Disney's Prince Caspian vanaf 10 december op DVD en Blu-Ray

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian

Laat je meeslepen in de avontuurlijke wereld van Narnia.
Vanaf 10 december verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray

Prince Caspian is een spannend en nieuw avontuur waarin de hoop en moed van de broers en zussen Pevensie getest wordt. We keren terug naar het bijzondere land Narnia, waar sinds het eerste avontuur ‘The Chronicles of Narnia; The Lion, The Witch and The Wardrobe’ inmiddels al 1300 jaar verstreken is. Het land is veroverd door de Telmarines en bezet door de gemene Koning Miraz die het land zonder genade regeert.

De vier kinderen Pevensie zullen snel een indrukwekkend karakter ontmoeten waar ze nog niet eerder kennis mee hebben gemaakt. Narnia’s gerechtvaardigde erfgenaam op de troon; de jonge Prins Caspian. De jonge prins wordt gedwongen zich te verschuilen voor zijn oom Miraz die hem wil vermoorden. Zijn oom wil namelijk dat niet Prins Capsian maar zijn eigen zoon op de troon komt te zitten. Met hulp van de vriendelijke dwerg, “Reepicheep” (een schattig pratend muisje), de das “Trufflehunter” en de donkere dwerg “Nikabrik” lukt het hem zijn oom te ontlopen. Samen met de Narnianen ondernemen Prins Caspian en de broers en zussen een opmerkelijke reis om Aslan te vinden en Narnia te redden uit de handen van Miraz.

De bekende originele cast en het creatieve team van het succesvolle eerste deel ‘The Chronicles of Narnia; The Lion, The Witch and The Wardrobe’ waren tevens verantwoordelijk voor Prince Caspian.
 
Regie: Andrew Adamson
Script: Andrew Anderson en Christopher Markus & Stephen Mc Feely.
Cast: Georgie Henley, Skandar Keynes, William Moseley, Anna Popplewell, Ben Barnes, Peter Dinklage, Pierfrancesco Favino en Sergio Castellitto, met Liam Neeson als de stem van Aslan.

Recente artikelen

Laatste reacties

Arriejj  |  26-12-2008

Ik bedoel of dvd.nl ook nog een recensie maakt van de Blu-Ray uitgave! ;)
Lees meer >

Filmfan Leroy  |  26-12-2008

Jep, er is ook een Blu-ray versie van! Gisteren de 1 DVD gekregen onder de kerstboom! (y)
Lees meer >

Arriejj  |  26-12-2008

Komt er nog een Blu-Ray recensie van of nie? :)
Lees meer >

Peter Neefs  |  29-09-2008

Gewoon op ebay kijken. Je kunt m voor een redelijke prijs importeren uit Amerika. Heb je nog DTS geluid ook. Alleen geen nld subs.Ik prefereer eigenlijk wel Ned...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina