Disney Princess Betoverende Verhalen: Volg Je Droom

Disney Princess Betoverende Verhalen: Volg Je Droom

Voor alle echte prinsessen twee geheel nieuwe verhalen met Doornroosje en Jasmine in de hoofdrol. Geniet samen met hen wanneer ze ontdekken dat dromen best wel eens uit kunnen komen.
Op DVD verkrijgbaar vanaf 7 november 2007

Een echte prinses willen zijn. Dat is toch de droom van de meeste meisjes. De mooiste kleren kunnen dragen, de duurste sieraden uit je juwelenkistje kunnen toveren, de meest verre reizen kunnen maken, niet in een huis wonen maar in een echt paleis en natuurlijk altijd gelukkig  zijn. Voor vooral meisjes zijn de Disney Prinsessen zoals Doornroosje en Jasmine magische voorbeelden.
7 november brengt Walt Disney Studios Home Entertainment DISNEY PRINCESS BETOVERENDE VERHALEN: VOLG JE DROOM uit.

Voor alle echte prinsessen een DVD met twee geheel nieuwe verhalen met Doornroosje en Jasmine als stralende middelpunten. En natuurlijk zijn naast Doornroosje ook de drie Goede Feeën Fauna, Flora en Mooiweertje en de knappe Prins Filip weer van de partij. In het avontuur met Jasmine kun je ook opnieuw genieten van de grappenmakende papegaai Iago, het ondeugende aapje Abu en veel meer bekende karakters uit de Disney Classic Aladdin.

Twee geheel nieuwe verhalen – Een avontuur voor echte prinsessen
Ga met Doornroosje mee op haar eerste nieuwe avontuur sinds de Disney-klassieker Doornroosje. Maak een ritje op een vliegend tapijt als Jasmine en haar vrienden weer terug zijn voor een heel nieuw begin vol betovering. Geniet samen met de Disney Prinsessen wanneer ze ontdekken dat dromen best wel eens uit kunnen komen!

BONUSMATERIAAL
TIJD VOOR SPELLETJES
• De Allermooiste
• Zoek Sahara
• Muziekvideo Belle
TIJD VOOR MUZIEK
• Muziekvideo Belle

TECHNISCHE GEGEVENS
TAALKEUZE Dolby Digital 5.1: Engels/Frans/Spaans/Nederlands
ONDERTITELING: Nederlands/Engels/Frans/Spaans/Engels voor doven en slechthorenden
GENRE: Animatie
BEELDFORMAAT: 16 x 9 – 1.78:1
SPEELDUUR: 53 minuten – KIJKWIJZER: AL

Recente artikelen

Laatste reacties

joopjes  |  02-11-2007

Het zijn 2 korte filmpjes van een half uurtje. op zich wel aardig gedaan dit keer hoor.....
Lees meer >

Roi  |  20-10-2007

Ik kan me ook niet voorstellen dat ouders dit voor hun kinderen kopen ipv De Leeuwenkoning of een andere willekeurige Disney Classic.
Lees meer >

Werner  |  20-10-2007

Ai ai ai het uitmelken van de classics gaat weer tegen hoog tempo verder :nono: En dan het berichtje hierboven: Ratatouille in een zo goed als kale versie. Disn...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina