Disney: Mickey's Mooiste Kerst vanaf 8 december op DVD

MICKEY’S MOOISTE KERST
Mickey en zijn vrienden zijn nu mooier dan ooit in deze compleet nieuwe verzameling van prachtige, volledig CGI geänimeerde kerstverhalen!
Vanaf 8 december 2004 te KOOP op DVD en Video
Vanaf 23 november te HUUR op DVD en Video

Zo zag je Mickey en zijn vrienden nog nooit!
MICKEY’S MOOISTE KERST (MICKEY’S TWICE UPON A CHRISTMAS) is een compleet nieuwe verzameling kerstverhalen, die vloeiend in elkaar overlopen.
De kersman, Mickey Mouse en al zijn Disney vriendjes zoals Goofy, Max, Pluto, Minnie Mouse, Katrien Duck, Donald Duck, Kwik, Kwek, Kwak, Oom Dagobert en nog veel meer, schitteren in een originele film over hoe belangrijk het is je hart open te stellen voor de echte kerstgedachte. De kerstverhalen zijn volledig CGI (Computer Generated Images) geänimeerd, waardoor in 3 D al je favoriete Disney vriendjes nóg levensechter zijn.

Kijk hoe de koppige Donald wanhopige pogingen doet om vooral niet van de kerstdagen te genieten. Lach mee met Mickey en Pluto als ze een belangrijke les leren over de kracht van vriendschap en geniet van de komische rendieren. Voel je samen met Minnie en Katrien een heuse ijsprinses, en zie hoe Kwik, Kwek en Kwak helemaal naar de kerstman toereizen om toch nog op zijn kadolijstje terecht te komen. En nog veel meer...

Deze magische CGI-animatie geeft iedereen een geheel nieuwe kijk op je favoriete vriendjes. Geniet van de feestdagen met deze onweerstaanbare verzameling kerstverhalen.

Te KOOP op DVD en Video vanaf 8 december 2004.
Reeds te HUUR vanaf 23 november 2004.

MICKEY’S MOOISTE KERST
Een hartverwarmende verzameling kerstverhalen die vloeiend in elkaar overlopen. Met al je favoriete Disney karakters.

Geniet in IJSPRINSESSEN van Minnie Mouse en Katrien Duck, wanneer ze beiden bij het schaatsen de hoofdprijs in de wacht proberen te slepen. Allebei kunnen ze de mooiste pirouetten draaien. Ze zijn ware kunstrij-ijskoninginnen. Iedereen kijkt verwachtingsvol toe hoe Minnie een wervelende kür rijdt. Niemand heeft ooit hoger gesprongen. Ze oogt als een echte kampioen. Intussen ziet Katrien scheel van jalouzie. Niet Minnie maar zij is de kampioen. Al schaatsend proberen ze elkaar af te troeven. Minnie springt nu zelfs met een blinddoek voor. Oh jee, de landing op het ijs gaat mis. Katrien schrikt. Wat heeft ze Minnie aangedaan? Ze zoenen elkaar en maken het meteen weer goed. Iedereen zingt vrolijk kerstfeest.

EEN KERST-MISSIE. In het statige landhuis van oom Dagobert maken Kwik, Kwek en Kwak er een rommeltje van. De lekkere chocoladekoekjes die Katrien bakt worden onder haar handen opgegeten, ze maken in het huis een troep, ze willen niet gehoorzamen, kortom de kerstgedachte is ver te zoeken. Oom Dagobert maakt ze snel duidelijk dat ze niet moeten denken dat ze met dit gedrag kerstkado’s krijgen. Als je niet lief geweest bent, sta je niet op de lijst van de kerstman en val je buiten de kadootjes. Dat is pech. Maar niet getreurd. Dan zorgen Kwik, Kwek en Kwak toch dat ze op de kerstlijst komen te staan.
Na aankomst in de schatkamer van de kerstman kijken ze hun ogen uit. Overal zien ze de mooiste kado’s liggen, en tientallen elfen zijn druk in de weer om ze verzendklaar te maken. Ze gaan snel op zoek naar de lijst zodat ze hun namen erbij kunnen schrijven. Natuurlijk gaat er weer een heleboel mis. Op tijd begrijpen ze dat je alleen kado’s krijgt als je ze verdient. Al met al wordt het ook voor Kwik, Kwek en Kwak een fantastisch vrolijk kerstfeest met de mooiste geschenken.

In KERSTMIS MAXIMUS is Max, hoewel hij smoorveliefd op Mona is, toch heel ongerust. Hij heeft vader Goofy beloofd om met zijn drieën het kerstfeest te vieren. Maar nu heeft hij al pijn in zijn buik. Goofy doet altijd zo stom. Hij is heel anders dan andere vaders. Natuurlijk is hij vaak grappig, maar tegelijkertijd ook nogal onhandig en stuntelig. Het is te hopen dat Goofy zich nu eens als een echte vader gedraagt, een beetje cool.
Maar Goofy kan zichzelf niet veranderen. Goofy is gewoon Goofy. Goofy doet de leukste en domste dingen, waar Mona heel erg om moet lachen. Wat een leuke vader heeft Max!
Nu ziet Max het ook. Goofy heeft een hart van goud en is voor hem nummer één. Hij is trots op Goofy.

In DONALD’S CADEAU is iedereen blij. Donald kan de woorden ‘vrolijk kerstfeest” niet meer aanhoren. Wat heeft hij een hekel aan de kerstdagen. Hij wil gewoon rust. Katrien, Kwik, Kwek en Kwak denken daar heel anders over. Zij willen naar de stad, genieten van de feestelijke kerstetalages en de mooie verlichting. Ze willen leuke dingen doen. Met moeite krijgen ze Donald mee naar de stad. Stug loopt hij door.
Opeens zijn ze hem kwijt. Hij zal toch niet...? Katrien schaamt zich heel erg voor Donald.
Gelukkig loopt dit avontuur toch goed af, en leert ook Donald de kerstgedachte kennen. Kerst vier je samen met anderen. Zo wordt het ook voor de hele familie Duck een schitterend en vrolijk kerstfeest.

In GEEN KERST ZONDER PLUTO is Mickey Mouse druk in de weer. Minnie komt op bezoek en dat betekent dat hij zijn huis van boven tot onder in een kerstpaleisje verandert. De kerstboom is bijna opgetuigd, overal hangen lampjes, alles blinkt en schittert.
Wat doet Pluto nu? In een poging om mee te helpen maakt hij er een puinhoop van. De kerstboom tolt om, alles is kapot en tot overmaat van ramp branden alle lichtjes door. Mickey kan wel huilen. Hij ziet geen andere oplossing dan Pluto buiten in zijn hok te zetten. Daarna gaat hij snel naar de winkel om nieuwe kerstspulletjes te kopen.
Zijn huis ziet er botoverend uit. Minnie vindt het prachtig. Maar waar is Pluto? Mickey’s beste vriend is vertrokken.
Gelukkig komt het toch weer goed tussen Mickey en Pluto. Dankzij de kerstman en een stel komische rendieren Zo leren ze samen een belangrijke les over de kracht van vriendschap.

DVD: Naast MICKEY’S MOOISTE KERST is ook prachtig BONUSMATERIAAL toegevoegd.
· Niet eerder vertoonde scènes
o Uniek materiaal
Intro: Uniek Materiaal
Zo veel keuzes, zo weinig tijd!
Rivaliteit tussen Minnie en Katrien
Stoute neefjes met Kwik, Kwek en Kwak
Geen kerst zonder Pluto
Hang het op met een strikje
Laatste gedachten
· Spellen en activiteiten
o De werkplaats van de Kerstman
o Raad eens welk liedje Donald zingt?
o De keuze van de Kerstman
· Achter de schermen bij Disney
Inspiratie op het ijs


TECHNISCHE SPECIFICATIES
INTERACTIEVE MENU’S
DIRECTE SCÈNE TOEGANG
TAALKEUZE

* Dolby Digital 5.1: Nederlands / Engels / Frans

ONDERTITELING
• Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans
BEELDFORMAAT
• 16 x 9 / 1:78:1
SPEELDUUR
• 67 minuten (exclusief bonusmateraal)


DE MAKERS

Regie: Matthew O’Callaghan
Scenario: Chad Fiveash, Peggy Holmes, Bill Motz, Matthew O’Callaghan, James Patrick Stoteraux


DE STEMMEN
Mickey Mouse Paul Groot
Minnie Mouse Melise de Winter
Donald Duck Anita Blanker
Kwik, Kwek, Kwak Anita Blanker
Katrien Duck Laura Vlasblom
Oom Dagobert Wim van Rooy
Goofy Stan Limburg

Max Jonas Leopold

Verteller Rob van Meeberg
Overige stemmen: Jonas Hornehøj, Rolf Koster, Marieke de Kruyf, Robert Hilhorst, Holanda Lazic, Hero Muller, Reinder van der Naalt, Jan Nonhof, Jurre Ording, Patty Paff, Paul Passchier, Edward Reekers, Melody Reekers, Leon Wiedijk, Bertine van Voorst, Barry Worsteling.

LIEDJES
Doe ’t voor mij
Gezongen door Dennis Kivit

Ik wens je een vrolijk kerstfeest / Tralala / Jingle Bells
Gezongen door Rolf Koster, Edward Reekers, Pim Roos, Marjolein Spijker, Laura Vlasblom

Muziekregie: Edward Reekers – Vertaling: Hanneke van Bogget / Edward Reekers -
Creatieve supervisie: Boualem Lamhene – Opnamestudio: SUN STUDIO A/S Holland – Techniek: Freek Wennekes – Productie: Holanda Lazic / Tenna Schmølker Hornehøj -

Character Supervision: Disney Character Voices International.

MICKEY’S MOOISTE KERST wordt gedistribueerd door Buena Vista Home Entertainment, een dochteronderneming van The Walt Disney Company. In de gehele Benelux verzorgen zij de marketing, verkoop en distributie van de Walt Disney, Touchstone, Hollywood Pictures en Buena Vista huur- en koopvideocassettes en DVD’s.

Recente artikelen

Laatste reacties

rkrijger  |  04-01-2005

Is idd leuk...
Lees meer >

Sneaker  |  26-12-2004

Vandaag gezien. Is inderdaad een mooie kerst geworden. Het ziet er schitterend uit, de verhalen zijn erg leuk en het is ouderwets genieten. Zeker een aanrader, ...
Lees meer >

TheGodfather  |  12-12-2004

heb m vanmiddag gezien. vond t wel ff wennen, maar was toch erg mooi. erg gelachen ook :lol: zeker een aanrader, ook voor niet Disney fans (y) Heb btw. de R...
Lees meer >

michelvanduivenbode  |  12-12-2004

:lol: erg leuke film heb zitten genieten
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina