Disney: Pre-school titels voor de allerkleinsten

Walt Disney Home Entertainment presenteert:

Pre School 2003 – voor de allerkleinsten

Boek van Poeh – Plezier met Vriendjes
Boek van Poeh – Plezier met Woordjes
Boek van Poeh – Poeh houdt van Iejoor
Drie hartverwarmende, leuke en leerzame VIDEO’S uit de magisch Boek van Poeh serie met vermakelijke poppenanimatie uit het diepst van het Honderd Bunderbos. Vanaf 2 jaar
Verkrijgbaar op KOOPVIDEO

Walt Disney’s Het Boek van Poeh – Verhalen Uit Het Hart
Een Hartverwarmend Avontuur Voor de Allerkleinste Poeh-Fans!
Met vernieuwend en levensecht poppenspel met zes nieuwe liedjes. Alle leeftijden.
Verkrijgbaar op KOOPDVD

Tweenies - Dierenvriendjes
Kom spelen met de Tweenies en al hun favoriete dierenvriendjes. Vanaf 3 jaar.
Verkrijgbaar op KOOPVIDEO

Teletubbies – Allemaal Diertjes
Kleine kinderen houden van dieren en ze zullen het heerlijk vinden om de Teletubbies te zien spelen met kleine en grote dieren. Speciaal samengesteld. Vanaf 1 jaar.
Verkrijgbaar op KOOPVIDEO en KOOPDVD

Verkrijgbaar vanaf 12 maart 2003

Voor de allerkleinsten brengt Walt Disney Home Entertainment vanaf 12 maart 2003 een heerlijke reeks KOOPVIDEO’S en - DVD’s uit. Allemaal avontuurtjes waar de kinderen ook nog iets van kunnen leren. Op de DVD’s staat ook nog extra bonusmateriaal.

De magische Boek van Poeh serie:
Deze magische serie van leuke en leerzame video’s komt uit het diepst van het Honderd Bunderbos. Ze zitten boordevol grappige, fantasierijke verhalen die op bijzondere driedimensionale wijze als levensecht poppenspel verteld worden. Ze zijn stuk voor stuk niet alleen leuk om naar te kijken, maar de kleintjes leren er ook nog iets van. Op iedere video staan maar liefst vier korte verhaaltjes en fantastische liedjes waarbij Winnie de Poeh en zijn vriendjes zoals Iejoor, Teigetje, Knorretje, Konijn of Uil de kindjes meenemen op ontdekkingsreis door het land van taal, omgaan met vriendjes, fantasie en goede manieren. Op speelse wijze leren kinderen zo hun wereldje ontdekken

Boek van Poeh
* Plezier met Vriendjes: Poeh is jouw vriendje!
In vier verhaaltjes leren kleuters over vriendschap, samenwerking en om voor elkaar te zorgen. Kijk hoe Poeh een manier moet bedenken om het weer goed te maken met zijn vriendjes nadat hij denkt dat hij hun wensen kan laten uitkomen door rijmpjes te verzinnen. Originele liedjes spelen een belangrijke rol in deze heerlijke, warme verhalen.

Boek van Poeh
* Plezier met Woordjes: Poeh en zijn vriendjes spelen met woordjes!
In vier korte verhaaltjes leren kleuters van Poeh en zijn vriendjes de raadselen van het alfabet, terwijl ze leren om de letters en klanken te herkennen. Kijk hoe Knorretje zijn stem verliest, en Poeh, Teigetje en Konijn en hun vrienden overal zoeken om hem weer terug te vinden. Boordevol betoverende liedjes en alle favoriete figuren.

Boek van Poeh
* Poeh houdt van Iejoor: Leer een liefdevolle les over echte vriendschap!
Kijk hoe Poeh en zijn vriendjes op zoek zijn naar de perfecte Valentijnsverrassing voor Iejoor en een liefdevolle les leren over echte vriendschap. Ga met de edele ridder “Don-Poeh-chote” mee tijdens zijn zoektocht naar zijn “Dulcina”, samen met zijn trouwe schildknaap “Sancho Panchetta” (beter bekend als Knorretje). Daarnaast zijn er nog twee hartverwarmende verhalen over delen en voor elkaar zorgen.

Playhouse Disney producties. Nederlands gesproken. Speelduur per deel: 47 minuten. Vanaf 2 jaar. Verkrijgbaar op KOOPVIDEO.

Walt Disney’s Het Boek van Poeh – Verhalen Uit Het Hart
De meest geliefde beer en al zijn vrolijke vriendjes ontmoeten elkaar in de kamer van Janneman Robinson. Daar ontdekken ze Jannemans mooiste boek. Het blijkt een boek te zijn vol prachtige en vertederende verhalen over henzelf. Teigetje, Knorretje, Iejoor, Uil, Konijn en Poeh, ieder van hen, beleeft in ieder betoverend hoofdstuk magische avonturen. Kijk wat er gebeurt als Teigetje denkt dat hij niet meer kan springen; als Iejoor een zeer opwindende dag beleeft – en nog veel meer! Bovendien zijn maar liefst zes nieuwe liedjes toegevoegd.

Net als bij de Boek van Poeh-serie worden ook deze verhaaltjes in een unieke poppen-animatie-stijl tot leven gebracht. Op volledig nieuwe, driedimensionale wijze komen de figuurtjes uit het Honderd Bunderbos tot leven. Regisseur Mitchell Kriegman en zijn medewerkers hebben geniaal werk afgeleverd: ze hebben zich laten inspireren op een 300 jaar oude kunstvorm, Bunraku (Boon-ra-koo), waarbij met poppen een verhaal wordt verteld. De poppenspelers die de “poppen” hanteren zijn in het groen gekleed en bewegen voor een groen scherm. Met computertechnieken is het daarna mogelijk alle groenelementen, en dus ook de poppenspelers, uit te wissen, zodat alleen nog Winnie de Poeh en zijn vriendjes te zien zijn.

DVD met BONUSMATERIAAL
• Verbind de stippen
• Kleurplaten
• Puzzels van Poeh
• Biografie van de personages
• Featurette “Toen Poeh nog een Poeh-tje was”
Interactieve Menu’s – Directe Scènetoegang – Taalkeuze Dolby Digital 5.1: Engels / Frans / Nederlands – Ondertiteling: Engels / Frans / Nederlands - 1.33:1 / 4 x 3 geschikt voor alle beeldformaten.
Een Playhouse Disney productie. Speelduur: 76 minuten. Alle Leeftijden. Verkrijgbaar op KOOPDVD.


Tweenies - Dierenvriendjes
Kom spelen met de Tweenies en al hun favoriete dierenvriendjes.
De vier Tweenies en hun hondje Doodles nodigen de kijkertjes uit om samen te leren, te spelen en te zingen. Geniet van de leuke verhaaltjes, liedjes, spelletjes en doe-dingen die de fantasie van kinderen prikkelen

* Bella, Milo, Fizz en Jake kijken naar prachtige balletdansers in dierenkostuums, en besluiten dan zich ook te gaan verkleden.
* Judy gaat naar de boederij om te zien hoe de koeien worden gemolken.
* Fizz leert over zeesterren en zingt een liedje.
* Max helpt de Tweenies om vingerpopjes te maken voor de kleine vingerpopjesvoorstelling.
* De Tweenies luisteren naar een prachtig verhaal over leeuwen en muizen.
* Milo helpt een draak die geen vuur kan spugen.
Speelduur: 58 minuten. Vanaf 3 jaar. Verkrijgbaar op KOOPVIDEO.


Teletubbies – Allemaal Diertjes
Oh, Oh,... Tijd voor Teletubbies’t Zonnetje lacht, de lucht is blauw.
Teletubbies kom maar gauw!
Kleine kinderen houden van dieren en ze zullen het heerlijk vinden om de Teletubbies te zien spelen met kleine en grote dieren zoals schaapjes, konijntjes, vlindertjes, puppy’s en nog veel meer. De vrolijke Teletubbies dansen en zingen er weer flink op los. De video is speciaal samengesteld, bedoeld om kinderen te leren kijken, luisteren en te laten coördineren.

Op een dag in Teletubbieland ziet Laa-Laa een lammetje. Maar het lammetje is heel verdrietig... totdat er nog een lammetje komt en iedereen gelukkig is. Tinky Winky vindt het leuk om een koe na te doen – alsmaar weer! Po en alle andere Teletubbies zien een mooie vlinder en Dipsy komt een heel lieve hond tegen in Teletubbieland.
En als de magische windmolen draait, zien de Teletubbies kinderen spelen met grote olifanten en kleine pinguins... een zwanengezin en jonge hondjes... woef woef!
DVD
Interactieve Menu’s – Directe Scènetoegang – Taalkeuze Dolby 2.0: Nederlands – 1.33:1 / 4 x 3 geschikt voor alle beeldformaten.
Speelduur: 72 minuten. Vanaf 1 jaar. Verkrijgbaar op KOOPVIDEO en KOOPDVD.
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Danny Woensdregt  |  28-02-2003

Eindelijk 's een Nederlandse versie van de Teletubbies op DVD! 'k Werd ondertussen al een beetje moe van die video's kopen (wel slimme marketing. Jarenlang allé...
Lees meer >

Hennie  |  23-02-2003

2003: De Leeuwenkoning 2004: Aladdin 2005: Bambi 2006: Jungle Boek 2007: Asspoester 2008: De Kleine Zeemeermin 2009: Lady en de Vagebond 2010: 101...
Lees meer >

verry  |  23-02-2003

:( En wanneer komen de echte klassiekers zoals Alladin, leeuwenkoning en de jungleboek nou op dvd????:( alladin weet ik niet , de leeuwenkoning dit jaar nog ...
Lees meer >

John Dejesus  |  22-02-2003

:( En wanneer komen de echte klassiekers zoals Alladin, leeuwenkoning en de jungleboek nou op dvd????:(
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina