Drie Living Colour releases op DVD op 22 september

Living Colour


Living Colour Entertainment: DVD releases in september.

LENNONYC

Synopsis
coverLENNONYC vertelt dit verhaal met nooit eerder uitgebrachte studio-opnames van concerten en een schat aan composities van Lennon en Ono waarvan enkele in nooit eerder gehoorde versies. Daarnaast zijn er interviews met vele soloprojecten van Lennon uit de jaren ’70: May Pang, superster Elton John – met wie Lennon de hit Whatever Gets You Thru The Night schreef - en Jack Douglas, de producent van Double Fantasy.
LENNONYC bevat ook een openhartig en emotioneel interview met Yoko Ono. Geen enkele andere film over John Lennon heeft dit verhaal ooit eerder zo uitgebreid in beeld gebracht.

• In LENNONYC wordt het leven van ‘s werelds belangrijkste en invloedrijkste artiest van de 20e eeuw op een unieke manier herdacht.
• Lennon ging in 1971 in New York wonen waar hij vond wat elke immigrant zocht: vrijheid. De vrijheid om zichzelf te zijn en niet “Beatle John”. Na 5 jaar ging hij weer de studio in waar hij zijn liefde voor de muziek hervond.

Regie: Michael Epstein

Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Speelduur: 114 min
Beeld: 16x9 1.78:1
Audio: Dolby Digital 2.0
Genre: Special Interest

Verkrijgbaar vanaf 22 september

 

EL CAMINO

Synopsis:
coverElliot heeft Matthew voor het laatst gezien toen ze beide als pleegkind in Washington woonden. Als Elliot jaren later verneemt dat Matthew op sterven ligt springt hij in de auto met zijn camera om de laatste woorden van zijn oude vriend vast te leggen. Op Matthews begrafenis ontmoet Elliot Matthews vriendin Lily en de cynische, egocentrische vriend Gray. In een impuls pakken Lily and Gray het as van Matthew en besluiten om samen met Elliot naar het zuiden te rijden om het as van hun overleden vriend te verstrooien in de Stille Oceaan. Maar eenmaal onderweg realiseert het drietal dat dit geen gewone daad is en dat ze eerst enkele moeilijke vragen over het leven onder ogen moeten zien voordat ze hun uiteindelijke doel behalen.

Regie: Erik Weigel
Met o.a.: Elisabeth Moss (Mad Men), Leo Fitzpatrick, Christopher Denham

Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Speelduur: 87 min
Beeld: 2.35:1
Audio: Dolby Digital 2.0
Genre: Speelfilm

Verkrijgbaar vanaf 22 september

 

FUEL

Synopsis
coverEmilio is een hardlooptalent en hoopt op een beurs van een universiteit waarmee hij, samen met zijn vriendin Sandy, zijn geboortedorp kan verlaten en zijn problemen achter hem kan laten. Emilio wil weg bij zijn tirannieke stiefvader en Sandy, als slachtoffer van huiselijk geweld, wil niets liever dan haar familie ontvluchten. Maar door een fout in de garage van zijn oom krijgt Emilio een steekvlam in zijn gezicht en wordt hij blootgesteld aan benzinedampen. Als gevolg daarvan ontwikkeld Emilio ook een agressieve kant dat hem zo nu en dan in de problemen brengt en dat er voor lijkt te zorgen dat zijn mooie toekomstplannen in duigen vallen. Het grote verlangen van Emilio blijft door zijn hart stromen, niet als bloed maar als een brandstof.

Regie: Oktay Ortabasi
Met o.a.: C. Thomas Howell, Michael Esparza.

Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Speelduur: 87 min
Beeld: 16x9 1.78:1
Audio: Dolby Digital 2.0
Genre: Speelfilm

Verkrijgbaar vanaf 22 september

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina