Disney: High School Musical 2 - Extended Editie

HIGH SCHOOL MUSICAL 2 – Extended edition
Disney’s vervolg op dé hitfilm High School Musical

Swingende dans- en muziekfilm vanaf 28 november op DVD

De feel good dans- en muziekfilm High School Musical was dit jaar de grote verrassing op DVD. De hoofdrolspelers Zac Efron, die gestalte gaf aan de stoere hunk Troy en Vanessa Anne Hudgens die de mooie en lieve Gabriella speelde, zijn uitgegroeid tot ware tieneridolen. Naar het vervolg op het wereldwijde succes van High School Musical werd dan ook reikhalzend uitgekeken. Vanaf 28 november is het dan eindelijk tijd voor High School Musical 2 – Extended Edition op DVD!

In High School Musical 2 hebben de studenten van East High School zomervakantie. De vriendenclub van het basketball team Wildcats probeert een vakantiebaantje te vinden. De nuffige Sharpay is de hele zomer op de countryclub van haar ouders te vinden en omdat ze Wildcats aanvoerder Troy graag de hele zomer wil zien, regelt ze een baantje voor hem. Op zijn beurt regelt Troy echter ook een baantje voor de andere Wildcats en natuurlijk ook voor zijn grote liefde Gabriella. Daar is Sharpay helemaal niet blij mee. Ze wil Troy’s onverdeelde aandacht maar door de aanwezigheid van Gabrielle en de Wildcats lukt dat niet. Tot haar ongenoegen willen de Wildcats en Gabriella, net als zij, ook nog meedoen aan de jaarlijkse talentenjacht op de countryclub…

Net als de eerste film zit ook High School Musical 2 bomvol aanstekelijke liedjes en spectaculaire dans. Alle geliefde hoofdrolspelers die we kennen uit High School Musical zijn ook in High School Musical 2 van de partij. Naast Troy (Zac Efron) en Gabriella (Vanessa Anne Hudgens) zingen en dansen Sharpay (Ashley Tisdale), haar broer Ryan (Lucas Grabeel) en Chad (Corbin Blue) weer de sterren van de hemel in deze feel good movie van het Disney Channel.

De DVD is een extended edition en bevat naast een nooit eerder vertoond muziekfragment meer swingend bonusmateriaal zoals de repetities, bloopers en High School Musical Karaoke. Bovendien staat de videoclip van de single ‘Dit is de stem van mijn hart’ Thomas Berge en Tess, de Nederlandse uitvoering van het nummer 'You are the Music in me', op de DVD. ‘Dit is de stem van mijn hart’ wordt door EMI uitgebracht en beklimt momenteel de Nederlandse hitlijst. In de Kids Top 20 staat het romantische liedje op nr 3.

Bonusmateriaal op de DVD:
- Bloopers
- Exclusieve extra scene: ‘Huma Huma’
- De Repetities en Dance Along
- High School Musical Karaoke en High School Musical Sing Along
- Muziekvideo’s
- ‘Dit is de stem van mijn hart’, Thomas Berge en Tess

Op 29 september werd High School Musical 2 uitgezonden op Net 5 (249.000 kijkers) en op 3 november op Jetix, met het ongelofelijk hoge marktaandeel van 54% (leeftijd 6+)!

High School Musical 2 – Extended edition is vanaf 28 november verkrijgbaar.
Consumentenadviesprijs: € 14,99.

Op 23 november brengt Walt Disney Studios Home Entertainment HIGH SCHOOL MUSICAL DVD GAME met negen geweldige games om de musicalster in jezelf naar boven te brengen.
Speel, zing, dans, acteer en beoefen vele takken van sport met onze vrienden van "High School Musical". Volg het ritme, begin te spelen, dans en zing. Veel plezier. Voor degenen die van videogames houden, maar nog meer van zingen en dansen. Met filmclips uit de hitfilm High School Musical!

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina