Drie nieuwe releases van Twin Pics Cineart in februari

Twin Pics

Twin Pics Cineart presenteert in februari:

 

Little Black Spiders (DVD)

cover

België, 1978. Katja, Roxy en een stel andere levenslustige meisjes zijn te jong voor de liefde en toch al bijna moeder. Op een verborgen plek wachten de zwangere tienermeisjes in het geheim en onder het streng wakend oog van de zusters hun bevalling af. Sommigen willen deze misstap zo snel mogelijk achter zich laten, maar Katja, die zelf wees is, denkt daar duidelijk anders over. Ze verlangt intens naar een eigen kindje. Tijdens het lange wachten delen de meisjes  lief en leed, smeden ze vriendschappen en zoeken ze afleiding in mysterieuze spelletjes. Totdat die veilige zeepbel uiteenspat. Plots wordt Katja zich pijnlijk bewust van de plannen die de zusters achter haar rug smeden. Ze is echter niet van plan dit met haar baby te laten gebeuren…

Little Black Spiders is een fictief verhaal, geïnspireerd op waargebeurde feiten die zich in de jaren ’70 afspeelden in België.

Regie: Patrice Toye
Cast: Line Pilet, Charlotte de Bruyne, Wim Helsen, Sam Louwyck, Ineke Nijssen, Dolores Bouckaert, Romy Lauwers, Dorien de Clippel

Speelduur: 90 min.
Land: België
Jaar: 2012
Genre: Drama

Releasedatum: 11 februari

Asterix & Obelix bij de Britten (DVD & Blu-ray Disc 2D/3D)

Asterix & Obelix bij de Britten Asterix & Obelix bij de Britten Asterix & Obelix bij de Britten Julius Caesar is geland in Groot-Brittanië. Ondanks een moedige strijd zijn de Britten kansloos tegen zijn beruchte Romeinse leger. De Koningin van Engeland stuurt haar belangrijkste officier, Flegmatix, naar Gallië om hulp te vragen.
Ondertussen hebben Asterix en Obelix hele andere zorgen: zij moeten een echte man maken van Hippix, het lastige neefje van de Baas (Heroix). Als Flegmatix de problemen in zijn Koninkrijk voorlegt aan de Galliërs, geven ze hem een ketel met hun beroemde toverdrank. Samen met Asterix, Obelix en Hippix keert hij terug naar Engeland.

In Londonium wordt Hippix op slag verliefd op Ophelia, de mooie verloofde van Anticlimax en valt Obelix als een blok voor haar gouvernante. Helemaal afgeleid van hun missie, raken onze helden de kostbare toverdrank kwijt en wordt Hippix gevangen genomen. Dit leidt tot een bizarre jacht op de toverdrank, die het Britse koninkrijk van de ondergang kan redden.

Asterix & Obelix bij de Britten (3D) is alweer de vierde verfilming van de twee populaire striphelden Asterix & Obelix.

Regie: Laurent Tirard
Cast: Gérard Depardieu, Catherine Deneuve, Eduard Baer, Götz Otto. Met de stemmen van Youp van 't Hek, Liz Snoijink, Patrick Martens, Beau van Erven Dorens, Dean Saunders en Jeronimo

Speelduur: 110 min.
Land: Frankrijk
Jaar: 2012
Genre: Komedie

Releasedatum: 25 februari

Haute Cuisine (DVD)

coverHortense Laborie (Catherine Frot) is een gerenommeerde chef-kok uit de Campagne, die tot haar grote verbazing door de Franse president (Jean d’Ormesson) gevraagd wordt voortaan in het Parijse Élysée-paleis zijn maaltijden te bereiden. Ondanks de afgunst van het reeds aanwezige personeel, bevestigt Hortense al snel haar goede reputatie. Met haar authentieke gerechten weet ze de president voor haar te winnen, maar binnen de paleismuren liggen nog veel meer obstakels.
HAUTE CUISINE is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de privé-kok van president François Mitterand

Regie: Christian Vincent
Cast: Catherine Frot, Jean d'Ormesson, Hippolyte Girardot, Arthur Dupont, Brice Fournier  

Speelduur: 95 min.
Land: Frankrijk
Jaar: 2012
Genre: Komedie/Drama

Releasedatum: 25 februari

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  18-01-2013

Ja lap daar gaan we weer eh. Little Black Spiders geen blu-ray... grrr
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina