Dodelijke spanning in de bloedstollende film World War Z - 13 november op BD en DVD

BRAD PITT SCHITTERT IN HET BLOCKBUSTER FENOMEEN

WORLD WAR Z

De Unrated Cut met nog meer intense actie en sensatie, niet vertoond in de bioscopen, verschijnt exclusief op Blu-ray Disc op 13 november 2013

World War Z Blu rayWorld War Z DVD

De spanning is dodelijk in de razend snelle, bloedstollend epische film WORLD WAR Z, vanaf 13 november 2013 op Bluray, Blu-ray 3D Disc en DVD. De film is, wegens de overweldigende vraag, digitaal geremastered in meeslepend IMAX 3D formaat en is vanaf 13 november verkrijgbaar voor een enerverende sensatie in je eigen huiskamer.

Synopsis
In WORLD WAR Z, gebaseerd op de bestseller en wereldwijd populaire roman van Max Brooks, schittert internationale superster Brad Pitt als voormalig Verenigde Naties onderzoeker. In het intense en spannende verhaal volgen we Gerry Lane (Brad Pitt) tijdens zijn reis over de wereld om de chaotische pandemie, die de bevolking over de hele wereld in zijn greep heeft, te stoppen. In een race tegen de klok moet Gerry zijn gezin beschermen, de overheid helpen en de mensheid redden van een pandemie die zich in razende snelheid verspreidt. WORLD WAR Z beschikt over verbluffende visuele effecten, ongelooflijke actie en bloedstollende spanning waarmee je op het puntje van je stoel zit. Het zombie apocalyps fenomeen wordt naar een nog extremer en intenser niveau getild.

WORLD WAR Z is op 13 november verkrijgbaar op Blu-ray Combo en Blu-ray 3D Combo. Deze bevatten de bioscoopversie en een Unrated Cut versie van de film, met beelden die te intens waren voor de bioscoop, voor nog meer spanning en actie.. De film is ook verkrijgbaar als single-disc DVD.

WORLD WAR Z Blu-ray/DVD Combo Pack
De WORLD WAR Z Blu-ray wordt vertoond in 1080p high definition met Engelse 7.1 DTS-HD Master Audio. De DVD in de combo pack wordt vertoond op breedbeeld voor 16:9 TV’s met Engelse 5.1 Dolby Digital. De combo pack bevat de volgende materialen:

Blu-ray Disc
o Unrated version speelfilm
o Origins—De filmmakers praten over een samenwerking met gerenommeerde acteur en producent Brad Pitt om een Zombie film te maken zoals nog nooit eerder vertoond.
o Looking to Science—Ontdek de wetenschappelijke realiteit van Zombie gedrag in de natuur en kom meer te weten over Zombies in de literatuur en film.
o WWZ: Production
o Outbreak—Kijk samen met Brad Pitt en regisseur Marc Forster achter de schermen bij de adembenemende eerste aanval in Philadelphia.
o The Journey Begins—Graaf dieper in Gerry’s gevecht om te overleven tijdens de dramatische ontsnapping in Zuid-Korea.
o Behind The Wall—Ontdek de epische scene in Jeruzalem en bekijk de ongelooflijke logistiek van het creëren van de uitgebreide stunts en publieke reeksen.
o Camouflage—Ervaar de laatste confrontatie tussen Gerry en de Zombies en ontdek de fenomenale omvang van de productie van de film.

DVD
o Bioscoopversie speelfilm

World War Z - screenshots

WORLD WAR Z Blu-ray 3D/Blu-ray/DVD Combo Pack
De WORLD WAR Z Blu-ray 3D combo pack bevat alle bovenstaande materialen alsmede de bioscoopversie van de film in high definition en 3D op een disc die wordt vertoond in 1080p high definition met Engelse 7.1 DTS-HD Master Audio.

WORLD WAR Z Single-Disc DVD
De DVD wordt vertoond in breedbeeld voor 16:9 TV’s met Engelse 5.1 Dolby Digital. De disc bevat de bioscoopversie van de film in standaard definitie.

Releasedatum: 13 november 2013
Consumentenadviesprijs:
€ 29,99 (Blu-ray 3D/Blu-ray/DVD combo pack)
€ 24,99 (Blu-ray/DVD combo pack)
€ 19,99 (DVD)
Speelduur: 111 minuten DVD, 123 minuten Blu-ray met Extended Cut
Kijkwijzer: 16

Paramount

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina