechten tot het bittere einde. Uit angst om de troon te verliezen bedenkt hij een list om de twee leiders tegen elkaar op te zetten. Door de list van koning Huai worden de gezworen broeders steeds meer rivalen van elkaar. Als de mooie Yu Ji (Liu Yifei) tussen beide komt te staan lijkt een tragische en onvermijdelijke confrontatie niet meer te verkomen.                                                                                  

Amasia label
Regie: Daniel Lee
DVD: Adviesprijs 14.99
Blu-ray Disc: Adviesprijs 19.99.
*Ook verkrijgbaar op VOD.

 

OUTPOST - BLACK SUN

coverWanneer er geen ruimte meer is in de hel, zullen de ondoden rondwaren op de aarde..
Regisseur Steve Barker maakte zijn debuut met Outpost - Born to Kill wat een opmerkelijk succes werd. Nu keert hij terug naar zijn horror roots. Ditmaal draait hij de adrenalineschroef nog verder aan. Nadat de fans van het genre hun hart konden ophalen met „Dead Snow” en nu al uitkijken naar IRON SKY presenteert hij ons de zwaarste en heftigste versie tot nu toe in het NAZI ZOMBIE genre. Met een visueel verbluffende stijl en de uitstraling van een grote Hollywood blockbuster. Catherine Steadman („The Tudors") en Richard Coyle („Prince of Persia: The Sands of Time"), zullen zich een weg moeten banen door de hordes bloeddorstige wezens met alle wapens die ze tot hun beschikking hebben.

1945, het einde van de Tweede Wereldoorlog komt dichterbij en de Duitse wetenschapper Klausener werk aan een verschrikkelijke nieuwe technologie die het mogelijk maakt om een onsterfelijk nazi-leger te scheppen. Enkel Lena (Catherine Steadman), een moedige onderzoekster die de beruchte oorlogsmisdadiger Klausener op het spoor is, kent de waarheid: ze moeten het opnemen tegen een bataljon nazi-soldaten, een waar zombieleger. Ze krijgt daarbij de hulp van Wallace (Richard Coyle), een man die al jarenlang nazi-geheimen onderzoekt. De twee vergezellen de special forces en weten diep door te dringen toch achter de linies van de vijand.

Regie: Steve Barker
DVD: Adviesprijs 14.99
Blu-ray Disc: Adviesprijs 19.99
Extra’s: 45 minuten special over Iron Sky met o.a. de première in Berlijn, Featurettes en andere bonus items.
*Ook verkrijgbaar op VOD.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina