Disney Lievelings verhalen / Winnie de Poeh op DVD

Walt Disney Pictures presenteert:

Walt Disney Lievelingsverhalen

Een Collectie Hartverwarmende Cartoons
Word verliefd op Disney’s meest schattige en meest geliefde cartoons met
Mickey & Minnie, Donald & Katrien, Peter & Polly Pinguïn
en nog vele andere geliefde Disney-stellen
Vanaf 29 september 2004 exclusief verkrijgbaar op Disney DVD en Video

En speciaal voor HALLOWEEN
Winnie de Poeh
Spookpret & Zeg nog eens Boe!
Grappige Griezelcollectie op Dubbel DVD
Vanaf 29 september 2004 exclusief verkrijgbaar op Disney 2-DVD

Liefde en griezelen gaan hand in hand bij de twee releases die Buena Vista Home Entertainment 29 september 2004 uitbrengt.
In Walt Disney Lievelingsverhalen is op Video en DVD een collectie hartverwarmende cartoons bijeengebracht met geliefde Disney-stellen zoals Mickey & Minnie, Donald & Katrien, Peter & Polly Pinguïn in de hoofdrol. Ook Pluto verliest meerdere malen zijn hart. De liefde staat in alle cartoons centraal. Maar geen van de Disney karakters krijgt de liefde zomaar kado.
Griezel mee met Winnie de Poeh: Spookpret & Zeg nog eens Boeh, een Dubbel DVD waarin Winnie de Poeh en zijn vriendjes uit het Honderd Bunder Bos heel veel griezelige avonturen beleven. Zo wordt HALLOWEEN dit jaar nóg leuker.


Walt Disney Lievelingsverhalen
Een Collectie Hartverwarmende Cartoons
Laat je meeslepen met deze hartverwarmende bijzondere collectie Disney Cartoons waaronder ook enkele met Minnie & Mickey uit hun beginjaren.

1. Hondententoonstelling
Met trots maken Mickey en Pluto hun opwachting bij een hondententoonstelling. Wie krijgt de prijs voor de knapste hond? Mickey is ervan overtuigd dat Pluto die gaat winnen. Zeker als Mickey hem helemaal opgedoft heeft met krullen in zijn haar en een lekker luchtje. Zelfs zijn neus glimt. Maar hij wordt halsoverkop verliefd op zijn buurvrouw. Hij vergeet helemaal dat hij voor een echte jury zijn hondenkunstjes moet tonen. Oh jee, er breekt brand uit. Zijn oogappeltje is in gevaar. Met gevaar voor eigen leven brengt hij haar met de wildste capriolen in veiligheid. Als een echte held krijgt hij toch de hoofdprijs; een gouden medaille en een natte kus van zijn grote liefde.

2. Donald’s Dubbelganger
Tot zijn stomme verbazing loopt Donald Duck zijn dubbelganger tegen het lijf. Nou ja, uiterlijk dan. Het is een echte heer, welbespraakt met heel goede manieren. Via zijn dubbelganger besluit Donald Duck wederom het hart van Katrien te veroveren. Katrien valt inderdaad als een blok voor de dubbelganger. Hij is charmant, beschaafd, betoverend. Donald Duck ziet geel van jaloezie. Dit is niet de bedoeling. Als de dubbelganger Katrien uitnodigt voor het Lunapark en ze samen in een liefdesbootje stappen, weet Donald Duck wat hem te doen staat. Gelukkig komt het allemaal weer goed en leven Donald en Katrien nog lang en gelukkig samen.
Met de stemmen van Anita Blanker (Donald Duck), Laura Vlasblom (Katrien), Fred Meijer (Donald’s dubbelganger). Overige stemmen: Stan Limburg, Paul Groot.

3. Pluto’s hartkloppingen
Wat een schatje, Wat een lieverdje. Pluto is op slag verliefd op dit lieve honderwijfje. Maar zo gmakkelijk is ze niet te veroveren. Hij heeft een rivaal. Een hond waarvoor je liever een straatje omloopt. Als hij maar iets te dicht bij zijn nieuwe liefje komt, krijgt hij het aan de stok met die bullebak. Het geluk lacht hem uiteindelijk toe. Pluto blijkt veel heldhaftiger te zijn dan zijn rivaal, vooral in het zwembad. Drijfnat van het water, kruipt Pluto tegen zijn nieuwe vriendinnetje aan.

4. Suzie, het blauwe autootje
Kijk eens hoe Suzie in de etalage staat te glimmen. Ze is een vrolijk autootje, blauw van kleur. Een man met een bruin pak komt binnen. Hij is meteen verliefd op Suzie. Ze is verkocht. Thuis krijgt ze haar eigen huisje, een lekkere warme garage. Ze scheurt door de straten, wat heeft ze een plezier.
Maar met het verstrijken van de jaren komen de gebreken. De kleur blauw wordt vaal en de auto vertoont kuren. Ze heeft ook al een hele lange tijd geen grote beurt gehad.
Ook heeft ze geen eigen huisje meer, maar staat ze ’s nachts op straat. Ze voelt zich versleten en aan wal geraakt.
Op een donkere avond stapt een vreemdeling zomaar in haar auto. Suzie is nu een gestolen auto. Ze wordt achtervolgd door de politie. Uiteindelijk komt ze als wrak bij de sloop terecht. Maar zie, een jongeman laat zijn oog op haar vallen. Hij koopt haar voor een habbekrats. Liefdevol deukt hij haar uit en maakt haar 80.000 kilometer jonger. Iemand is weer op Suzie verliefd. Het is een echt wonder!
Verteller: Sander de Heer. Overige stemmen: Olaf Wijnants, Stan Limburg, Victor van Swaay, Fred Meijer, Wim van Rooij.

5. Kalverliefde
Met kloppend hart belt Mickey aan bij het huis van Minnie. In zijn hand heeft hij een grote doos met een strik erom heen. Er zitten heerlijke bonbons in. Minnie is dol op chocola. Ze lachen en zingen. Beiden hebben achter de piano het grootste plezier. Het hondje van Minnie ligt gelukzalig in haar mandje. Door het raam laat Pluto zijn oog op haar vallen. Wat een lekker brokje. Hij gaat haar versieren. Zijn oog valt op de nog niet geopende doos met bonbons. Met een groots gebaar geeft hij de doos met de grote strik aan het hondje van Minnie. Wat zijn de bonbons lekker. Samen eten ze bijna de hele doos leeg. Maar de bonbons zijn een liefdeskado van Mickey voor Minnie. Als dat maar goed afloopt....
Met de stemmen van Jeroen Stam (Mickey Mouse) en Barbara Dicker (Minnie Mouse).

6. Die goeie oude tijd
Het is feest in het Koninkrijk. Prinses Minnie gaat trouwen. Maar de prinses wil helemaal niet trouwen. Niet met de jongeman Goofy die de koning voor haar heeft uitgekozen. Voor straf wordt ze opgesloten op zolder. Mickey, die als minstreel op zijn ezel alle harten met zijn gezang verovert, ziet zijn kans. Hij redt haar uit de torenkamer. Prinses Minnie wil nu wel trouwen. Met Mickey de minstreel.
De koning is boos. Hij schrijft een duel uit. De winnaar wordt de nieuwe prins. Mickey is de slimste en uiteindelijk ook de sterkste. Het feest kan beginnen. Iedereen brengt een toost uit op het nieuwe liefdespaar.
Met de stemmen van Paul Groot (Mickey Mouse), Jan Anne Drenth (Koning), Stan Limburg (Goofy), Barbara Dicker (Minnie Mouse). Overige stemmen: Edward Reekers, Pim Roos, Donald de Marcas.

7. Vreemde vogels
Wel 50 miljoen pinguïns wonen kris kras door elkaar op eilanden in de Noordelijke IJszee. Net als al die pinguïns zijn Peter en Polly heel apart. Een tikkie ijdel en altijd goed gekleed. Polly laat zich niet zo makkelijk versieren. Ze houdt van haar vrijheid en laat zich afdrijven op een ijsschots. Vanuit de verte ziet Peter een grote haai naderen. Oh jee, Polly is in groot gevaar. Hoe kan hij haar redden? Met een grote stok zet hij de achtervolging in. Nu ziet Polly ook de haai. Ze wordt heel erg bang. Gelukkig snelt Peter toe. In een angstig gevecht steekt hij de stok tussen de kaken van de haai. Een groot rotsblok zorgt uiteindelijk dat de haai op de bodem van de oceaan terechtkomt. Polly weet nu zeker dat ze heel veel van Peter houdt. Ze wordt er verlegen van.
Zang van Jan van Deuveren, Johan Lippens, Paul Passchier, Olaf Wijnants

8. Echte liefde bij de dijk
In een dorp aan de dijk, met schilderachtige huizen en echte molens, omgeven door water, is Pluto melkboer. In een van de deuropeningen ziet hij haar staan en is op slag verliefd. Onhandig als hij is maakt hij er weer een potje van. Dijkalarm! Hij heeft aan het touw van de alarmbel getrokken en het hele dorp is in paniek. Loos alarm! Iedereen is boos. Pluto wordt met zijn liefje het dorp uitgejaagd. Ze mogen nooit meer terugkomen. Maar daar stroomt water door de dijk. De dijk is lek. Pluto rent terug en nu zijn ze de grote redders. Dankzij Pluto en zijn liefje loopt het dorp niet onder water. Hoera, het is feest. Pluto en zijn liefje glunderen van oor tot oor. Ze zijn heel gelukkig.

9. Donalds dilemma
Verliefd loopt Katrien met Donald in het park. Plotseling valt van de honderdste verdieping een bloempot precies op het hoofd van Donald. Als hij weer bij zijn positieven komt, begint hij te zingen. Door de klap op zijn hoofd blijkt hij nu een wonderschone stem te hebben. Al snel staat hij op de grootste podia en is hij de beroemdste zanger van de wereld. Hij staat op grote reclameborden en alle roddelbladen schrijven over hem. Iedereen houdt van hem. Maar Katrien ziet hij niet meer staan. Het wordt zomer, winter en weer zomer. Wat moet Katrien doen om de liefde van Donald te heroveren? Natuurlijk loopt het goed af en zijn Katrien en Donald het gelukkigste stelletje van de hele wereld.

Speelduur 67 minuten (exclusief bonusmateriaal) – Keuring: alle leeftijden
DVD: Interactieve Menu’s – Directe Scènetoegang – Taalkeuze Dolby Surround 2.0: Nederlands / Frans / Engels / Spaans – Ondertiteling: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Spaans - Beeldformaat 4 x 3 / 1.33:1
BONUSMATERIAAL
• Mickey’s koppelspel



Winnie de Poeh
Spookpret & Zeg nog eens Boe!
Speciaal voor HALLOWEEN: Grappige Griezelcollectie op Dubbel DVD
Spookpret
De schattige Winnie de Poeh en zijn vriendjes uit het Honderd Bunder Bos bezorgen jong en oud heel veel plezier in deze gruwelijk, grappige verhalen voor iedereen!
Gegarandeerd veel spannend gegiechel met A Night To Remember, Rock A-Bye Pooh Bear, Things That Go Piglet In The Night, The Monster Frankenpooh en Pooh Moon....
Het zijn stuk voor stuk adembenemende avonturen die HALLOWEEN dit jaar nóg spannender maken.

Zeg nog eens Boe!
De wind waait woest, het wordt steeds donkerder. Poeh en zijn vriendjes Teigetje en Knorretje zijn hun kostuums voor Halloween aan het maken. Maar Knorretje is veel te bang om plezier te hebben. Poeh vindt dat ze zonder Knorretje Halloween niet kunnen vieren en verzint een toverspreuk waardoor Knorretje niet meer bang is.
Hallow-weg! Maar als Winnie de Poeh, Teigetje en Iejoor in hun Halloween kleren bij de woning van Knorretje aankomen, holt Knorretje snel weg. Blijkbaar heeft de spreuk niet goed geholpen....

Interactieve Menu’s – Directe Scènetoegang – Taalkeuze Dolby surround 2.0: Nederlands / Engels / Frans – Ondertiteling: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans - Beeldformaat 4 x 3 / 1.33:1 - Speelduur 81 minuten (exclusief bonusmateriaal) – Keuring: alle leeftijden
BONUSMATERIAAL
• Knorretjes hallowasniet spel

Recente artikelen

Laatste reacties

Sneaker  |  15-09-2004

Die Winnie de Poeh DVD lijkt me erg leuk. Winnie de Poeh was toen ik klein was erg leuk en ook nu nog vervelen de avonturen van het schattige beertje en zijn vr...
Lees meer >

(Disney)Tom Houben  |  15-09-2004

Oeh, eng is die dvd van Poeh zeker :twisted: Disney is aangetast met het RCV virus: een mooie "dubbel-dvd" balk siert vanaf nu ook de Disneyhoezen :D
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina