Disney's Meet The Robinsons - flitsend 3D animatieavontuur - 27 februari op DVD!

Beleef de “tijd” van je leven met Disney’s vermakelijke komedie MEET THE ROBINSONS,
een flitsend 3-D computeranimatieavontuur van regisseur Stephen J. Anderson.
Met originele stemmen van o.a. Angela Basset en Tom Selleck

Een spannende reis waar de hele familie van zal genieten!
Compleet met nooit eerder vertoond bonusmateriaal, inclusief een gloednieuw spel, verwijderde scènes en veel meer.

Reis met het briljante wonderkind Lewis mee als hij een reis in de tijd maakt om de familie te vinden die hij nooit gekend heeft. Beleef de “tijd” van je leven als je in de denkbeeldige wereld van 2037 terechtkomt tussen hiphoppende kikkers, brildragende honden en sprekende dinosaurussen. Ontmoet de geweldige maffe familie Robinson. MEET THE ROBINSONS is gebaseerd op het boek A Day with Wilbur Robinson van schrijver William Joyce. De film is geregisseerd door Stephen J. Anderson die tevens de stem ingesproken heeft van de gemene Bowler Hat Guy. Daniel Hansen en Jordan Fry leenden samen hun stem aan het karakter van Wilbur. Ook grote sterren als Angela Basset, Tom Selleck, Laurie Metcalf en Adam West brengen enkele karakters met hun stem tot leven. De muziek is gecomponeerd door Danny Elfman en singer / songwriter Rufus Wainwright.

Vanaf 27 februari 2008 is Disney’s MEET THE ROBINSONS op DVD verkrijgbaar. Vanaf dezelfde datum ook te huur.
Distributie: Walt Disney Studios Home Entertainment.

Het verhaal
Het weesjongetje Lewis is een echt wonderkind. Hij is gek op knutselen en omdat hij briljant is bedenkt hij de meest bijzondere uitvindingen. Zijn meest recente uitvinding is een geheugenscanner. Het is een apparaat waarmee hij zijn familie probeert te vinden die hij nooit heeft gekend. Maar de achterbakse Bowler Hat Guy en de duivelse Doris met een hoed vol trucs gooien roet in zijn plannen. Zij stelen zijn nieuwe uitvinding. Lewis is absoluut niet opgewassen tegen deze schurken. Hij heeft de hoop om zijn familie terug te vinden al bijna opgegeven als de geheimzinnige jongen Wilbur Robinson opeens uit het niets verschijnt. Hij heeft Lewis nodig om de wereld te redden. In een tijdmachine reizen ze naar het jaar 2037. Een tijd waarin hiphoppende kikkers en brildragende honden net zo gewoon zijn als sprekende dinosaurussen. Waarin auto’s vliegen en steden zweven.  Daar maakt hij kennis met de excentrieke familie van Wilbur, de Robinsons, en voelt hij voor het eerst wat het is om deel uit te maken van een echte familie. In een verbazingwekkende wending, ontdekt hij dat het lot van de toekomst in zijn handen ligt. Dat lukt met de hulp van de maffe familie Robinson, door vooruit te kijken en in zichzelf te blijven geloven. Ook ontdekt hij het wonderbaarlijke geheim van zijn eigen afkomst.

Wie is wie?
Lewis
is een 12-jarige wees, super intelligent en met als grootste hobby het doen van uitvindingen. Maar zijn eigen afkomst houdt hem het meeste bezig. Waarom heeft hij geen familie? Om daar achter te komen vindt hij de geheugenscanner uit, een apparaat waarmee hij terug in de tijd kan gaan. Zo hoopt hij er achter te komen wat in het verleden precies heeft plaatsgevonden.
Wilbur Robinson is een geheimzinnige vreemdeling uit de toekomst. Hij is zelfverzekerd en weet precies wat van hem wordt verwacht. Hij heeft Lewis nodig om de wereld te redden. Via de tijdmachine komen ze terecht in een avontuur waarin ze de de strijd moeten aangaan met sprekende dinosaurussen, hiphoppende kikkers en duivelse schurken.
Cornelis Robinson
is de vader van Wilbur en is bekend als de “stichter van de toekomst”. Hij is een begaafd uitvinder en de eigenaar van Robinson Industries.
Franny Robinson
is de moeder van Wilbur. Zij heeft een manier ontdekt om kikkers te laten zingen en in een band te laten spelen.
Carl is de Robinson robot die de familie met charme en wijsheid bijstaat. Ook heeft hij de moeilijke taak om ervoor te zorgen dat Wilbur niet voortdurend in moeilijkheden raakt.
Grootvader Bud lijkt misschien de meest vreemde van de Robinson familie, maar eigenlijk valt dat nogal mee. Hij houdt ervan om zijn kleren achterstevoren te dragen en is voortdurend op zoek naar zijn tanden.
Grootmoeder Lucille is gek op dansen in de disco.
Oom Art is een charismatische pizza koerier, die zijn werk erg serieus neemt. Zijn grootste uitdaging is om de perfecte pizza’s zo snel mogelijk waar dan ook bij iedereen thuis te bezorgen.
Tante Billie is van jongs af aan gek op speelgoed treintjes. Nu ze groot is, speelt ze er nog steeds mee. Alleen nu zijn de treintjes bijna levensecht.

Bonusmateriaal
• Niet-Gebruikte Scènes
In de toekomst belanden
Dit is Carl
De bevrijding van de bolhoedman
• Muziek En Meer
“Little Wonders” – uitgevoerd door Rob Thomas
“Kids of the Future” – uitgevoerd door de Jonas Brothers
• Spellen En Activiteiten
De Familie Functie 5000 – Stamboomspel
• Achter De Schermen Bij Disney
Het uitvinden van de familie Robinson
Kijk altijd vooruit: Uitvindingen die de wereld bepaalden
Gesproken toelichting

Technische gegevens
INTERACTIEVE MENU’S
DIRECTE SCÈNE TOEGANG
TAALKEUZE Dolby Digital 5.1: Nederlands / Vlaams / Engels
ONDERTITELING: Nederlands/Engels/Engels voor doven en slechthorenden
GENRE: Animatie
BEELDFORMAAT: 16 x 9 – 1.78:1
SPEELDUUR: 102 minuten – KIJKWIJZER: AL

Recente artikelen

Laatste reacties

Frank  |  11-01-2008

De BR verschijnt volgens de R2 Database op www.dvd-home.nl op 16 april a.s (op dezelfde dag verschijnen trouwens ook The Chronicles of Narnia en Who Framed Roge...
Lees meer >

Olaf van der Kroon  |  11-01-2008

waar bkijft de Blu-ray uitgave ?? moet ik deze dan toch maar in de US halen ? Idd. zit ik ook op te wachten.
Lees meer >

(Disney)Tom Houben  |  10-01-2008

JUI! Eindelijk! Heb de film bijna een jaar geleden (nouja, april) in Londen in 3D gezien en vond hem ERG leuk, vooral de plotwending die ik (lekker naïef) niet ...
Lees meer >

BrianB  |  10-01-2008

Je kon wel eens gelijk hebben met "Bolt" dat die ook nog in de 3D-pijplijn zit. De laatste tijd heb ik het erg druk gehad met andere dingen, waardoor ik de film...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina