Disney: Nieuwe 'Disney Treasures' titels op DVD

Walt Disney Home Entertainment presenteert:

Walt Disney Treasures – The Chronological Donald

Volume Eén (1934 – 1941)
Het was in 1934 – nu 70 jaar geleden - dat de heetgebakerde Donald Duck tot leven kwam met een kleine rol in The Wise Little Hen. Vanaf dat moment was hij niet meer te stoppen.

Walt Disney Treasures – Mickey Mouse in Living Color

Volume Twee (1939 – Heden)
Films en korte cartoons – vanaf de Society Dog Show uit 1939 tot zijn laatste cartoon
The Simple Things uit 1953. Tevens zijn optreden in de commerciële film die
gemaakt werd voor de Standard Oil Company.

Verkrijgbaar op KOOP-DVD (2 DVD Collection) vanaf 4 augustus 2004

4 augustus 2004 brengt Walt Disney Home Entertainment wederom twee titels uit van de Walt Disney Treasures 2 DVD Collection met bijzondere animatieklassiekers.
Geniet van de historische, muzikale animatiefilmpjes met Donald en Mickey in de hoofdrol.
De Walt Disney Treasures 2 DVD Colection, die stijlvol verpakt is, vormen een schitterend tijdsbeeld en zijn een “must” voor iedere Disney– en filmliefhebber.

Walt Disney Treasures – The Chronological Donald
Volume Eén (1934 – 1941)

Het was in 1934 dat de heetgebakerde Donald Duck tot leven kwam met een kleine rol in The Wise Little Hen en vervolgens de show stal. Vanaf dat moment was hij niet meer te stoppen en werd de alom geliefde, zonderlinge eend het meest productieve personage van Walt’s “legendarische vijf.”
U kunt Donald nu voor het eerst zien in ALLE korte films waarin hij geschitterd heeft, van “Donald And Pluto” uit 1936 tot “Chef Donald” uit 1941. Deze 2 DVD geeft tevens inzicht in de oorsprong en carrière van deze strijdlustige vogel, gebaseerd op de ervaring van Tony Anselmo, die sinds 1980 Disney-animator is en drie jaar in de leer is geweest bij Clarence “Ducky” Nash, de bedenker van Donald’s herkenbare stem.

Speelduur: 289 minuten - Interactieve menu’s - Directe scènetoegang - Taalkeuze: Dolby Surround 2.0: Nederlands / Frans / Engels – Ondertiteling: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor doven en slechthorenden - 4 x 3 / 1.33:1.
Verkrijgbaar op KOOP-DVD (2 DVD Collection).

Walt Disney Treasures – Mickey Mouse in Living Color
Volume Twee (1939 – Heden)

De huldiging van Mickey’s kleurrijke capriolen gaat verder in dit TWEEDE deel films en korte cartoons – vanaf de Society Dog Show uit 1939 tot zijn laatste cartoon, The Simple Things uit 1953. U krijgt beslist een kleurrijke geschiedenis te zien van de bekendste muis ter wereld.
Dit uitstekende overzicht van Mickey’s kleurrijke carrière brengt een aantal zeer bijzondere hoogtepunten onder de aandacht, zoals zijn baanbrekende optreden in “The Sorcerer’s Apprentice” en in de commerciële film die gemaakt werd voor de Standard Oil Company, die in 1939 voor het laatst vertoond is.
U kunt ook een blik achter de schermen werpen op Mickey’s recente carrière door de ogen van zijn huidige makers Mark Henn en Andreas Deja en stemacteurs Wayne Allwine (Mickey) en Russi Taylor (Minnie).

Speelduur: 243 minuten - Interactieve menu’s - Directe scènetoegang - Taalkeuze: Dolby Surround 2.0: Nederlands / Frans / Engels – Ondertiteling: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor doven en slechthorenden - 4 x 3 / 16 x 9 / meerdere aspect ratio’s.
Verkrijgbaar op KOOP-DVD (2 DVD Collection).

Recente artikelen

Laatste reacties

Mark Knoop  |  05-08-2004

Zo zo, duidelijke taal... Op www.disneyinfo.nl staat een petitie om de inhoudsopgave boekjes weer terug te krijgen.
Lees meer >

Henry Leenheers  |  05-08-2004

Zojuist Mickey Mouse in Living color vol 2. en The Chronological Donald ontvangen van DVD Outlet. Helaas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Geen tin Box !!!!!!!!!!!!!!!!...
Lees meer >

Jaco Maan  |  24-07-2004

Heb hier "The hronological Donald" Volume Eén liggen en kan bevestigen dat er geen tin op de NL versie zit.
Lees meer >

Robin W.  |  14-07-2004

Gelukkig heb ik de regio 1 :lol: Maar toch ben ik blij dat ze in nederland uitgegeven worden. Wil namelijk toch nog wel graag mickey mouse in black and white e...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina